ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.044
- Πόντοι
- 1.486
Ερωτησεις και αστερίσκους εχω, συναδελφε...Το συμπερασμα απο πολλα καζινο που εχω επισκεφτει σε αντιστοιχα πολλες χωρες ειναι οτι οσο περισσοτερη ωρα παραμενεις εντος του καζινο τοσο αυξανονοται και οι πιθανοτητες να φυγεις ....ανευ καλτσες
Η τακτικη που εφαρμοζω αποτελειται απο τις παρακατω Captain's εντολες
1. Μπες βγες 20 λεπτα με το ρολοι. Δευτερολεπτο παραπανω.
2. Μονο ρουλετα
3. Μπαινω με συγκεκριμενα χρηματα στην τσεπη να παιξω.
4. Στοχος ειναι μεσα στα 20 λετπα να τα διπλασιασω .
5. Αν τα διπλασιασω στο 5λεπτο, φευγω στο 5λεπτο , δεν μενω.
6. Αν τα χασω πριν το 20λεπτο, φευγω παλι επι τοπου
7. Οταν λυξει το 20 λεπτο, και δεν εχω διπλασιασει ή δεν τα εχω χασει, φευγω με οτι εχω στα χερια (ειτε + ειτε -).
8. Παιζω συγκεκριμενο συστημα παντα.
8. Οι παραπανω εντολες προς ναυτιλομενους ακολουθουνται πιστα. Captain's orders.
9. Ο Απολογισμος μου, μετα απο 10 χρονια ενασχολησης ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΤΟΛΕΣ, ειναι περι τα12.000 ευρω κερδος.
*Μεγιστος αστερισκος: Ημουνα τυχερος που το συστημα που ακολοθω, τις πρωτες επισκεψεις εφευγα με κερδος, και δεν χρειαστηκε να βαλω εξτρα κεφαλαιο αφου κερδιζα καθε φορα. Μετα ειχα κανει ενα κεφαλαιο, και παιζω απο αυτο.Εννοειται οτι εχουν υπαρκει πολλες φορες που εφυγα χαμενος, αλλα ειχα την τυχη τις πρωτες φορες να κερδιζω σε καθε επισκεψη και ετσι εκανα ενα κεφαλαιο απο τα κερδη που παιζω μονο απο αυτο εκτοτε.
-Μενεις κοντα σε καζίνο?Γιατι πηγαινε-ελα το 20λεπτο δεν βγαίνει,μεχρι να μπεις ,εφυγες..
-Ρουλετα τι ευρους?Πενταευρη,δεκαευρη,παραπανω?
-Ποσα λεφτα κεφαλαιο διαθετεις?
-Πώς θα διπλασιασεις το κεφαλαιο στα 20 λεπτα?Μονα ζυγα,κοκκινα μαυρα?Αυτα εχουν το μεγαλύτερο ποσοστο..
Τα 12.000 που λες στα 10 χρονια αντιστοιχούν σε ενα κατοσταρικο το μηνα σαν κερδος..Το οποίο εξαφανιζεται από τα εξοδα κίνησης,διατροφης κλπ..
Εγω που τελείωσα τη ρουλετα μετα απο 25 χρονια,ημουν μεσα 70.000,δηλαδη 233 ευρω το μηνα χασούρα..Αλλα το απολαυσα,εσυ απολαμβανεις ενα φτωχο κατοσταρικο?