pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ποσο παει το κιλο;το παρατήρησα αμλαν πια αυτοί οι κλώνοι... άλλο ψάρι δεν μπορόυσε να βρει??
Ειναι αλανιαρα;
Ποσο παει το κιλο;το παρατήρησα αμλαν πια αυτοί οι κλώνοι... άλλο ψάρι δεν μπορόυσε να βρει??
:o ευχαρηστω αλλά χωρίς τα περιττά αξεσουάρ που έχεις στο κρεβάτι πανω...
Απότι είδα (λίγο πριν στα γρηγορα) χαμός και σημερα στο θρεντ. Καλός χαμός όμως. Με πολλές φωτο του ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. Εγώ είχα ....νοσοκομειακή βαρδια και κρατησα αποστασεις. Και τώρα ξανααπομακρύνομαι πάω να ξαναπιάσω βάρδια πριν κοιμηθώ.. Εϋχομαι καληνύχτα σε όλους και ολες και καλή βάρδια στις νυκτερινές κοπέλες. Να είστε όλες & όλοι καλά!
Ειπα να μην απαντησω να μην γαμαμε και το θρεντ...αλλα δεν κρατιεμαι Ασε λοιπον της παπαριες σε εμενα και αν θες να στιριζεις της αποψης σου καντο με επιχειρηματα και οχι με χαρακτηρισμους για τον εγκεφαλο μου..συνεχισε λοιπον να σκορπας φιλακια και γλυκολογα να μην ξεχασω και 50αρικα,ειναι ο μονος τροπος για να συνεχισουν να σου στελνουν και εσενα...Καντο ετσι για να μας δειξεις ποσο λαρτζ τυπος εισαι!!!αντε και σε ανωτερα..με σένα λεβέντη δεν πρόκειται να ασχοληθώ γιατί ο εγκέφαλος σου είναι σε τρικυμία.
και τις συμβουλές σου αλλού, όχι σε μένα.
ποιος ζήτησε 5000 ποστ για να έχεις δικαίωμα άποψης;
συνέχα να διαφωνείς με τον εαυτό σου.
Δεν μπορείς να το στείλεις σε pm?Ειπα να μην απαντησω να μην γαμαμε και το θρεντ...αλλα δεν κρατιεμαι Ασε λοιπον της παπαριες σε εμενα και αν θες να στιριζεις της αποψης σου καντο με επιχειρηματα και οχι με χαρακτηρισμους για τον εγκεφαλο μου..συνεχισε λοιπον να σκορπας φιλακια και γλυκολογα να μην ξεχασω και 50αρικα,ειναι ο μονος τροπος για να συνεχισουν να σου στελνουν και εσενα...Καντο ετσι για να μας δειξεις ποσο λαρτζ τυπος εισαι!!!αντε και σε ανωτερα..
Δεν μπορείς να το στείλεις σε pm?
Ειπα να μην απαντησω να μην γαμαμε και το θρεντ...αλλα δεν κρατιεμαι Ασε λοιπον της παπαριες σε εμενα και αν θες να στιριζεις της αποψης σου καντο με επιχειρηματα και οχι με χαρακτηρισμους για τον εγκεφαλο μου..συνεχισε λοιπον να σκορπας φιλακια και γλυκολογα να μην ξεχασω και 50αρικα,ειναι ο μονος τροπος για να συνεχισουν να σου στελνουν και εσενα...Καντο ετσι για να μας δειξεις ποσο λαρτζ τυπος εισαι!!!αντε και σε ανωτερα..
τα σεβη μου κυριε πρεσβη....α και μην μασας γραψε οτι λεξεις θελεις εχω λεξικο...ειναι γνωστο οτι οποιος μηλαει με εσενα πρεπει παντα να κρατα ενα λεξικο!!Γιατη μεγαλε εισαι χρονια μπροστα!!!!Ήδη έχω απαντήσει πως δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου, είναι κρίμα, προσπαθώ να μην σε προσβάλω, το βλέπεις και μόνος σου, μπορώ να σου γράψω 3 λέξεις που ποτέ εσύ δεν θα καταφέρεις να ερμηνεύσεις. Δεν μπορώ γιατί σε οικτίρω (τι να σημαίνει τώρα αυτό; γκούγκλαρε!) αλλά και θα σε αδικούσα αν σε έπαιρνα στα σοβαρά.
Και να σου θυμίσω πως εσύ ασχολήθηκες και ασχολείσαι μαζί μου. Εγώ για να το κάνω πρέπει να υποβιβάσω τον εγκέφαλο μου για να επικοινωνήσω μαζί σου και δεν έχω καμία τέτοια διάθεση, ακόμα και εσύ θα λυπόσουν αν σου φερόμουν ισότιμα.
Με αφήνουν απόλυτα αδιάφορο οι απόψεις και η μίζερη ύπαρξη σου, κατάλαβε το ούτε καν με ενδιαφέρει αν υπάρχεις ή όχι.
Σε παρακαλώ, αποχαιρετά με, προσπαθώ να μην σε προσβάλω.
Την Κελλυ την γνωριζω 4 μηνες περιπου.Περί Κέλλυς (άλλωστε δικό της είναι το θρεντ): Υποθέτω ότι εγώ την ξέρω πολύ λιγότερο από σένα –έτσι καταλαβαίνω-. Αλλά από το λίγο που την ξέρω έχεις δίκιο για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα της. Ταχω πει και γω (γραπτά και προφορικά).
μεγάλε, σε εποχές δντ δεν είναι ούτε για έξω ούτε για πιώματα... η κέλλυ είναι μικρή ακόμα κι για αυτό τα κάνει...
Θα βγαινω θα χυνω και λογο δεν θα δινω,καλα θα γαμαω μονος μου θα γυρναω
σεμνα εδωΘα βγαινω θα χυνω και λογο δεν θα δινω,καλα θα γαμαω μονος μου θα γυρναω