TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Που να μας προλάβεις ομορφια μου ! αφού όλοι ξεπετάγονται από τα λαγούμια τους εδώ μέσατο ειδα καρδια μου...απλα δεν σας προλαβαινω ολους....θα σου πω
Που να μας προλάβεις ομορφια μου ! αφού όλοι ξεπετάγονται από τα λαγούμια τους εδώ μέσατο ειδα καρδια μου...απλα δεν σας προλαβαινω ολους....θα σου πω
η ελένη δν μιλάει πολύ σήμερα...Που να μας προλάβεις ομορφια μου ! αφού όλοι ξεπετάγονται από τα λαγούμια τους εδώ μέσα
Που να μας προλάβεις ομορφια μου ! αφού όλοι ξεπετάγονται από τα λαγούμια τους εδώ μέσα
Που να μας προλάβεις ομορφια μου ! αφού όλοι ξεπετάγονται από τα λαγούμια τους εδώ μέσα
Σου ελειψα καρδια μου????Εσυ να δεις ποσο μου εχεις λειψει :-* :-*,πως τα περασες???
Μπραβο σου κουκλιτσα μου χαιρομαι που περασες σουπερρρρρρρρ,αλλωστε το αξιζεις ;) ;) ;)... :-* :-*σουπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.........
μμμμμ ξεθάρεψε και η μικρη κελλυ σπιτη γρηγορα που θες και εξοδουςσουπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.........
Τι θα γίνει κελλυ μου ναρκωτικό είσαι? Εθισμό προκαλείς …..σε όλους έχεις λείψεισουπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.........
μην πω εγω μου εχει λειψει , μην χασετε μεταΤι θα γίνει κελλυ μου ναρκωτικό είσαι? Εθισμό προκαλείς …..σε όλους έχεις λείψει
Τι θα γίνει κελλυ μου ναρκωτικό είσαι? Εθισμό προκαλείς …..σε όλους έχεις λείψει
μμμμμ ξεθάρεψε και η μικρη κελλυ σπιτη γρηγορα που θες και εξοδους
Ειναι το μελι βλεπειs.....Στην μεση το μελι(Κελυ) και γυρω εμειs οι ...σφηκεs ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Και εγω το κουνουπι, θα σας αποθησωΕιναι το μελι βλεπειs.....Στην μεση το μελι(Κελυ) και γυρω εμειs οι ...σφηκεs ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
κυφήνες μη γίνουμε μόνο...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κυφήνες μη γίνουμε μόνο...
ιουπιιιιιιιιιιιι
Μονο αν μαs σουταρουνε......Αλλα ειμαστε εργατικα παιδια , εκτοs απο τσαχπινικα...Δεν χανομαστεκυφήνες μη γίνουμε μόνο...
τι ειναι κυφηνες?