Εχω κλεισει ραντεβου με ΚΕΘΕΑ αλλα ειναι πολυ μακρυα τα ραντεβου ειναι γεματοι γαμησετα...
Τωρα ειμαι σε φαση μια δυο βδομαδες δεν παιζω...ομως αν παίξω και χασω αντε γεια οσα εχω πανω μου τα εκανα καταθεση....
Έκανες την καλύτερη κίνηση που πήρες τηλ στο ΚΕΘΕΑ. Θέλει ΚΟΤΣΙΑ για να το κάνεις και ΜΠΡΑΒΟ σου. Μη σπαταλήσεις αυτήν την ευκαιρία. Οι 5-6 μήνες που είπε ένας φίλος πριν δεν κάνουν τπτ. Το πρόγραμμα διαρκεί σχεδόν 3 χρόνια.
Μέχρι να σε καλέσουν όμως θα είσαι μόνος σου και ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις κάποια συγκεκριμένα βήματα ώστε να κρατηθείς μακριά.
1. Δεν πρόκειται να ξεχρεώσεις από τον τζόγο. Όταν το καταλάβεις, το αποδεκτής, τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
2. Στοίχημα, καζίνο, ρουλέτα, φρουτάκια, ζάρια, μπλακ τζακ, πόκερ, ξυστό, τζόκερ, οτιδήποτε μα οτιδήποτε είναι τζόγος για εσένα αυτή τη στιγμή, οπότε το ένα μπορεί να αντικαταστήσει το άλλο και θέλει μεγάλη προσοχή.
3. Αυτοαποκλεισμός από όλες τις εταιρίες που έχεις ενεργό λογαριασμό για πάντα, αν παίζεις διαδικτυακά ή απαγόρευση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ όπου πηγαίνεις.
4. Πιστωτικές ΤΕΛΟΣ, τις ακυρώνεις. Δήλωσε τηλεφωνικά απώλεια και ότι δε θες νέα έκδοση.
5. Ίσως δε γνωρίζει κανένας δικός σου(γυναίκα, γονείς, φίλοι) αυτό που περνάς. ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσεις σε κάποιον(είναι λυτρωτικό) ώστε να σε βοηθήσει σε πρακτικά πράγματα και δεν εννοώ οικονομική βοήθεια.
6. Το άτομο που θα σε βοηθήσει θα κρατάει όλα ,μα όλα σου τα χρήματα. Θα έχει πρόσβαση στους τραπεζικούς σου λογ/σμούς. Θα του δείχνεις δλδ τις κινήσεις σου, τα υπολοιπα σου, θα ξέρει απο που έχεις έσοδα(μετρητά ή από κατάθεση σε τράπεζα και πότε) και θα σου δίνει τα απαραίτητα για κάθε μέρα. Ίσως νιώσεις άβολα αλλά ΠΡΠΕΙ να γίνει. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κρατάς χρήματα τα οποία θα σε βάζουν σε σκέψεις να παίξεις.
7. Κάθισε και γράψε σε ένα χαρτί ποια είναι τα έσοδα και ποια τα έξοδα σου. Βλέποντας τα, έχεις μια πιο καθαρή εικόνα για το τι μπορείς να αλλάξεις και ποια έξοδα είναι περιττά ώστε να τα μειώσεις.
8. Καθημερινός θα γράφεις σε ένα χαρτί τα έξοδα σου και σε ένα άλλο ποιες είναι οι μηνιαίες σου υποχρεώσεις έτσι ώστε να ξέρεις τι έχεις να δώσεις πότε και που. Αυτά όλα θα τα τσεκάρει το άτομο που θα σε βοηθάει.
9. Συζήτησε με αυτούς που έχεις χρέοι(ελπίζω όχι τοκογλύφοι) πχ τράπεζες να κάνεις κάποιο διακανονισμό, φίλους ότι θα τους δίνεις τόσα κάθε μήνα, αλλά να το τηρείς. Δε θα εξαφανιστούν τα χρέοι σε ένα μήνα, ένα χρόνο. ΠΡΕΠΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ και να ζήσεις, άρα δε δίνουμε όλα τα χρήματα μας για τα χρέοι.
10. Σταματάς οτιδήποτε έχεις συνδυάσει με το στοίχημα. Π.χ. Να βλέπεις την ομάδα σου, Champions League, κτλ, οτιδήποτε σου δίνει αυτή την αδρεναλίνη.
11. Κόβεις παρέες - συζητήσεις με φίλους που παίζουν και μπορεί να σε παρασύρουν, ενώ αυτοί δεν έχουν πρόβλημα με το τζόγο.
12.. Γέμισε το χρόνο σου με κάτι που σου αρέσει, κάτι που αγαπάς και ξεχνιέσαι.
Ίσως τα βλέπεις όλα αυτά βουνό, Ναι είναι, αλλα θα δεις μέρα με τη μέρα να αλλάζεις.
Χρειάζεται δύναμη και υπομονή για όλο αυτό.
Πρέπει να αγαπήσεις και πάλι τον ευατό σου γιατί τώρα είμαι σίγουρος ότι τον μισείς.
Τα ψέματα που σε έχουν καταβάλει ΠΡΕΠΕΙ να δώσουν τη θέση τους στην αλήθεια.
Με την ειλικρίνια θα κερδίσεις και πάλι την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη.
Να θυμάσαι πως ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουμε, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά.
Έκανες το πρώτο βήμα με το ΚΕΘΕΑ, τώρα εφάρμοσε αυτά που σου είπα, προσάρμοσε τα σε εσένα, διότι δεν είναι όλα manual, να δουλεύουν σε όλους.
Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.