Νέα

Kazantip Dance Festival

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Καλή φάση ακούγεται.. Σαν κόστος τι παίζει?

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
καλα ειναι παιδια,αλλα χωρις ρωσσικα μην περιμενετε κ τιποτα σπουδαιο
δεν εχω παει εκει,αλλα εχω παει σε πολλα μερη της ουκρανιας καλοκαιρι
η γλωσσα ειναι το βασικοτερο οπλο,,,αν δεν τοχεις δεν ειναι ευκολα τα πραγματα..

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Πολυ γαματο!!! Τιγκα στα μουνακια φαινεται! Ειναι και οι ουκρανοι σα γαμω το δια μου αρα ολα τα πουτανακια θα κυνηγανε εμας!!!
Τωρα για τη γλωσσα δεν ξερω, λογικο μου φαινεται αυτο που λεει ο φιλος απο πανω αλλα δε θα ξερει κανεις ουτε στοιχειωδη αγγλικα?
Επισης η μεγαλη μαλακια ειναι οτο το φεστιβαλ γινεται στου διαολου τη μανα!! Απο οτι βλεπω στο χαρτη ειναι 10 ωρες μακρια απο το κιεβο και στο site του φεστιβαλ προτεινουν να παρεις δευτερη πτηση απο κιεβο σε μια κοντινη ουκρανικη πολη κ απο εκει 100km με ταξι!!!  :headbang:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Καλή φάση ακούγεται.. Σαν κόστος τι παίζει?
Απο οτι ειδα 160ε για φουλ εισοδο σε ολα τα παρτυ και ξενοδοχειο 10-20ε τη βραδια! Η μαλακια ειναι οτι θα σου φυγει ο πατος μεχρι να φτασεις εκει οπως ειπα κ απο πανω!

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Καλά μετά από όλα αυτά που γίνονται στην Ουκρανία,μην κάνετε και πολλά όνειρα...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Καλά μετά από όλα αυτά που γίνονται στην Ουκρανία,μην κάνετε και πολλά όνειρα...
Καυλιαρη μεχρι το καλοκαιρακι μπορει να εχουν ηρεμισει τα πραγματα! Να κανονισουμε να παμε εκδρομουλα να κλεισουμε πτηση τσαρτερ του bou.com να μας παει κατευθειαν στα μουνακιαααα!!!  :dancing:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καυλιαρη μεχρι το καλοκαιρακι μπορει να εχουν ηρεμισει τα πραγματα! Να κανονισουμε να παμε εκδρομουλα να κλεισουμε πτηση τσαρτερ του bou.com να μας παει κατευθειαν στα μουνακιαααα!!!  :dancing:

Αφού δεν έχει κοντύτερα από 100 χλμ. αεροδρόμιο εκεί ρε........ Με το αλεξίπτωτο θα προσγειωθούμε? :think:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αφού δεν έχει κοντύτερα από 100 χλμ. αεροδρόμιο εκεί ρε........ Με το αλεξίπτωτο θα προσγειωθούμε? :think:
Θα παμε στα 100km ρε χυστη! Να μην κανουμε σταση στο κιεβο κ μαλακιες!! Αντε ψηθειτε να παμε να τα γαμησουμε ολα!!  :rockon:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Νέο είδος χορού... :grin:

[xhamster].............[/xhamster]

Ωραια εχει και επαγγελματιες στο φεστιβαλ . Πάμε . Για να κανουμε καμακι να πάρουμε μαζι μας και το dimitrakis29 (aka πορνομεταναστη)

για μουσικη
Σιγα μην δεν γινει το πάρτυ λογω των πολιτικων εξελίξεων . Στην Ελλάδα ειμαστε ανικανοι να οργανωσουμε κατι ανάλογο  (καταρχην θα αντιδρασει η τοπικη κοινωνία)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ωραια εχει και επαγγελματιες στο φεστιβαλ . Πάμε . Για να κανουμε καμακι να πάρουμε μαζι μας και το dimitrakis29 (aka πορνομεταναστη)

για μουσικη
Σιγα μην δεν γινει το πάρτυ λογω των πολιτικων εξελίξεων . Στην Ελλάδα ειμαστε ανικανοι να οργανωσουμε κατι ανάλογο  (καταρχην θα αντιδρασει η τοπικη κοινωνία)
Πολύ θα ήθελα να έρθω...Αλλά τα οικονομικά μου είναι κάπως,αυτή την περίοδο... :(

Από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που είδα,έχει απίστευτα "μωρά"... :o

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Πολύ θα ήθελα να έρθω...Αλλά τα οικονομικά μου είναι κάπως,αυτή την περίοδο... :(

Από τα βίντεο που είδα έχει απίστευτα "μωρά"... :o

Καλα και εμεις ουτε στην Λουτσα με την Λιτσα δεν θα παμε , ας ονειρευτουμε ακουγοντας Dj kolesky και μετα για υπνο και μετά same shit different day .  Η δικιας μας echo beach (
) θα ειναι μια παραλία στην Μαυρη Θάλασσα τιγκα στις ημιγυμνες ΟυκρανοΡωσίδες

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
:tooth: :tooth: :tooth:

Ε κάτι είναι και αυτό... :grin:

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Εγώ πάντως επειδη θα γυρισω Ελλάδα κατά 10 Ιουλίου και θα έχω και φράγκα το ψήνω εύκολα...Αν κάποιος άλλος θέλει να το κανονίσουμε...

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
πωπω καβλεεεεεες. η Ελλαδα ειναι αιωνες πισω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom