Νέα

Καζακστάν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα syggrafeas8
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
538
Πόντοι
96
1731277334341.png

OP
OP
S

syggrafeas8

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα.

Ήρθε η ώρα να μιλήσω για Καζακστάν.

Είχαμε πάει πέρυσι τον Οκτώβρη με τους φίλους μου και περάσαμε φανταστικά. Πήγαμε Αλμάτι, Αστάνα και σε κάτι διάσημες λίμνες.

Ένα θα σας πω: Πρέπει να προσπαθήσεις για να μην γαμήσεις στο Καζακστάν.

Όταν οι κοπέλες ακούγαν ό,τι είμαστε Ευρωπαίοι, πέφταν κατευθείαν. Δεν κάνω πλάκα.

Επειδή δεν έιναι τουριστικός προορισμός το Καζακστάν, όταν βλέπουν τουρίστα και ειδικά Ευρωπαίο άντρα, οι γκόμενες παθαίνουν αλαλούμ.

Βέβαια να πω ότι εμείς είμαστε και 25 χρονών, νέα παιδιά οπότε αυτό ίσως έπαιξε τον ρόλο του.

Θα πρότεινα, 1 εβδομάδα πριν πάτε να ανοίξετε Tinder. Εγώ σε μισή μέρα είχα 50 matches και οι γκόμενες να μου στέλνουν πρώτες. Και χωρίς πολλά πολλά κανονίζετε να βρεθείτε.

(Και φανταστείτε πως εμφανισιακά είμαι ένα πολύ μέτριο αγόρι).

Μην πληρώσετε για να γαμήσετε, αλήθεια. Είναι κρίμα από τον θεό. Μπορείτε να βρείτε κοπέλα να περάσετε καλά που θα σας ερωτευτεί κιόλας.

Αυτές όπως είπα ενθουσιάζονται με Ευρωπαίο άντρα και γενικά ψάχνουν για γάμο. Οπότε για να γαμήσετε πρέπει να το πουλήσετε ότι θέλετε σοβαρή σχέση. Επίσης, παρότι Μουσουλμάνες, δεν έχουν κανένα θέμα να ανοίξουν τα πόδια τους στο 1ο-2ο ραντεβού.

Όταν πάτε, πουλήστε ότι έιστε εκεί για δουλειά και ότι πηγαινοέρχεστε. Μην πείτε ότι έχετε πάει για τουρισμό.

Στα κλάμπ επίσης είναι πολύ εύκολο να ρίξεις κάποια αρκεί να πεις την μαγική λέξη: "Ευρωπαίος-Έλληνας".

Το Αλμάτι έχει πιο πολλή νυχτερινή ζωή από Αστάνα οπότε προτιμήστε το. Εκεί θα ρίξετε τα περισσοτερα μουνιά. Όχι ότι Αστάνα δεν θα ρίξετε, απλά το Αλμάτι είναι πιο ζωντανό.

Και ένα τελευταίο tip για να γαμήσετε πιο έυκολα. Πηγαίντε για σινεμά με την κοπέλα. Εκεί τα σινεμά τους είναι πριβέ, κλείνεις ένα δωμάτιο που έχει τεράστιο καναπέ κρεβάτι, και μια τεράστια γιγαντο οθόνη. Κλειδώνεις και δεν σε ενοχλεί κανείς. Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση αυτό.

Για να καταλάβετε που μπορούν να φτάσουν οι Καζακστανές άμα σε γουστάρουν, μια που γνώρισα και κάναμε κάτι, ήρθε και με βρήκε Ελλάδα μετά.

Βγήκα πάρα πολλά ραντεβού στο Καζακστάν εγώ και οι φίλοι μου. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μιλάνε καλά Αγγλικά. Σκεφτείτε με κάποιες κοπέλες στο κλαμπ μιλάγαμε με Google Translate.

Και κάτι τελευταίο. Προσοχή λίγο στα κλαμπ γιατί πέφτει ξύλο και γενικά οι Καζακστανοί είναι εχθρικοί προς τους Ευρωπαίους άντρες (επειδή τους παίρνουμε τις κοπέλες). Ήρθε και μου την έπεσε μια Καζακστανή στο κλάμπ και ένας άκυρος Καζάκος ήρθε να μου την μπει.

Δεν αξίζει να μπλέξετε. Υπάρχουν άπειρες όμορφες κοπέλες που μπορείτε να γνωρίσετε από καφέ μέχρι σε κάποιο πάρκο.

Είναι hidden gem σας το λέω. Εγώ έμαθα για το Καζακστάν επειδή ένας γνωστός μου έχει παντρευτέι Καζακστανή. Μου τα λέγε πόσο εύκολο είναι να γαμήσεις και δεν το πίστευα αλλά μόλις το έζησα, τρελάθηκα.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.113
Πόντοι
2.546
Γεννηιηκα εκει.Και χαιρομαι οταν καταλαβαινουμε ποσο διαφορετικα ειναι σαν χωρα και σαν περιοχες εκτος του σεξ διοτι ως καποια χρονια (και εγω φυσικα) θεωρουσαμε οτι ειναι ενα μηδενικο το Καζακσταν.Ωσπου ειδα απλα φωτο στο google κι επαθα πλακα.Ολα αυτα συνδιαζονταν με περιγραφες αλλων ατομων.Αλλοι πηγαν εκει ειτε για δουλειες ειτε για βολτες ωστε να μας δειξουν εμας βιντεο κτλ.Τελος παντων περι γυναικων δε γνωριζα και δε γνωριζω αλλα δε μου κανει και εντυπωση,θα μπορουσε να ειναι οποιαδηπτοε χωρα που ανακαλυφθηκε οτι ειναι καλυτερη απο οσα πιστευαμε.Νομιζω οτι το κομματι των εκει χωρων καποως ετσι ειναι κ εχει διαφορετικες γυναικαρες απ οσα συνηθισαμε.Αυτο που λεει ο φιλος μας περι ταξιδιων στο τοι ηρθε και τον βρηκε στην Ελλαδα ισχυει γενικοτερα γτ οι χωρες πρωην ΕΣΣΔ ηταν πολυ καλες ερωτικα και οι χωρες που ηταν στην Ασια εντος ΕΣΣΔ εχουν απομειναρια η κουλτουρες απο οτι φαινεται.Παντως προς εκπληξη σας αν ποτε ακουσετε ιστοριες θα τρελαθειτε με το ποσο απλα και ευκολα ζουσαν εκει σε σχεση με τις δηθεν ανεπτυγμενες χωρες.Χαιρομαι που οι κοπελες θελουν να εχουν συντροφους και να παντρευτουν ασχετα που οι κουτοπονηροι Ελληνες τις κοροιδευουμε.Φυσικα δεν νιωθω Καζακος ουτε ειμαι.Ισα ισα που ηταν και εναντιον μας καποια στιγμη ωστε να φευγαμε.Σημερα ειναι αλλιως.Νομιζω ειναι απο τις ανεπτυγμενες η γενικα ειναι οκ για το κατι διαφορετικο αν δε πατε Ευρωπη η αν δε πατε Ασια τυπου Κινα-Ταιλανδη κτλ.Νομιζω μεταξυ Γεωργιας Αρμενιας και γυρω χωρων το Καζακσταν μαλλον ειναι η επιλογη εκπληξη.Κ δε μιλω για σεξοτουρισμο.Μαλιστα σκεφτομαι μηπως παω καποια στιγμη ετσι για τη τιμη των οπλων.Αν μιλουν και Ρωσικα με βολευει.Ισως αν δεν μεταναστευαμε στην χωρα μας να ειχα καλυτερη ζωη σημερα εκει ως ομογενης που ειμουν.Ελλαδα μονο βεβαια,αλλα αν ειχα δικαιωματα κ εκει τωρα θα σας εγραφα μεσα απο τα κλαμπακια χαχαχα

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Καλημέρα αδέρφια, εγώ θα είμαι Μάρτη ( εάν φτάσω καθώς πετάω με Πήγασο και 150 €) . Το ότι είναι σχεδόν όλες Μουσουλμάνες δεν είναι εμπόδιο?

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
845
Πόντοι
81
Αυτές όπως είπα ενθουσιάζονται με Ευρωπαίο άντρα και γενικά ψάχνουν για γάμο. Οπότε για να γαμήσετε πρέπει να το πουλήσετε ότι θέλετε σοβαρή σχέση.
Όταν πάτε, πουλήστε ότι έιστε εκεί για δουλειά και ότι πηγαινοέρχεστε. Μην πείτε ότι έχετε πάει για τουρισμό.

Για να καταλάβετε που μπορούν να φτάσουν οι Καζακστανές άμα σε γουστάρουν, μια που γνώρισα και κάναμε κάτι, ήρθε και με βρήκε Ελλάδα μετά.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μιλάνε καλά Αγγλικά. Σκεφτείτε με κάποιες κοπέλες στο κλαμπ μιλάγαμε με Google Translate.

Προσοχή λίγο στα κλαμπ γιατί πέφτει ξύλο και γενικά οι Καζακστανοί είναι εχθρικοί προς τους Ευρωπαίους άντρες (επειδή τους παίρνουμε τις κοπέλες). Ήρθε και μου την έπεσε μια Καζακστανή στο κλάμπ και ένας άκυρος Καζάκος ήρθε να μου την μπει.

Δεν αξίζει να μπλέξετε.

Είναι hidden gem σας το λέω. Εγώ έμαθα για το Καζακστάν επειδή ένας γνωστός μου έχει παντρευτέι Καζακστανή. Μου τα λέγε πόσο εύκολο είναι να γαμήσεις και δεν το πίστευα αλλά μόλις το έζησα, τρελάθηκα.
Αμα ειναι να πουλησουμε παπα φιλαρακι το κανουμε παντου.
Μας επεισες, τρεχουμε Καζακσταν να πουλησουμε παπα για γαμο, να μας κυνηγανε οι εχθρικοι Καζακστανοί, για να ριξουμε γυναικες με επιπεδο κουτελο και μυτη, ενω οπως γραφεις δεν αξιζει να μπλεξουμε. Και μετα να Ερχονται ελλαδα να μας ψαχνουν.
Κι ολα αυτα επειδη ενας "τυχερος" φιλος σου τυλίχτηκε απο Καζακστανή.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
538
Πόντοι
96
Μας επεισες, τρεχουμε Καζακσταν να πουλησουμε παπα για γαμο, να μας κυνηγανε οι εχθρικοι Καζακστανοί, για να ριξουμε γυναικες με επιπεδο κουτελο και μυτη, ενω οπως γραφεις δεν αξιζει να μπλεξουμε. Και μετα να Ερχονται ελλαδα να μας ψαχνουν.

Είναι λίγο σα να πηγαίνεις σαφάρι στον Αμαζόνιο για να φας ένα burger από τα Μακ Ντοναλντς

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.322
Πόντοι
2.356
Λογικά το ταξίδι εκεί θα πηγαίνει κοντά στα 3-4 χιλιάρικα όλα μαζί για καμιά 12αριά μέρες. Και λέω να πας σαν άνθρωπος.

OP
OP
S

syggrafeas8

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Καλημέρα αδέρφια, εγώ θα είμαι Μάρτη ( εάν φτάσω καθώς πετάω με Πήγασο και 150 €) . Το ότι είναι σχεδόν όλες Μουσουλμάνες δεν είναι εμπόδιο?
Οχι, είναι πολύ απελευθερωμένες. Επίσης πολλές είναι και άθεες.

OP
OP
S

syggrafeas8

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Συνάδελφε, είναι ένα φοβερό ταξίδι. Και οι Καζακστανές όμορφες. Οι πιο πολλές είναι Ασιάτισες στο πρόσωπο αλλά υπάρχει και ένα 20%-30% που είναι Ρωσόφατσες. Βάλε location Αλμάτι στο Tinder και θα τα δεις όλα. Όσον αφορά το ξύλο, δεν θα τις φας αν είσαι προσεκτικός, προφανώς. Και δεν θα έρθει να σε βαρέσει κανείς έτσι στο άκυρο. Στο λέω αξίζει!

OP
OP
S

syggrafeas8

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Λογικά το ταξίδι εκεί θα πηγαίνει κοντά στα 3-4 χιλιάρικα όλα μαζί για καμιά 12αριά μέρες. Και λέω να πας σαν άνθρωπος.
Φίλε 1 χιλιάρικο θα σου πάει για 10 μέρες. Η διαμονή και οι μεταφορές είναι πάμφθηνες. Για ταξί κατεβάζεις την εφαρμογή Yandex. Μια κούρσα ταξί πάει από 1 μέχρι 5 ευρώ, δεν σου κάνω πλάκα. Είναι πιο φθηνό το ταξί από το να πάρεις έναν καφέ. Αεροπορικά μας είχαν βγεί 260€ το άτομο πήγαινε-έλα με Wiz. Είχαμε πάει μέσω Abu Dhabi.

OP
OP
S

syggrafeas8

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Γεννηιηκα εκει.Και χαιρομαι οταν καταλαβαινουμε ποσο διαφορετικα ειναι σαν χωρα και σαν περιοχες εκτος του σεξ διοτι ως καποια χρονια (και εγω φυσικα) θεωρουσαμε οτι ειναι ενα μηδενικο το Καζακσταν.Ωσπου ειδα απλα φωτο στο google κι επαθα πλακα.Ολα αυτα συνδιαζονταν με περιγραφες αλλων ατομων.Αλλοι πηγαν εκει ειτε για δουλειες ειτε για βολτες ωστε να μας δειξουν εμας βιντεο κτλ.Τελος παντων περι γυναικων δε γνωριζα και δε γνωριζω αλλα δε μου κανει και εντυπωση,θα μπορουσε να ειναι οποιαδηπτοε χωρα που ανακαλυφθηκε οτι ειναι καλυτερη απο οσα πιστευαμε.Νομιζω οτι το κομματι των εκει χωρων καποως ετσι ειναι κ εχει διαφορετικες γυναικαρες απ οσα συνηθισαμε.Αυτο που λεει ο φιλος μας περι ταξιδιων στο τοι ηρθε και τον βρηκε στην Ελλαδα ισχυει γενικοτερα γτ οι χωρες πρωην ΕΣΣΔ ηταν πολυ καλες ερωτικα και οι χωρες που ηταν στην Ασια εντος ΕΣΣΔ εχουν απομειναρια η κουλτουρες απο οτι φαινεται.Παντως προς εκπληξη σας αν ποτε ακουσετε ιστοριες θα τρελαθειτε με το ποσο απλα και ευκολα ζουσαν εκει σε σχεση με τις δηθεν ανεπτυγμενες χωρες.Χαιρομαι που οι κοπελες θελουν να εχουν συντροφους και να παντρευτουν ασχετα που οι κουτοπονηροι Ελληνες τις κοροιδευουμε.Φυσικα δεν νιωθω Καζακος ουτε ειμαι.Ισα ισα που ηταν και εναντιον μας καποια στιγμη ωστε να φευγαμε.Σημερα ειναι αλλιως.Νομιζω ειναι απο τις ανεπτυγμενες η γενικα ειναι οκ για το κατι διαφορετικο αν δε πατε Ευρωπη η αν δε πατε Ασια τυπου Κινα-Ταιλανδη κτλ.Νομιζω μεταξυ Γεωργιας Αρμενιας και γυρω χωρων το Καζακσταν μαλλον ειναι η επιλογη εκπληξη.Κ δε μιλω για σεξοτουρισμο.Μαλιστα σκεφτομαι μηπως παω καποια στιγμη ετσι για τη τιμη των οπλων.Αν μιλουν και Ρωσικα με βολευει.Ισως αν δεν μεταναστευαμε στην χωρα μας να ειχα καλυτερη ζωη σημερα εκει ως ομογενης που ειμουν.Ελλαδα μονο βεβαια,αλλα αν ειχα δικαιωματα κ εκει τωρα θα σας εγραφα μεσα απο τα κλαμπακια χαχαχα
Έχω πάει σε 15 χώρες και αυτό έιναι το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Φανταστική φύση, ειδικά Kolsay Lake κλπ. Δεν είναι τόσο φτωχοί όσο νομίζουμε. Οι μεγάλες πόλεις τους (Αστάνα και Αλμάτι) είναι πιο ανεπτυγμένες από τις δικές μας. Καλά για Αστάνα δεν το συζητώ, είναι σαν το Abu Dhabi. Απίστευτα κτίρια, ουρανοξύστες κλπ.

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
359
Πόντοι
21
Με πρήξατε
Kirguistán
25χρονη

Liya Silver, real name Kristina Scherbinina

Αυτή είναι η χειρότερη, υπάρχουν και καλύτερες

Συνημμένα

• Screenshot from 2024-11-11 13-17-00.png
    Screenshot from 2024-11-11 13-17-00.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 15
OP
OP
S

syggrafeas8

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
58
Πόντοι
0
George δεν θα είχα κανένα θέμα να παντρευτώ Καζακστανή. Μια χαρά κοπέλες είναι. Σίγουρα θα βρεις και αρκετές Gold Diggers που απλά ψάχνουν δίοδο για την Ευρώπη αλλά δεν είναι η πλειοψηφία. Επίσης για κάποιον λόγο όλες νομίζουν πως στην Ελλάδα έχουμε λεφτά.

In any case, θα σου πρότεινα να πας μια βόλτα. Εγώ θα ξαναπάω σίγουρα.

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
365
Πόντοι
281
Καζακσταν τι μου θυμισες......Μπετυ φυλης 104 μεσα σ ολα ανωμαλιαρα

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.113
Πόντοι
2.546
Έχω πάει σε 15 χώρες και αυτό έιναι το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Φανταστική φύση, ειδικά Kolsay Lake κλπ. Δεν είναι τόσο φτωχοί όσο νομίζουμε. Οι μεγάλες πόλεις τους (Αστάνα και Αλμάτι) είναι πιο ανεπτυγμένες από τις δικές μας. Καλά για Αστάνα δεν το συζητώ, είναι σαν το Abu Dhabi. Απίστευτα κτίρια, ουρανοξύστες κλπ.
Οντως εχουν κτιριαρες που εμεις λογω γεωγραφικου σημειου για καποιο λογο τους θεωρουμε φτωχατζες ενω απο το 1960 πιθανον οι μεγαλες πολεις τους ειναι πραγματικα μεγαλες με συστηματα υγειας οχι της πλακας εκεινες τις δεκαετιες κοσμος δεν αρρωσταινε στην κυριολεξια κ ολοι ειχαν τα παντα αυτονομα σχεδον.Σκεψου οτι οι ομογενεις χτιζαμε οπου θελαμε κ υπηρχαν κ οικοπεδα με κληρωσεις,επισης υπηρχαν δυνατες φιλιες μεταξυ ελληνων-καζακων ανδρων γυναικων και οντως παντρευονταν,υπαρχουν στην Ελλαδα λογω γαμων.Ειχαν καποιες σχολικες μαλακιες.Καθημερινη ζωη ησυχη σαν αγροτικη καθαρα.Μεγαλες πολεις πολυ μπροστα απ την εποχη,τωρα λενε να γυρισουμε πισω οι Ελληνες,εμεις καλλιεργουσαμε κ μαθαν κι αυτοι.Εχω πολλες ιστοριες,μην κουρασω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom