Παίδες ήθελα να κάνω μια καταγγελια !
Έπαιζα online στην Stoiximan , έπαιζα με μεγάλο μπατζετ, όταν έχανα έβαζα τα δίπλα , όποτε κέρδιζα συνήθως ( ρουλέτα)
Είχα κερδίσει 2-3,000 ευρώ μέσα σε μια εβδομάδα , την δεύτερη εβδομάδα κέρδισα 2,000€ περίπου, και αυτές τις ημέρες (2 νύχτες ) έβγαλα 600€ ! Χτες έπαιξα και έβγαλα 330€! Η εταιρία ξαφνικά σταμάτησε να μου επιτρέπει να παίζω , αφού επικοινώνησα μαζί τους , μου ανέφεραν οτι έκανα άσχημα σχόλια , τους ανέφερα οτι ουδέποτε έχω κάνει άσχημο σχόλιο στο προσωπικό, σέβομαι τους ανθρώπους ! Τους δήλωςα να μου στείλουν το σχόλιο ώστε να ζητήσω και συγγνώμη αν έκανα κάτι τέτοιο , μου δήλωσαν οτι θα επικοινωνήσουν μαζί μου!
Τους πήρα τηλ , μετα από ώρες γιατί δεν μου έστειλαν ποτέ το σχόλιο ούτε μου έδωσαν επίσημη απάντηση, μου απάντησαν οτι έκανα ένα σχόλιο γιαυτο έγινε αυτό, όταν τους δήλωσα οτι δεν έχω κάνει σχόλιο, ας μου το στείλουν να ζητήσω και συγγνώμη , δηλωσε η εταιρία οτι δεν είπε ποτέ οτι έκανα σχόλιο σε εργαζόμενο, οτι δεν πρόσβαλα αλλά θα το κοιτάξουν γιατί δεν έχουν ενημερωση κλπ ! Τότε τους είπα οτι με αποκλείουν γιατί κερδίζω , κάτι που είναι παράνομο !
Η εταιρία απαντησε δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτό που λέτε και μου το έκλεισε !
Έχω μείνει μαλακας !
Πέρα οτι δεν έχω κάνει κάτι παράνομο όποτε δεν μπορούν να με με αποκλείουν , δεν έλαβα ποτέ επίσημη απάντηση εστω να ξέρω γιατί ρε γαμωτο δεν μπορώ να παίξω! Μου έκλεισαν και το τηλ στα μούτρα καμία ευγένεια!
Δεν ξέρω αν το έχει πάθει Κανένας σας αυτό ή είμαι ο μόνος που το έχει πάθει ;
Έχασα τα χρήματα , το δίκιο μου δεν το βρήκα , να παίξω δεν μπορώ και δεν έμαθα ποτέ γιατί με απέκλεισαν!
Η αναφορά σε σχόλιο που υπάρχει αλλά δεν υπάρχει αλλά δεν ξέρουμε τι σχόλιο είναι μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο !
Ήθελα απλά να το καταγγείλω !
Μακριά από stoiximan