Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Απότι είδα (λίγο πριν στα γρηγορα) χαμός και σημερα στο θρεντ. Καλός χαμός όμως. Με πολλές φωτο του ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. Εγώ είχα ....νοσοκομειακή βαρδια και κρατησα αποστασεις. Και τώρα ξανααπομακρύνομαι πάω να ξαναπιάσω βάρδια πριν κοιμηθώ.. Εϋχομαι καληνύχτα σε όλους και ολες και καλή βάρδια στις νυκτερινές κοπέλες. Να είστε όλες & όλοι καλά!

Καληνύχτα...

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
με σένα λεβέντη δεν πρόκειται να ασχοληθώ γιατί ο εγκέφαλος σου είναι σε τρικυμία.
και τις συμβουλές σου αλλού, όχι σε μένα.
ποιος ζήτησε 5000 ποστ για να έχεις δικαίωμα άποψης;
συνέχα να διαφωνείς με τον εαυτό σου.
Ειπα να μην απαντησω να μην γαμαμε και το θρεντ...αλλα δεν κρατιεμαι :headbang: :headbang: :headbang:Ασε λοιπον της παπαριες σε εμενα και αν θες να στιριζεις της αποψης σου καντο με επιχειρηματα και οχι με χαρακτηρισμους για τον εγκεφαλο μου..συνεχισε λοιπον να σκορπας φιλακια και γλυκολογα να μην ξεχασω και 50αρικα,ειναι ο μονος τροπος για να συνεχισουν να σου στελνουν και εσενα...Καντο ετσι για να μας δειξεις ποσο λαρτζ τυπος εισαι!!!αντε και σε ανωτερα..

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Ειπα να μην απαντησω να μην γαμαμε και το θρεντ...αλλα δεν κρατιεμαι :headbang: :headbang: :headbang:Ασε λοιπον της παπαριες σε εμενα και αν θες να στιριζεις της αποψης σου καντο με επιχειρηματα και οχι με χαρακτηρισμους για τον εγκεφαλο μου..συνεχισε λοιπον να σκορπας φιλακια και γλυκολογα να μην ξεχασω και 50αρικα,ειναι ο μονος τροπος για να συνεχισουν να σου στελνουν και εσενα...Καντο ετσι για να μας δειξεις ποσο λαρτζ τυπος εισαι!!!αντε και σε ανωτερα..
Δεν μπορείς να το στείλεις σε pm?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

Ήδη έχω απαντήσει πως δεν  θέλω  να ασχοληθώ μαζί σου, είναι κρίμα, προσπαθώ να μην σε προσβάλω, το βλέπεις και μόνος σου, μπορώ να σου γράψω 3 λέξεις που ποτέ εσύ δεν θα καταφέρεις να ερμηνεύσεις. Δεν μπορώ γιατί σε οικτίρω (τι να σημαίνει τώρα αυτό; γκούγκλαρε!) αλλά και θα σε αδικούσα αν σε έπαιρνα στα σοβαρά.
Και να σου θυμίσω πως  εσύ ασχολήθηκες και ασχολείσαι μαζί μου. Εγώ για να το κάνω πρέπει να υποβιβάσω τον εγκέφαλο μου για να επικοινωνήσω μαζί σου και δεν έχω καμία τέτοια διάθεση, ακόμα και εσύ θα λυπόσουν αν σου φερόμουν ισότιμα.
Με αφήνουν απόλυτα αδιάφορο οι απόψεις  και η μίζερη ύπαρξη σου, κατάλαβε το ούτε καν με ενδιαφέρει αν υπάρχεις ή όχι.
Σε παρακαλώ, αποχαιρετά με, προσπαθώ να μην σε προσβάλω.

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ήδη έχω απαντήσει πως δεν  θέλω  να ασχοληθώ μαζί σου, είναι κρίμα, προσπαθώ να μην σε προσβάλω, το βλέπεις και μόνος σου, μπορώ να σου γράψω 3 λέξεις που ποτέ εσύ δεν θα καταφέρεις να ερμηνεύσεις. Δεν μπορώ γιατί σε οικτίρω (τι να σημαίνει τώρα αυτό; γκούγκλαρε!) αλλά και θα σε αδικούσα αν σε έπαιρνα στα σοβαρά.
Και να σου θυμίσω πως  εσύ ασχολήθηκες και ασχολείσαι μαζί μου. Εγώ για να το κάνω πρέπει να υποβιβάσω τον εγκέφαλο μου για να επικοινωνήσω μαζί σου και δεν έχω καμία τέτοια διάθεση, ακόμα και εσύ θα λυπόσουν αν σου φερόμουν ισότιμα.
Με αφήνουν απόλυτα αδιάφορο οι απόψεις  και η μίζερη ύπαρξη σου, κατάλαβε το ούτε καν με ενδιαφέρει αν υπάρχεις ή όχι.
Σε παρακαλώ, αποχαιρετά με, προσπαθώ να μην σε προσβάλω.
τα σεβη μου κυριε πρεσβη....α και μην μασας γραψε οτι λεξεις θελεις εχω λεξικο...ειναι γνωστο οτι οποιος μηλαει με εσενα πρεπει παντα να κρατα ενα λεξικο!!Γιατη μεγαλε εισαι χρονια μπροστα!!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Συνιστώ το βίβλίο Μπουβάρ και Πεκισέ,του Γκυστάβ Φλομπέρ ενός εκ των κορυφαίων εκπροσώπων του Γαλλικού ρεαλισμού του 19ου αιώνα, ένα έργο το οποίο έμεινε ημιτελές και στο οποίο ο συγγραφέας του φιλοδοξούσε να αποδείξει πως η ανθρώπινη βλακεία είναι  ανίκητη.
Ο υπόψη συγγραφέας είναι γνωστός από τον αφορισμό του: «Η γη έχει τα όριά της αλλά η βλακεία είναι απέραντη».
Το εκπληκτικό, το μοναδικό και ως σήμερα ανεπανάληπτο είναι ότι ένα τέτοιο βιβλίο διαπραγματεύεται το θέμα της ανθρώπινης βλακείας, γιατί   κατά τον Φλομπέρ το να ζεις την ηλιθιότητα του κόσμου είναι ανυπόφορο.
Έτσι λοιπόν ο αφορισμός του Αϊνστάιν για τη βλακεία και το Σύμπαν δεν πρόσθεσε τίποτε στα όσα είπε ο Φλομπέρ 100 χρόνια νωρίτερα: πως η γη έχει όρια, όχι όμως και η ανθρώπινη βλακεία.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Καλημέρα οσιε!

Καποιοι λένε ότι στην επιστήμη δεν υπάρχει παρθενογέννεση. Και ίσως να μην πολυυπάρχει και πουθενά αλλού. Ή τελικά να είναι πλέον κατι το εξαιρετικά σπάνιο. Ο Einstein ήταν περίπτωση: ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ –ναι μεν αλλά: Έμεινε μεν στην Ιστορία. αλλά θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για τον Καραθεοδωρή, τον Lorenz (μετ/μοί!!!) κτλ. Τα ίδια ισχύουν όπως παρατηρείς για την ατάκα του για το Σύμπαν ..... Δεν θέλω να μειώσω κανέναν τεχνητά, αλλά καθένας με το ειδικό του βάρος.

Περί Κέλλυς (άλλωστε δικό της είναι το θρεντ): Υποθέτω ότι εγώ την ξέρω πολύ λιγότερο από σένα –έτσι καταλαβαίνω-. Αλλά από το λίγο που την ξέρω έχεις δίκιο για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα της. Ταχω πει και γω (γραπτά και προφορικά).

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Καλημέρα Κέλλυ όπου κι αν βρίσκεσαι!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Γεια σου και σένα DIMITRIS DIMITRIS

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Περί Κέλλυς (άλλωστε δικό της είναι το θρεντ): Υποθέτω ότι εγώ την ξέρω πολύ λιγότερο από σένα –έτσι καταλαβαίνω-. Αλλά από το λίγο που την ξέρω έχεις δίκιο για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα της. Ταχω πει και γω (γραπτά και προφορικά).
Την Κελλυ την γνωριζω 4 μηνες περιπου.

Εκτος απο τις εξαιρετικες μου εμπειριες μαζι της σαν επαγγελματιας εχω διαπιστωσει οτι ειναι πολυ καλο παιδι, μιας και εχουμε μιλησει αρκετα.

Πραγματικα ειναι χαρα μου που την γνωρισα.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Θα βγαινω θα χυνω και λογο δεν θα δινω,καλα θα γαμαω μονος μου θα γυρναω  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom