You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καζίνο: εμπειρίες και διδάγματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
karaflas85
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Χτες πονταραμε και τα σωβρακα μας 7 ατομα συνεχεια στο μαυρο και βγηκε 11 φορες συνεχομενα το κοκκινο..και μολις φυγαμε βγηκε μαυρο εννοειται..τυχαιο?δε νομιζω... ;)Aν παω ρουλετα και παιξω μαυρο πχ καθε φορα 2πλασιο ποσο απο την προηγουμενη και φευγω οταν κερδισει το μαυρο δεν ειναι σιγουρο οτι θα κερδισω ?
Στρατηγικη μονο στο ποκερ μαγκες,ολα τ'αλλα ειναι στημενα μεχρι το κοκκαλο...
καλα το λεει ο καραφλας . το ερωτημα σου εχει σχεση με το ποστ που εβαλα πριν .Ναυαρχε σε ακουμε...
υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να αργησει να ερθει το χρωμα σου γιατι ετσι ειναι η ρουλετα
η γιατι ετσι θελει το καζινο
ετσι κινδυνευεις να χασεις τα χρηματα σου
ναυαρχε πες μας την πειρα σου
ποιο καζινο ηταν φιλε αν επιτρεπεται ?μην τυχει κ παθω τα ιδιαΧτες πονταραμε και τα σωβρακα μας 7 ατομα συνεχεια στο μαυρο και βγηκε 11 φορες συνεχομενα το κοκκινο..και μολις φυγαμε βγηκε μαυρο εννοειται..τυχαιο?δε νομιζω... ;)
Στρατηγικη μονο στο ποκερ μαγκες,ολα τ'αλλα ειναι στημενα μεχρι το κοκκαλο...
karaflas85
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Παρνηθα αλλα δεν εχει σημασια ολα τα καζινο με τον ιδιο τροπο λειτουργουν.πηγαινε για το χαβαλε μια δυο φορες για να σου φυγει η καυλα και αν κερδισεις κερδισες..αλλιως του χρονου παλι.. ΄)ποιο καζινο ηταν φιλε αν επιτρεπεται ?μην τυχει κ παθω τα ιδια
σωστοςΠαρνηθα αλλα δεν εχει σημασια ολα τα καζινο με τον ιδιο τροπο λειτουργουν.πηγαινε για το χαβαλε μια δυο φορες για να σου φυγει η καυλα και αν κερδισεις κερδισες..αλλιως του χρονου παλι.. ΄)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
To MONO συστημα που κερδίζεις σε ποσοστό 97,5% αναλυθηκε πριν δυο σελίδες περίπου..Μικρη απόδοση ,αλλα κατα 97,5% κερδος...Περας..καλα το λεει ο καραφλας . το ερωτημα σου εχει σχεση με το ποστ που εβαλα πριν .
υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να αργησει να ερθει το χρωμα σου γιατι ετσι ειναι η ρουλετα
η γιατι ετσι θελει το καζινο
ετσι κινδυνευεις να χασεις τα χρηματα σου
ναυαρχε πες μας την πειρα σου
θα το ξαναδιαβασω !To MONO συστημα που κερδίζεις σε ποσοστό 97,5% αναλυθηκε πριν δυο σελίδες περίπου..Μικρη απόδοση ,αλλα κατα 97,5% κερδος...Περας..
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Πιθανότητα 35/37=94,5% να βγάλεις κέρδος 1 (δηλαδή σαν να παίζεις στοίχημα αγώνες με απόδοση 36/35=1,03) και 2/37=5,5% να χάσεις 35To MONO συστημα που κερδίζεις σε ποσοστό 97,5% αναλυθηκε πριν δυο σελίδες περίπου..Μικρη απόδοση ,αλλα κατα 97,5% κερδος...Περας..
Χρειάζονται δηλαδή 36 επιτυχίες για κάθε χασούρα και το να διαλέξεις 1 αριθμό από τους 36 προς αποφυγή είναι τελικά ακριβώς το ίδιο με το να παίξεις έναν μόνο αριθμό για να κερδίσεις
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δοκιμασε να παιξεις ενα ταληρο καθε φορα σε ενα νουμερο και να δουμε αν θα σου κατσει μετα απο 36 φορές,δεν ειναι το ιδιο..Πιθανότητα 35/37=94,5% να βγάλεις κέρδος 1 (δηλαδή σαν να παίζεις στοίχημα αγώνες με απόδοση 36/35=1,03) και 2/37=5,5% να χάσεις 35
Χρειάζονται δηλαδή 36 επιτυχίες για κάθε χασούρα και το να διαλέξεις 1 αριθμό από τους 36 προς αποφυγή είναι τελικά ακριβώς το ίδιο με το να παίξεις έναν μόνο αριθμό για να κερδίσεις
Το ειπες και μονος σου..Ρισκαρεις μεγαλο κεφαλαιο για μικρο κερδος αβεβαιο.Εχω δει κι ενα ταμπλω όλο μαυρα η κοκκινα..Κυριοι εχω μια απορια για το περιβοητο και διαχρονικο συστημα ''Martingale''
Θελω να ρωτησω το εξης...Για παραδειγμα:Σημερα εχω 1550 ευρω κεφαλαιο και παω το βραδυ στο καζινο της παρνηθας για να παιξω το συστημα ''Martingale''...
Και αρχιζω: 50 ευρω στο κοκκινο(δεν εκατσε)
100 ευρω στο κοκκινο(δεν εκατσε)
200 ευρω στο κοκκινο(δεν εκατσε)
400 ευρω στο κοκκινο(δεν εκατσε)
800 ευρω στο κοκκινο(τωρα μου εκατσε το κοκκινο!!!
Παιζω συνολο 1550 ευρω για να βγαλω 1600. (50 ευρω καθαρα κερδη)
Αν σε καθημερινη βαση, βγαζω ενα πενηνταρικο καθαρο με το συγκεκριμενο τροπο και συστημα,και το τονιζω ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ και τιποτα παραπανω!!!
Αξιζει το ρισκο???? :-
silencious
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κυριοι εχω μια απορια για το περιβοητο και διαχρονικο συστημα ''Martingale''
Θελω να ρωτησω το εξης...Για παραδειγμα:Σημερα εχω 1550 ευρω κεφαλαιο και παω το βραδυ στο καζινο της παρνηθας για να παιξω το συστημα ''Martingale''...
Αν σε καθημερινη βαση, βγαζω ενα πενηνταρικο καθαρο με το συγκεκριμενο τροπο και συστημα,και το τονιζω ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ και τιποτα παραπανω!!!
Φυσικα και μπορεισ να κερδισεισ βραχυπροθεσμα και να το διασκεδασεισ αλλα θα χασεισ μακροπροθεσμα, οπωσ και με το καθε συστημα στη ρουλετα. Το martingale θα λειτουργουσε μονο αν ειχεσ απεριοριστο κεφαλαιο και χρονο κατι που κανεισ δεν διαθετει...
specialmeetings
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φυσικα και μπορεισ να κερδισεισ βραχυπροθεσμα και να το διασκεδασεισ αλλα θα χασεισ μακροπροθεσμα, οπωσ και με το καθε συστημα στη ρουλετα. Το martingale θα λειτουργουσε μονο αν ειχεσ απεριοριστο κεφαλαιο και χρονο κατι που κανεισ δεν διαθετει...
δν πιανει ο αναδιπλασιασμος...
εκτος και αν εχεις απειρα χρηματα..
11 κοκκινα ηρθαν....
εγω αντεξα μεχρι τα 6 συνεχόμενα...
silencious
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτο ειπα και εγω. Απεριοριστα χρηματα.δν πιανει ο αναδιπλασιασμος...
11 κοκκινα ηρθαν....
δν πιανει ο αναδιπλασιασμος...
11 κοκκινα ηρθαν....
ποσοι ηταν στη ρουλετα? εννοω αν ηταν ολα κοκκινα θα κερδιζαν δίπλα οι αλλοι με τα μαυρα!
οποτε ισως δεν ηταν στημενο.επισης θα μπορουσες να αλλαζες συνεχεια μαυρο- κοκκινο παλι 50%
περιπου να κερδισεις θα ηταν.
:S
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Κυριοι εχω μια απορια για το περιβοητο και διαχρονικο συστημα ''Martingale''
Καλησπερα. Εχω διαβασει καιρο τωρα ολο το θεμα. Και τις 70...... σελιδες.
Θελω καποια στιγμη να γραψω ενα ωραιο ποστ για συμβουλες με ησυχια.
Δεν εχω πολυ χρονο.
Με λιγα λογια ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ με αυτο το συστημα. Οχι απλα μακροπροθεσμα δε θα χασεις τα λεφτα σου, αλλα με αυτο το συστημα θα τα χασεις εν ριπη οφθαλμου.
Μπορουν να ερθουν για πλακα 7-8-9 συνεχομενα μαυρα η κοκκινα. Και αν το κανεις, θα πρεπει να το κανεις το ιδιο και στην αυξηση του πονταρισματος.
Ολα μεσα δηλαδη καθε φορα.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
To MONO συστημα που κερδίζεις σε ποσοστό 97,5% αναλυθηκε πριν δυο σελίδες περίπου..Μικρη απόδοση ,αλλα κατα 97,5% κερδος...Περας..
Εεεε ναυτάκι...... αν είχες ποτε πατησει τα ποδια σου σε καζινο, (το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις πατησει, σαν εμενα δηλαδη, και το πιθανοτερο ειναι να εχεις λαβει μαθηματα εξ αποστάσεως) τότε θα ήξερες πολυ καλα, οτι αυτα που λες δεν στεκουνε...... Αυτοι που πανε να εφαρμοσουνε τετοιο συστημα ή κανα δυο παρεμφερη, τρωνε οριστικο σουτ απο εκεί μεσα. Ποντικους τους αποκαλουνε αν δεν το ξερεις.....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλώς τον!!!Αν ειχες διαβασει τις προηγούμενες σελίδες-που ΔΕΝ τις διαβασες-καπου θα εβλεπες πόσα χρονια εχω φαει μεσα στα καζίνο...Μειωμενη τουλαχιστον βγαζω..τελος παντων...Και θα εβλεπες και την απαντηση σε αυτο που λες..Εεεε ναυτάκι...... αν είχες ποτε πατησει τα ποδια σου σε καζινο, (το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις πατησει, σαν εμενα δηλαδη, και το πιθανοτερο ειναι να εχεις λαβει μαθηματα εξ αποστάσεως) τότε θα ήξερες πολυ καλα, οτι αυτα που λες δεν στεκουνε...... Αυτοι που πανε να εφαρμοσουνε τετοιο συστημα ή κανα δυο παρεμφερη, τρωνε οριστικο σουτ απο εκεί μεσα. Ποντικους τους αποκαλουνε αν δεν το ξερεις.....