KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
> > > >
ξέρεις τι εννοούσα.
οχι......
> > > >
ξέρεις τι εννοούσα.
οχι......
τι συμβαίνει μικρό μου?? ποιος σε έχει ρίξει σε απόγνωση και κατάθλοψη και μιλάς για τάφους?? μη στεναχωριέσαι...όλα φτίαχνονται...την υγεια σου να έχεις και τους ανθρώπους που εκτιμάς κ αγαπάς κοντά σου...όπως τον...μικρό ήρωα της ζωής σου.... :-*οχι......
τι συμβαίνει μικρό μου?? ποιος σε έχει ρίξει σε απόγνωση και κατάθλοψη και μιλάς για τάφους?? μη στεναχωριέσαι...όλα φτίαχνονται...την υγεια σου να έχεις και τους ανθρώπους που εκτιμάς κ αγαπάς κοντά σου...όπως τον...μικρό ήρωα της ζωής σου.... :-*
το θρέντ έχει θετική αύρα...μη τη γαμήσουμε κ αυτή...δεν φταίει η κοπελιά. άλλοι μαλακιζόμαστε για τάφους εδώ μέσα γμτ μου.
το θρέντ έχει θετική αύρα...μη τη γαμήσουμε κ αυτή...
νιώθω μια ανατριχίλα να διαπερνά το κορμί μου...περίεργα λόγια γράφονται, σοβαρές κουβέντες λέγονται...λησμόνησα να πω πως την ζωή σου την ορίζεις εσύ αλλά ότι είπα το είπα γιατί ανησυχώ για σένα.
καληνύχτα.
ηρέμησε μαν, νομίζω όλα είναι οκ...ςσύ για καλό πήγαινες αλλά κάπου στράβωσε η φάση...ασ ευθυμήσουμε λίγο...φταίω και εγώ γι αυτό, αλλά αυτό θα το διορθώσω ακόμα κι αν δεν ξαναγράψω.
κάτι έλεγε για τελευταίες κατοικίες κ τέτοια...δεν παρακολούθησα από αρχή...κ σε συνδυασμό με ότι είχε καιρό να γράψει εδώ και κάτι άλλο φαίνεται ότι μάλλον κάτι έχει το κορίτσι μας...Μια χαρά είναι η κελλυ ρε παιδία δεν στράβωσε πουθενά…χαλαρώστε.... ;)
Μια χαρά είναι η κελλυ ρε παιδiα δεν στράβωσε πουθενά…χαλαρώστε.... ;)
μια χαρα ειναι...κάτι έλεγε για τελευταίες κατοικίες κ τέτοια...δεν παρακολούθησα από αρχή...κ σε συνδυασμό με ότι είχε καιρό να γράψει εδώ και κάτι άλλο φαίνεται ότι μάλλον κάτι έχει το κορίτσι μας...
Ε εντάξει βρε πλάκα κάνουμε όλοι και το ξέρει …μην αγχώνεσαι είμαστε μια ωραία παρέα ολοι μαζι ;)εκεί είναι και το θέμα ότι είναι μια χαρά (κρίμα που δεν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες σαν κι αυτή).
εντάξει κάτι είπε για πλάκα που ήθελε να προσθέσει σε κάτι μλκ που έγραφα εγώ με τον Θανάση και ίσως εγώ το τέντωσα πιο πολύ από όσο έπρεπε.
ελάτε όλοι....μια μεγάλημια χαρα ειναι...Ε εντάξει βρε πλάκα κάνουμε όλοι και το ξέρει …μην αγχώνεσαι είμαστε μια ωραία παρέα ολοι μαζι ;)
καληνύχτα...καλή σας νύχτα.
καληνυχτα...καλή σας νύχτα.
Πρέπει να ομολογήσω,ότι οι τελευταίες 2,5 σελίδες,αλλά κυρίως τα 5 τελευταία σχόλια, μ' έκαναν ν' ανατριχιάσω...
Το γράφω χωρίς διάθεση ειρωνείας...