Αναλογα τι προσδοκάς να αποκομίσεις...Παντως εχει εφαρμογη..
απλά παίζεις και με πιο μικρό μπάτζετ...
Αναλογα τι προσδοκάς να αποκομίσεις...Παντως εχει εφαρμογη..
Rookie Method.....Αφησα να περασει λιγος καιρός να αφομοιώσετε τα γραφόμενά μου..Τωρα που ειναι και γιορτές και ίσως επισκεφτείτε κανένα καζίνο,ειναι ευκαιρία να εφαρμόσετε το παρακάτω συστημα:
"Στρωνετε" τα νουμερα της ρουλέτας "plein"* και αφήνετε δυο εξω..Η ρουλετα εχει 37 νουμερα-μαζί με το 0- αλλά αποδίδει στα νούμερα 1/35,εκεί εγκειται και η γκανιοτα του καζινο.
καθε φορα λοιπόν που πονταρετε 35 νουμερα,αν πετυχετε καποιο θα παρετε πισω 35 μαρκες συν τη δική σας,αρα ησαστε 1 μαρκα παραπάνω..
Με 5 ευρω στη μαρκα,πονταρετε 180 ευρω και παιρνετε πισω 185,με 10 πονταρετε 350,παιρνετε 360..
Προσεξτε κατι: Το συστημα αυτό εχει ναι μεν μεγάλη πιθανότητα κερδους αλλά ελαχιστη απόδοση.
Ειναι συστημα υπομονης,αν δηλαδη πατε 5 φορες τη βδομαδα και φευγετε μετα από δυο τρια κερδισμενα πονταρισματα,εχετε 75 εως 150 ευρω τη βδομαδα στην τσεπη..
Βεβαια αν κατσει ενα από τα νουμερα που δεν εχετε καλύψει την κατσατε,αλλά για τζογο μιλάμε οχι για σιγουρακια.
Μειονεκτημα του παραπάνω συστηματος ειναι η απληστία που μπορει να σας πιάσει και να συνεχισετε να παιζετε..Εγω δεν μπορω να το εφαρμόσω ακριβως λόγω της απληστιας που σε κυριεύει..
Να εχετε καλή επιτυχία,εγώ ολοκλήρωσα τη μελέτη και σας την παραδίδω ετοιμη για χρηση..
Σας ευχομαι ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ και αν θελετε γραψτε εδω πώς πηγατε,αν την εφαρμόσετε..
plein=πονταρουμε τη μαρκα ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ
Ωπα ρε!!Professora!!!Rookie Method.....
den kerdizeiw thn royleta αλλιως δεν θα υπηρχε σαν παιχνιδιαν μοιράσεις το ποντάρισμα σε 2 ή 4 νούμερα πάλι δεν κερδίζεις; ποντάρεις λιγότερα και παίρνεις λιγότερα, σωστά;
μονο ετσι βγαινεις κερδισμενος απο ενα καζινο... ;)Με ενα φιλαρακι μου πηγαμε σκοπια. Φουλαρισε με 85 ευρω υγραεριο και βενζινη πηραμε και καπνα απο τα ντιουτι φρι πιο πριν. Και μετα πεινουσαμε. Πηγαμε στο καζινο πρινσες. Γιναμε μελη και κατσαμε να φαμε στο εστιατοριο οπου το φαγητο ειναι δωρεαν. Πηραμε και μερος σε μια κληρωση που ειχε με το κουπονι που μας δωσαν στην εισοδο. Και μολις φαγαμε φυγαμε χωρις να παιξουμε. Μια χαρα
Αυτό γίνετε την πρώτη φορά για ξανά πάνε να δούμε τη θα φας
σιγα ρε..χεστηκανε για το φαι,,2-3 ευρω κι αν,τους στοιχιζεικοιτα σελφ σερβις ειναι πας και διαλεγεις οτι θες απο μπουφεδες. Τωρα αμα μετα βγαινοντας φας ξυλο καθως φευγεις αλλο αυτο
den kerdizeiw thn royleta αλλιως δεν θα υπηρχε σαν παιχνιδι
στο μπλακτζακ που θεβρητικα μπορεις να κερδισεις με κουτι κ μανιουαλ ανακατεμα παιγνιο το βγαλαν εξω κ βαλανε το μηχανημα ανακατωματος.. ;)
οποτε οτι παιχνιδι βλεπετε κ εινι εντος καζινου ,απλα δεν κερδιζεται με οποιοδηποτε συστημα,,ειναι μονο πιθανο να κερδισεις απο τυχη,, ;)
τ αλλα ειναι καφενοβια λογια του αερα..
Δεν υπαρχει συχνότητα που ερχεται το νουμερο φιλε...Ακομα και να ερθει τωρα το νουμερο μπορει να ερθει στο καπακι εκ νεου...Η καθε μπιλιά ειναι ξεχωριστη..μαυρο κοκκινο εχεις 48,75%,το υπολοιπο ειναι η γκανιοτα..με τη ρουλέτα αν βάλω ενα ποσο στο κοκκινο πχ δεν εχω πιθανοτητες αρκετες να κερδισω?
θα λεγαμε 50% αλα αν παει στο 0 τα παιρνει ολα το καζινο.ποσο συχνα παει στο 0 ?
Πολλά μπορούν να συμβούν..Εξαρταται πού παιζεις και πόσα παιζεις..επισης μπορουνε και να το "πειραζουνε" να έρχετε πιο συχνά ή οχι ?
Διαβασε προς τα πίσω, τα εχω αναλύσει ολα...παρνηθα !
χτες βραδυ στο βουνο παρα πολυ κοσμο - στεγνωσαν ολα τα μηχανηματα αναληψης !!