You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καζίνο: εμπειρίες και διδάγματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Όχι ευτυχώς..Λόγω ότι είμαι πωλητής έχω πάει και στο καζίνο της Ρόδου της Κέρκυρας της Σύρου και μερικές φορές στην Πάρνηθα.Παντα όμως έπαιρνα λίγα λεφτά μαζί μου 100-150 ευρώ και πήγαινα.Γιατι ήμουνα στα νησιά για εργασία.Εχω να πάω σε καζίνο από το 2007 (δεν παίζω οτιδήποτε έχει τζόγο)και διαβάζοντας μου ήρθε η όρεξη να πάρω την κυρά να πάμε στην Πάρνηθα(να φάμε και κανένα κοψιδι) η στο Ελληνικό και να κάνουμε τον χαβαλε μας...ΥΓ Αν και η κυρά έχει έφεση στον τζόγο...Μάλλον τον ήπιες ! για να μα θυμίζεις αρχαία ρητά !
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
Όχι ευτυχώς..Λόγω ότι είμαι πωλητής έχω πάει και στο καζίνο της Ρόδου της Κέρκυρας της Σύρου και μερικές φορές στην Πάρνηθα.Παντα όμως έπαιρνα λίγα λεφτά μαζί μου 100-150 ευρώ και πήγαινα.Γιατι ήμουνα στα νησιά για εργασία.Εχω να πάω σε καζίνο από το 2007 (δεν παίζω οτιδήποτε έχει τζόγο)και διαβάζοντας μου ήρθε η όρεξη να πάρω την κυρά να πάμε στην Πάρνηθα(να φάμε και κανένα κοψιδι) η στο Ελληνικό και να κάνουμε τον χαβαλε μας...ΥΓ Αν και η κυρά έχει έφεση στον τζόγο...
απο την μια "παν μετρον αριστον", απο την αλλη nonpaoura, θες να πας και στο Ελληνικο πριν προλαβει να γινει, κι η κυρα εχει εφεση στον τζογο....
τι νονπαουρα ρε τυπε εσυ κατουριεσαι και μονο στην σκεψη, κατσε στα αυγα σου καλυτερα
mariosbell
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
εγώ έχω εθισμό στις βίζιτες. το ίδιο πράγμα είναι. με το που πάρω μία βίζιτα μετά ανοίγω πάλι το web να δω την επόμενη
καίω €500/μήνα τα οποία είναι πολλά για μένα
ELMOUNIO
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.748
- Πόντοι
- 486
Εγώ πήγα τρεις φορές; Πάρνηθα να παίξω φρουτάκια τα φρι σπινς. και για την ατέλειωτη κόκα τους και χυμό μπανάνα φυσικά.επισης στάση μετά στην γαματη καντίνα του Ζορζ στη λεωφόρο Καραμανλή σάντουιτσαρα με δύο καλαμάκια και ότι θες μέσα μόνο 6 ευρώ .αυτά θα ξαναπήγαινα μόνο για την βόλτα και ένα 20 Ρίκο βαριά φρουτάκια όμως μακρυά από ρουλέτα
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
εγώ έχω εθισμό στις βίζιτες. το ίδιο πράγμα είναι. με το που πάρω μία βίζιτα μετά ανοίγω πάλι το web να δω την επόμενη
ε μα για αυτο παμε Παρνηθα, να τα παρουμε να τα δωσουμε στα κοριτσια μετα
ξεκινα αναβαση αμεσως
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.402
- Πόντοι
- 14.936
ε μα για αυτο παμε Παρνηθα, να τα παρουμε να τα δωσουμε στα κοριτσια μετα
ξεκινα αναβαση αμεσως
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πόσες φορές τα εχω γραψει,πόσες φορές τα εχω πει..
Ο τζογος είναι ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ και όσο πιο γρηγορα το καταλάβετε τόσο πιο γρηγορα θα λαβετε μετρα για την καταπολέμηση της αρρώστειας.
Τα παιδια που εγραψαν πιο πανω ειναι ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ,θελουν ψυχολογική υποστηριξη και συμπαρασταση όχι κατηγορώ!
Εγω ξεκοψα από τη ρουλέτα γιατι ηρθε το ποκερ το οποίο το διαχειρίζομαι καλύτερα,στοιχημα δεν παιζω/δεν αγγίζω καν,φρουτακια δεν με τραβάνε,λοττο/τζοκερ απο τότε που επιασα το πενταρι με 6 τυχαια νουμερα στο ΛΟΤΤΟ και αντι για το 21 που θα μου εδινε 800 χιλιαρικα ,ηρθε το 23 και πηρα 200€,το παρατησα...
Χρεωθηκα κι εγω με δανεια,Τραπεζες,ποτέ από φίλους,αλλα ξεχρέωσα μερικά,"μπουμπούνησα" τα υπολοιπα με δικηγόρο ,εκοψα τις πιστωτικές και καθάρισα...
Ο τζογος είναι ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ και όσο πιο γρηγορα το καταλάβετε τόσο πιο γρηγορα θα λαβετε μετρα για την καταπολέμηση της αρρώστειας.
Τα παιδια που εγραψαν πιο πανω ειναι ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ,θελουν ψυχολογική υποστηριξη και συμπαρασταση όχι κατηγορώ!
Εγω ξεκοψα από τη ρουλέτα γιατι ηρθε το ποκερ το οποίο το διαχειρίζομαι καλύτερα,στοιχημα δεν παιζω/δεν αγγίζω καν,φρουτακια δεν με τραβάνε,λοττο/τζοκερ απο τότε που επιασα το πενταρι με 6 τυχαια νουμερα στο ΛΟΤΤΟ και αντι για το 21 που θα μου εδινε 800 χιλιαρικα ,ηρθε το 23 και πηρα 200€,το παρατησα...
Χρεωθηκα κι εγω με δανεια,Τραπεζες,ποτέ από φίλους,αλλα ξεχρέωσα μερικά,"μπουμπούνησα" τα υπολοιπα με δικηγόρο ,εκοψα τις πιστωτικές και καθάρισα...
Μα αφού έχω να πάω καζίνο 15 χρόνια??Να μην ξαναπάω άλλη 1??Είπαμε παν μέτρο άριστον..όχι να μην ξαναπατησωαπο την μια "παν μετρον αριστον", απο την αλλη nonpaoura, θες να πας και στο Ελληνικο πριν προλαβει να γινει, κι η κυρα εχει εφεση στον τζογο....
τι νονπαουρα ρε τυπε εσυ κατουριεσαι και μονο στην σκεψη, κατσε στα αυγα σου καλυτερα
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
Μα αφού έχω να πάω καζίνο 15 χρόνια??Να μην ξαναπάω άλλη 1??Είπαμε παν μέτρο άριστον..όχι να μην ξαναπατησω
μα αυτο λεω ρε τυπε, οτι εισαι κλασομπανιερα
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.402
- Πόντοι
- 14.936
Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.201
- Πόντοι
- 1.196
Το μοναδικο διδαγμα απο καζινο στοιχημα φρουτακια τζογο ειναι ενα.
Η απληστια σκοτωνει.
Οταν εισαι +20€-50€ παρτα τα γαμημενα και φυγε.
Ειναι σίγουρο οτι θα τα χασεις αν συνεχισεις θα τα χασεις.
Μετα θα συνεχισεις σκεφτομενος να παρεις πισω οσα εχασες και να φυγεις.
Προσπαθοντας να παρεις τα χαμενα θα χασεις τα πάντα.
Η απληστια σκοτωνει.
Οταν εισαι +20€-50€ παρτα τα γαμημενα και φυγε.
Ειναι σίγουρο οτι θα τα χασεις αν συνεχισεις θα τα χασεις.
Μετα θα συνεχισεις σκεφτομενος να παρεις πισω οσα εχασες και να φυγεις.
Προσπαθοντας να παρεις τα χαμενα θα χασεις τα πάντα.
Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.201
- Πόντοι
- 1.196
Τωρα ειδα το μυνημα σου συγγνωμη.Εδω μιλαμε για κατασταση εθισμου. Αν πεις σε εναν εθισμενο οτι πρεπει να το κοψεις, θα σου πει το ξερω, και μετα θα παει να παιξει, ή να ρουφηξει ή να καπνισει ή ό,τι εθισμο εχει. Δεν ειναι χαζος, ξερει οτι πρεπει να το κοψει αλλα δε μπορει. ΑΥΤΟ ειναι το προβλημα με τον εθισμο. Αλλιως θα ελεγε καθε εθισμενος ''ναι, δικιο εχεις, τελος'' και θα τελειωνε εκει.
Σε αυτο που προτεινω, αν θελει μου απανταει. ΑΝ μπορει να δεσμευτει, ομως. ΑΝ μπορει να δεσμευτει σε αυτο που του προτεινω, θα παιζουμε μαζι, με τους ορους που του προτεινα. ΑΝ .... αν δεν, κανενα θεμα.
Εχω ελαττωσει ηδη παρα πολυ τα λεφτα που βαζω και την συχνοτητα...
Θα με ενδιεφερε αυτο που λες αλλα να καταλαβω πως το λες,το λες σαν να μου κανεις χαρη εχεις υψηλα ποσοστα επυτιχιας ας πουμε?
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.840
- Πόντοι
- 4.180
Αφου εχεις ελαττωσει, συνεχισε ετσι. Τι σε εκανε να τα καταφερεις?Τωρα ειδα το μυνημα σου συγγνωμη.
Εχω ελαττωσει ηδη παρα πολυ τα λεφτα που βαζω και την συχνοτητα...
Θα με ενδιεφερε αυτο που λες αλλα να καταλαβω πως το λες,το λες σαν να μου κανεις χαρη εχεις υψηλα ποσοστα επυτιχιας ας πουμε?
Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.201
- Πόντοι
- 1.196
Το ότι θα έφευγε η γυναίκα με το παιδί.Αφου εχεις ελαττωσει, συνεχισε ετσι. Τι σε εκανε να τα καταφερεις?
Και καλά θα έκανε γιατι κράταγα τις ζωές τους πίσω
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
Φιλος μπροστά μου έβγαλε 2400 σε φρουτάκια έβαλε 250
Ηρθαν του τα δώσανε χέρι ξηγηθηκε τα 400 σε εμένα, δεν έπαιξα καθόλου εντωμεταξύ εγώ, του λέω πάμε να φύγουμε μου λέει θα κάτσω με τα πολλά φεύγω και μετά από 2 ώρες μου λέει μπήκα μέσα 600 έπαιζε στο 10ευρω κοντά και μετά ρουλετα
Το μόνο θετικό δεν ζήτησε τπτ από τα 400
Ηρθαν του τα δώσανε χέρι ξηγηθηκε τα 400 σε εμένα, δεν έπαιξα καθόλου εντωμεταξύ εγώ, του λέω πάμε να φύγουμε μου λέει θα κάτσω με τα πολλά φεύγω και μετά από 2 ώρες μου λέει μπήκα μέσα 600 έπαιζε στο 10ευρω κοντά και μετά ρουλετα
Το μόνο θετικό δεν ζήτησε τπτ από τα 400
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 714
- Πόντοι
- 86
γουουουστααρωω! μαγκια, κλανια και κωλο, φινιστρινι