Λοιπόν για να τελειώνουμε, τα περιγράφεις σε εμένα που μεγάλο μέρος τα έγραψα ή τα ξαναγράφεις μήπως κάποιος σου δώσει δίκιο; Αυτό νομίζεις ότι είναι το πρόβλημα, τι είπα εγώ με τον Θανάση ή την Κέλλυ;
Δεν κατάλαβες πως επειδή δεν έχεις σταυρώσει καλό λόγο ακόμη, κάνουν ότι δεν σε βλέπουν;
Γράφω εγώ και 5-6 ακόμη σε ένα θρεντ με ένα συγκεκριμένο τρόπο που προφανώς εσύ δεν γουστάρεις, γιατί αντί να αλλάξεις θέμα πρέπει να πεταχτείς και να γεμίσεις το τόπο ξυνίλα; Άνοιξε ένα θρέντ και γράψε πόσο μαλάκας είναι ο Osie ή ότι άλλο θες και σου υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ ώστε κανείς από εδώ να μην σε ενοχλεί.
Έλεος, πάψε να είσαι ενοχλητικός, αν το καταφέρεις ξαναέλα, αλλά μέχρι τότε δεν έχουμε κάτι άλλο αν πούμε.
Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, εύχομαι τα καλύτερα.
Το έχεις πάρει πολύ στραβά το θέμα και απορώ γιατί...
Εγώ, έγραψα απλά για την ειλικρινή αίσθηση που ένιωσα διαβάζοντας αυτές τις 2,5 σελίδες και μάλιστα διευκρινίζοντας ,ότι δεν ειρωνεύομαι.
Το πράμα θα σταματούσε εκεί.Εσύ όμως μου απάντησες κάπως επιθετικά και αναγκάστηκα να σου ανταπαντήσω ,αναλύοντας το περιστατικό ,κουράζοντας ενδεχομένως τους αναγνώστες του θέματος , έτσι ώστε να γίνουν πιο κατανοητοί οι λόγοι που αισθάνθηκα έτσι.
Ξέρω, στ' απαυτά σας . Λοιπόν, συνεχίζω...
Τώρα ,αυτά που αναφέρεις , ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις , ν' ανοίξω θέμα και να σε βρίζω...δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα...
Τέλος πάντων ,ας σταματήσει εδώ το θέμα.
Ειλικρινά ,δεν έχω πρόβλημα μαζί σου...
Μάλιστα ,δείχνεις να έχεις ευαισθησίες που φανερώνουν άνθρωπο που νοιάζεται για τον άλλον. Το ίδιο ενδιαφέρον, είχα συναντήσει και από τον Leon13 προς το άτομο μου λίγο παλαιότερα...
Αυτά και ελπίζω να χαλαρώσεις λίγο...
Δεν αξίζει...