Νέα

Καύση Νεκρών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Ισχύει,το έχουν κάνει πολλοί και πραγματικά γλύτωσαν.
Σε χωριό ακόμα καλύτερα!

Έχει κ καθαρό αέρα!

Κ τα τσίπουρα στο καφενείο είναι και οικονομικά
Δεν κόβουν αποδείξεις τα μουνια αλλά τι να κάνεις... Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Όχι, τύπε. Απλά είσαι κολλημένος. :confused:

Επίσης.... στερνά λέγονται. Όχι στέρνα. :confused:
Αυτόματη διόρθωση γαρ...λεμε τώρα.
Κατά τα λοιπά μόνο ως ελληνόφωνους θεωρώ κάτι αριστερουληδες η κάτι δήθεν προοδευτικούς που ενοχλούνται από την ταφή αλλά προτιμούν την εκμηδένιση του ανθρώπινου σώματος με την φωτιά.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
τωρα κατά πόσο εσυ και άλλοι είστε "καλοι χριστιανοι¨ μονο επειδη θα λιώσετε μέσα στη γη ( γιατι αυτή ειναι η πραγματικότητα)

Οι περισσότεροι που θάβονται δεν προλαβαίνουν καν να λιώσουν γιατί στα 3 χρόνια γίνεται εκταφή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Σε χωριό ακόμα καλύτερα!

Έχει κ καθαρό αέρα!

Κ τα τσίπουρα στο καφενείο είναι και οικονομικά
Δεν κόβουν αποδείξεις τα μουνια αλλά τι να κάνεις... Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα
Ναι αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις με το αφεντικό του καφενείου περνώντας μια βόλτα έξω από το σπίτι του μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια.Στην πολη δεν θα μπορουσες να το κάνεις αυτό.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Ναι αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις με το αφεντικό του καφενείου περνώντας μια βόλτα έξω από το σπίτι του μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια.Στην πολη δεν θα μπορουσες να το κάνεις αυτό.
Τύπε στο καφενείο πρέπει να είναι το αφεντικό.. τι δουλειά έχει στο σπίτι..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Οι περισσότεροι που θάβονται δεν προλαβαίνουν καν να λιώσουν γιατί στα 3 χρόνια γίνεται εκταφή.
Η αλήθεια είναι ότι το έδαφος έχει γεμίσει διάφορα χημικά που μάλλον δυσκολεύουν την φυσιολογική αποσύνθεση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε στο καφενείο πρέπει να είναι το αφεντικό.. τι δουλειά έχει στο σπίτι..
Το αφεντικό έχει και σπίτι...στο χωριό ξέρεις και που είναι το σπίτι του.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
και εγω καυση :smiling-face-with-heart-eyes: φωτια εν ζωη φωτια και στο θανατο λοιπον - υπαρχει λογος που στην κολαση εχει φλογες η φωτια παντα καθαριζει και εξαγνιζει:smiling-face-with-heart-eyes:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
και εγω καυση :smiling-face-with-heart-eyes: φωτια εν ζωη φωτια και στο θανατο λοιπον - υπαρχει λογος που στην κολαση εχει φλογες η φωτια παντα καθαριζει και εξαγνιζει:smiling-face-with-heart-eyes:
Εξαγνίζει μέταλλα...τους ανθρώπους απλά τους καταστρέφει.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Σας έχω πει την φάση με νεκροταφείο σε επαρχιακη πόλη που το έχουν ασφυκτικα γεμάτο......
εκεί που είμασταν γύρω γύρω απο τον τάφο να θάψουμε τον νεκρό μας, τρώω μια αγκωνιά απο τον μπάρμπα μου....
τι θέλεις ρεε τον αγριοκοιτάζω...... με το βλέμμα μου δείχνει μπροστά στα πόδια μας..... τι θες ρε;;;;; του κάνω πάλι νόημα με νεύρα...... Κοιτάζω καλα καλά ένα χέρι με μισό μανίκι ήταν ξεθαμένο και ζαρωμένο μαυρισμένο μισομουμιοποιημένο απο κάποιον άτυχο νεκρό που είχαν κάνει ανακομιδή μάλλον απο τον τάφο που θα έβαζαν τον δικό μας νεκρό, και το είχαν ξεχάσει ή δεν το είχαν δει αυτοί που έκαναν την ανακομιδή..... Κάναμε και οι δύο απο ένα βήμα να το καλύψουμε μην το δουν οι γυναίκες και αρχίσουν τα ουρλιαχτά και γινει της πουτάνας η κατάσταση......

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Σας έχω πει την φάση με νεκροταφείο σε επαρχιακη πόλη που το έχουν ασφυκτικα γεμάτο......
εκεί που είμασταν γύρω γύρω απο τον τάφο να θάψουμε τον νεκρό μας, τρώω μια αγκωνιά απο τον μπάρμπα μου....
τι θέλεις ρεε τον αγριοκοιτάζω...... με το βλέμμα μου δείχνει μπροστά στα πόδια μας..... τι θες ρε;;;;; του κάνω πάλι νόημα με νεύρα...... Κοιτάζω καλα καλά ένα χέρι με μισό μανίκι ήταν ξεθαμένο και ζαρωμένο μαυρισμένο μισομουμιοποιημένο απο κάποιον άτυχο νεκρό που είχαν κάνει ανακομιδή μάλλον απο τον τάφο που θα έβαζαν τον δικό μας νεκρό, και το είχαν ξεχάσει ή δεν το είχαν δει αυτοί που έκαναν την ανακομιδή..... Κάναμε και οι δύο απο ένα βήμα να το καλύψουμε μην το δουν οι γυναίκες και αρχίσουν τα ουρλιαχτά και γινει της πουτάνας η κατάσταση......
τα ακους κουταβούλια τι πάθαμε; και να ήταν μόνο αυτό;
ξαφνικά νιώθω κάτι να με αρπάζει απο το πόδι........

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Τι συζητάτε ρε τύποι...
Όταν πεθάνω δε θα με νοιάζει οι κηδείες κ αυτές οι μλκς γίνονται για τους ζωντανούς όχι τους νεκρούς..δε πάτε να δώσετε το σώμα μου στην επιστήμη να κάνει πειράματα..δε το δίνεται σε νεκροφιλους να με γαμησουν κ από καινούργιες τρύπες που θα ανοίξουν επί τόπου;!
Το ίδιο θα μου κάνει θα μαι νεκρός

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Τι συζητάτε ρε τύποι...
Όταν πεθάνω δε θα με νοιάζει οι κηδείες κ αυτές οι μλκς γίνονται για τους ζωντανούς όχι τους νεκρούς..δε πάτε να δώσετε το σώμα μου στην επιστήμη να κάνει πειράματα..δε το δίνεται σε νεκροφιλους να με γαμησουν κ από καινούργιες τρύπες που θα ανοίξουν επί τόπου;!
Το ίδιο θα μου κάνει θα μαι νεκρός

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
Αυτόματη διόρθωση γαρ...λεμε τώρα.
Κατά τα λοιπά μόνο ως ελληνόφωνους θεωρώ κάτι αριστερουληδες η κάτι δήθεν προοδευτικούς που ενοχλούνται από την ταφή αλλά προτιμούν την εκμηδένιση του ανθρώπινου σώματος με την φωτιά.
το πανηγύρι που στήνεται με την ταφη δεν εκμηδενιζει τον ανθρωπο; αυτον που εφυγε; τους οικειους; εγω που εχασα προσφατα την γυναίκα μου το εζησα αυτο. και αν είχα δική μου αυλή θα την εβαζα με ενα σταυρουδακι ξυλινι και ενα καντηλάκι. δεν είναι η ταφη αυτή καθαυτη είναι το πανηγυρι που εμενα με ενοχλει πολυ. και την πατριδα μου την αγαπώ πολύ δεν εχει καμία σχεση αυτο. την σημαια αλλωστε την εχω μονιμα αναρτημένη οχι μονο 2 φορες τον χρονο. ολο αυτο το πανηγυρι που γινεται σε κηδειες γαμους βαφτισεις εχει ξεφυγει πολύ από αυτο που λεει η εκκλησία ενα ταπεινό μυστηριο δηλαδη. αλλά και η ίδια η εκκλησία με τα τόσα χρυσαφικά. εχω στην οικογένεια μου ατομο ιερεα. μονο να δειτε πόσο κοστίζουν τα διάφορα εκκλησιαστικά ειδη να πάθετε. γιαυτο προτιμώ να εχω την πίστη μου ταπεινη αυτο που εγω πιστευω.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Για πες...
Αρχίζουν τα ωραία τώρα...
ειπα να βαλω λίγη σάλτσα....

τώρα θυμήθηκα την ιστορία που μου είχε διηγηθεί ένας νεκροθάφτης απο ένα χωριό.......
εκει που έσκαβε και είχε ιδρώσει και έβγαζε ένα ένα τα κοκαλα του νεκρου και οι κυρατσες καθόταν γύρω και μοιρολογούσαν και αυτος μεσα απο τον τάφο ίδρωνε και ξειδρωνε να σκάβει, περνάει ένας σκύλος και αρπάζει ένα κόκαλο....... και αρχισανε να κυνηγάνε ολοι τον σκύλο και να μη μπορούνε να τον πιάσουνε........ η ανακομιδή έγινε κωμωδια επικών διαστασεων δεν έχω γελάσει τόσο στην ζωή μου καθώς μου διηγούταν ότι ο σκύλος δεν ήθελε με τιποτα να επιστρέψει το κοκαλο......

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ειπα να βαλω λίγη σάλτσα....

τώρα θυμήθηκα την ιστορία που μου είχε διηγηθεί ένας νεκροθάφτης απο ένα χωριό.......
εκει που έσκαβε και είχε ιδρώσει και έβγαζε ένα ένα τα κοκαλα του νεκρου και οι κυρατσες καθόταν γύρω και μοιρολογούσαν και αυτος μεσα απο τον τάφο ίδρωνε και ξειδρωνε να σκάβει, περνάει ένας σκύλος και αρπάζει ένα κόκαλο....... και αρχισανε να κυνηγάνε ολοι τον σκύλο και να μη μπορούνε να τον πιάσουνε........ η ανακομιδή έγινε κωμωδια επικών διαστασεων δεν έχω γελάσει τόσο στην ζωή μου καθώς μου διηγούταν ότι ο σκύλος δεν ήθελε με τιποτα να επιστρέψει το κοκαλο......

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καλά,
όσοι είστε υπέρ των νεκροταφείων, βρεθείτε μία φορά σε εκταφή και το ξανασυζητάμε.
Να δείτε τον δικό σας άνθρωπο να μη λιώνει (είτε λόγω φαρμάκων, είτε λόγω κορεσμένου χώματος-εδάφους) και ελάτε να το ξανασυζητήσουμε.
Γιατί όταν είδα τον άνθρωπο που αναλάμβανε την εκταφή, να βγάζει χέρια, πόδια και κεφάλια που δεν είχαν λιώσει και να τα φορτώνει στο καρότσι των εργατών για να αδειάσει τον τάφο.
Ποια θρησκεία και ποια ήθη και παραδόσεις - έθιμα.
Κάψιμο και ξανά κάψιμο. Για να μη τραβάνε οι συγγενείς που μένουν πίσω τη στεναχώρια πόσα χρόνια μετά. Και να τους μένουν μακάβριες εικόνες που δε πρόκειται να φύγουν ποτέ από το μυαλό τους.
Θέλει πολλά άντερα να παρευρεθείς σε εκταφή.
Δεν πρεπει να πηγαινει κανένας.
Ειναι ισως από τις χειροτερες εμπειριες που μπορει να βιωσει καποιος.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.968
Πόντοι
1.336
ααα-χα-χα πού τα βρίσκεις ρε τρελλέ; τάχεις δεί όλα αυτά και θυμάσαι κάθε φορά τί ταιριάζει στην περίσταση; σού τα σφυράνε οι χανούμες σου,
το μηχάνημα το Α-Ι και Α-ού;;;;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom