Νέα

ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6
Το καστανόμελαχρινο  ειναιιιιιιιιι....... :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.125
Πόντοι
1.056
........εγώ τις τρώω........οχι τις κοπελες !!!!......................τις μικρες καυτερες πιπεριες... ;)

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
Καλημερα φιλε μου,και γω τρελαινομαι για καυτερες πιπεριες,τις γαμαω μιλαμε,σκεφτομαι να φυτεψω σπορους σε γλαστρες απο τις πιο καυτερες πιπεριες που υπαρχουν... :grin:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
και εγω τρελαινομαι για καυτερεσ πιπεριεσ..κ επειδη πλεον δεν με ικανοποιει καμια αγορασα σπορουσ τησ

τουσ φυτεψα τον απριλιο..ειχε 9 σπορακια τελικα,απο τα οποια επιασε μονο το ενα...τωρα εχω ενα αρκετα μεγαλο φυτο,αλλα τα ανθη του "πεφτουν"...προσ το παρων δεν εχω δει πιπερια..ελπιζω του χρονου

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
φανταζομαι το μελαχροινο να χτυπιεται ετσι στο γαμησι.... :fuck1: :fuck1:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
490
Πόντοι
186
Ωραιο ποστ τυπςε!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
490
Πόντοι
186
και εγω τρελαινομαι για καυτερεσ πιπεριεσ..κ επειδη πλεον δεν με ικανοποιει καμια αγορασα σπορουσ τησ

τουσ φυτεψα τον απριλιο..ειχε 9 σπορακια τελικα,απο τα οποια επιασε μονο το ενα...τωρα εχω ενα αρκετα μεγαλο φυτο,αλλα τα ανθη του "πεφτουν"...προσ το παρων δεν εχω δει πιπερια..ελπιζω του χρονου

Σκοτσεζικες παρε δεν καινε πολυ αλλα ειναι πολυ αρωματικες.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Σκοτσεζικες παρε δεν καινε πολυ αλλα ειναι πολυ αρωματικες.
τι να το κανω το αρωμα ,για καψιμο ψαχνω..

η ιδανικη καυτερη πιπερια ειναι αυτη ,που με το κανει κρακ στα δοντια,αρχιζουν "τρεχουν" μυτεσ ματια κλπ

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
τυπε με μια κλανια μου γινονται ολα αυτα που λες κ περισσοτερα  :orchestra:

todoris1979

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
68
Πόντοι
1

Ειχα βαλει πολλά είδη καυτερων πιπεριών από όλο τον κοσμο και δεν εφσγα ουτε μια . Θέλουν άλλο κλιμα για να βγαλουν τις πιπεριες η κανενα θερμοκηπιο . Sorry αλλα μαλλον δε θα φας .

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Ειχα βαλει πολλά είδη καυτερων πιπεριών από όλο τον κοσμο και δεν εφσγα ουτε μια . Θέλουν άλλο κλιμα για να βγαλουν τις πιπεριες η κανενα θερμοκηπιο . Sorry αλλα μαλλον δε θα φας .

ζητα σπορακια απο την κοινοτητα peliti ....στελνουν σε ολη την ελλαδα σπορους για οποιο ελληνικο κηπευτικο θελεις...

το ππρονομιο αυτων των σπορων σε σχεση μ  αυτους που εχουνν τα κοινα φυτωρια ειναι οτι δεν ειναι υβριδια....αυτο σημαινει οτι αν συλεξεις σπορακια απο τους καρους των δικων σου φυτων θα ξαναφυτρωσου τη επομενη χρονια...κατι που δε συμβαινει με τα υβριδια...

επισης τα ανθη σου μπορει να πεσανε γτ ενν εινεςσ αρκετο νερο..βαλε σταγονιδια την επομενη χρονια

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0

εχω βάλει , είναι το πιο εύκολο φυτό ,Naga Viper η ονομασία τους ( τα σπόρια τα πήρα απο το ιντερνετ )  γέμισε ο κόσμος πιπέρια και δίνει και την επόμενη χρονιά  αλλα δεν τρώγονται ( απο μένα )  με τίποτα , σκέτο δηλητήριο , πρέπει να έχεις γανωμένο στόμα για να σου αρέσουν , Η αλήθεια είναι πως σε μερικούς που έδωσα τις έτρωγαν εγώ ίσα ίσα την άκρη και αυτό σε μισό κιλό φέτα με λάδι και ξύδι , Μια φορά έβαλα μια να βράσει στην κατσαρόλα με την φασολάδα για 5 λεπτά και την έβγαλα και πέταξα το φαγητό . Τις έδωσα δρόμο

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6
To καλύτερο φαρμακο για την καψιλα στο στόμα !!!!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

:pipa1: :pipa2:  :2on1: :2on1:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 15
Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
To καλύτερο φαρμακο για την καψιλα στο στόμα !!!!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

:pipa1: :pipa2:  :2on1: :2on1:

να της το δώσεις να το πιει στο ποτήρι αν της το δώσεις με αυτό το τρόπο και έχει καταναλώσει καυτερή πιπεριά σε βλέπω να τρέχεις στον ιππόδρομο

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6

Συνημμένα

• 29-11-1006.jpg
    29-11-1006.jpg
    168,5 KB · Εμφανίσεις: 53