καλα ειναι παιδια,αλλα χωρις ρωσσικα μην περιμενετε κ τιποτα σπουδαιο
δεν εχω παει εκει,αλλα εχω παει σε πολλα μερη της ουκρανιας καλοκαιρι
η γλωσσα ειναι το βασικοτερο οπλο,,,αν δεν τοχεις δεν ειναι ευκολα τα πραγματα..
Πολυ γαματο!!! Τιγκα στα μουνακια φαινεται! Ειναι και οι ουκρανοι σα γαμω το δια μου αρα ολα τα πουτανακια θα κυνηγανε εμας!!!
Τωρα για τη γλωσσα δεν ξερω, λογικο μου φαινεται αυτο που λεει ο φιλος απο πανω αλλα δε θα ξερει κανεις ουτε στοιχειωδη αγγλικα?
Επισης η μεγαλη μαλακια ειναι οτο το φεστιβαλ γινεται στου διαολου τη μανα!! Απο οτι βλεπω στο χαρτη ειναι 10 ωρες μακρια απο το κιεβο και στο site του φεστιβαλ προτεινουν να παρεις δευτερη πτηση απο κιεβο σε μια κοντινη ουκρανικη πολη κ απο εκει 100km με ταξι!!!
Απο οτι ειδα 160ε για φουλ εισοδο σε ολα τα παρτυ και ξενοδοχειο 10-20ε τη βραδια! Η μαλακια ειναι οτι θα σου φυγει ο πατος μεχρι να φτασεις εκει οπως ειπα κ απο πανω!
Καυλιαρη μεχρι το καλοκαιρακι μπορει να εχουν ηρεμισει τα πραγματα! Να κανονισουμε να παμε εκδρομουλα να κλεισουμε πτηση τσαρτερ του bou.com να μας παει κατευθειαν στα μουνακιαααα!!!
Καυλιαρη μεχρι το καλοκαιρακι μπορει να εχουν ηρεμισει τα πραγματα! Να κανονισουμε να παμε εκδρομουλα να κλεισουμε πτηση τσαρτερ του bou.com να μας παει κατευθειαν στα μουνακιαααα!!!
Σιγα μην δεν γινει το πάρτυ λογω των πολιτικων εξελίξεων . Στην Ελλάδα ειμαστε ανικανοι να οργανωσουμε κατι ανάλογο (καταρχην θα αντιδρασει η τοπικη κοινωνία)
Σιγα μην δεν γινει το πάρτυ λογω των πολιτικων εξελίξεων . Στην Ελλάδα ειμαστε ανικανοι να οργανωσουμε κατι ανάλογο (καταρχην θα αντιδρασει η τοπικη κοινωνία)
Καλα και εμεις ουτε στην Λουτσα με την Λιτσα δεν θα παμε , ας ονειρευτουμε ακουγοντας Dj kolesky και μετα για υπνο και μετά same shit different day . Η δικιας μας echo beach (
) θα ειναι μια παραλία στην Μαυρη Θάλασσα τιγκα στις ημιγυμνες ΟυκρανοΡωσίδες