Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

να κάνεις όσες μαλακίες θες και να χαίρεσαι τη ζωή σου. με την ευχή μου, και θα χαίρομαι και εγώ.
αν κάνεις μαλακίες που θα κάνουν κακό στην υγεία σου κόβω κάθε σχέση μαζί σου τώρα (απειλή που βρήκα... :grin:) κι ας με πονέσει αυτό.
και να μην λες για άσπρα λουλούδια, από εκεί το ξεκίνησα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
τι συμβαίνει μικρό μου?? ποιος σε έχει ρίξει σε απόγνωση και κατάθλοψη και μιλάς για τάφους?? μη στεναχωριέσαι...όλα φτίαχνονται...την υγεια σου να έχεις και τους ανθρώπους που εκτιμάς κ αγαπάς κοντά σου...όπως τον...μικρό ήρωα της ζωής σου.... :-*

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
τι συμβαίνει μικρό μου?? ποιος σε έχει ρίξει σε απόγνωση και κατάθλοψη και μιλάς για τάφους?? μη στεναχωριέσαι...όλα φτίαχνονται...την υγεια σου να έχεις και τους ανθρώπους που εκτιμάς κ αγαπάς κοντά σου...όπως τον...μικρό ήρωα της ζωής σου.... :-*

δεν φταίει η κοπελιά. άλλοι μαλακιζόμαστε για τάφους εδώ μέσα γμτ μου.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
λησμόνησα να πω πως την ζωή σου την ορίζεις εσύ αλλά ότι είπα το είπα γιατί ανησυχώ για σένα.
καληνύχτα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
λησμόνησα να πω πως την ζωή σου την ορίζεις εσύ αλλά ότι είπα το είπα γιατί ανησυχώ για σένα.
καληνύχτα.
νιώθω μια ανατριχίλα να διαπερνά το κορμί μου...περίεργα λόγια γράφονται, σοβαρές κουβέντες λέγονται... :priest: :priest:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
φταίω και εγώ γι αυτό, αλλά αυτό θα το διορθώσω ακόμα κι αν δεν ξαναγράψω.
ηρέμησε μαν, νομίζω όλα είναι οκ...ςσύ για καλό πήγαινες αλλά κάπου στράβωσε η φάση...ασ ευθυμήσουμε λίγο...

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Μια χαρά είναι η κελλυ ρε παιδiα δεν στράβωσε πουθενά…χαλαρώστε.... ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Μια χαρά είναι η κελλυ ρε παιδία δεν στράβωσε πουθενά…χαλαρώστε.... ;)
κάτι έλεγε για τελευταίες κατοικίες κ τέτοια...δεν παρακολούθησα από αρχή...κ σε συνδυασμό με ότι είχε καιρό να γράψει εδώ και κάτι άλλο φαίνεται ότι μάλλον κάτι έχει το κορίτσι μας... :think:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Μια χαρά είναι η κελλυ ρε παιδiα δεν στράβωσε πουθενά…χαλαρώστε.... ;)

εκεί είναι και το θέμα ότι είναι μια χαρά (κρίμα που δεν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες σαν κι αυτή).
εντάξει κάτι είπε για πλάκα που ήθελε να προσθέσει σε κάτι μλκ που έγραφα εγώ με τον Θανάση και ίσως εγώ το τέντωσα πιο πολύ από όσο έπρεπε.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
κάτι έλεγε για τελευταίες κατοικίες κ τέτοια...δεν παρακολούθησα από αρχή...κ σε συνδυασμό με ότι είχε καιρό να γράψει εδώ και κάτι άλλο φαίνεται ότι μάλλον κάτι έχει το κορίτσι μας... :think:
μια χαρα ειναι...
εκεί είναι και το θέμα ότι είναι μια χαρά (κρίμα που δεν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες σαν κι αυτή).
εντάξει κάτι είπε για πλάκα που ήθελε να προσθέσει σε κάτι μλκ που έγραφα εγώ με τον Θανάση και ίσως εγώ το τέντωσα πιο πολύ από όσο έπρεπε.
Ε εντάξει βρε  πλάκα κάνουμε όλοι και  το ξέρει …μην αγχώνεσαι είμαστε μια ωραία παρέα ολοι μαζι  :grouphug: ;)

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Πρέπει να ομολογήσω,ότι οι τελευταίες 2,5 σελίδες,αλλά κυρίως τα 5 τελευταία σχόλια, μ' έκαναν ν' ανατριχιάσω...
Το γράφω χωρίς διάθεση ειρωνείας...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Πρέπει να ομολογήσω,ότι οι τελευταίες 2,5 σελίδες,αλλά κυρίως τα 5 τελευταία σχόλια, μ' έκαναν ν' ανατριχιάσω...
Το γράφω χωρίς διάθεση ειρωνείας...

Το ορθό θα ήταν να κάνω ότι σου κάνουν και οι υπόλοιποι, να σε αφήσω να "μιλάς" μόνος σου αλλά...
Χρωστάς πουθενά να γίνεις όσο πιο αντιπαθητικός γίνεται ή  στο καλό λόγο έχεις αλλεργία;
Καλά στοιχεία θα έχει ο χαρακτήρας σου, άστα να βγουν! Το γράφω χωρίς διάθεση ειρωνείας...
Μην με αναγκάσεις,σε παρακαλώ, στο λέω με καλή πρόθεση, να ασχολούμαι μαζί σου όταν θα έχω διάθεση ειρωνείας.

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
καλησπερα....ηρθα και εγω....

δεν εχω τιποτα...ειμαι πιο καλα απο ποτε...λιγο μπλακ χιουμορ δεν βλαπτει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom