aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Περιμένω προσωπική φωτογραφία ολόσωμη ψηλοτάκουνα πέδιλα και φουλ ξανθιά χωρίς περικοπή ....
Μάλλον θα περιμένεις πολύ χαχΠεριμένω προσωπική φωτογραφία ολόσωμη ψηλοτάκουνα πέδιλα και φουλ ξανθιά χωρίς περικοπή ....
Καλώς το μαναρι μας το όμορφο!!Καλησπέρα στα αγόρια μου που με αγαπάνε και ξέρουν να με στηρίζουν!
Έρωτας, αρρώστια, μας βασανίζειςΚαλησπέρα στα αγόρια μου που με αγαπάνε και ξέρουν να με στηρίζουν!
Γιατί χάθηκε το μωρό?Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!
Αγόρια μου, μαντεψτε ποια γύρισε με άγριες διαθέσεις..Γιατί χάθηκε το μωρό?
Ποια???Αγόρια μου, μαντεψτε ποια γύρισε με άγριες διαθέσεις..
Που εισαι εσυ?Αγόρια μου, μαντεψτε ποια γύρισε με άγριες διαθέσεις..
Καλημέρα δες PMΕπέστρεψα δυναμικά! Είμαι πάλι στο παιχνίδι όπως καμία άλλη φορά! Σας περιμένω όλους να τα πούμε και από κοντά όλοι οι τρόποι επικοινωνίας ισχύουν και το πρόγραμμα που ισχύει βρίσκεται σελίδα 56! Σύντομα θα έχετε και νέες φωτογραφίες μου!
Βανέσα
Πω πω, τι κωλαράκι είναι αυτό μανάρι μου! Απίστευτο!Καλημέρα αγάπες μου! Βανεσσάκι σε νέες περιπέτειες! Περιμένω σχολιάκια!
Που χάθηκες δύο μέρες ήμουν Θεσσαλονίκη, δεν απαντούσες στο τηλ,Καλημέρα αγάπες μου! Βανεσσάκι σε νέες περιπέτειες! Περιμένω σχολιάκια!
ποιο χοτελι είναι τούτο;Αγάπες μου καλημέρα, Παρ όλο που απείχα όπως ξαναείπα και πάνω για κάποιο καιρό, έχω επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ.
Προσθέτουμε στις υπηρεσίες:
Α. Για τα αγόρια μου που βρίσκονται μακριά, αλλά ζητάνε Βανεσσάκι...
1) Cyber sex, καθώς και τηλεφωνικό σεξ για τους λάτρεις της γυναικείας φωνής και όχι μόνο.
2) "Πονηρές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο, για πιο πολλή καύλα..
Β. Για τα αγόρια μου εδώ, που ψάχνουν το τελειο, εμφανισιακά και φυσικά στην απόδοση.
1) Μπαίνουμε σε πιο... kinky μονοπάτια, με δυνατότητα δεσίματος με αλυσίδες, αλλά και ότι παιχνιδάκι σας περάσει απ' το μυαλό, με εμένα ή εσάς σε υποτακτικό ρόλο...
Πάμε αγορινες μου!
Υ.Γ. Το νουρου μασάζ, είναι μια υπηρεσία, η οποία σε αφήνει άφωνο. Διαλέγεις το άρωμα που σου αρέσει, και με ειδικό λαδάκι με έχεις πάνω στο σώμα σου, να σου καυλώνω το μυαλό και όχι μόνο!
Βανέσσα
Το έφτιαξα αγάπη!Προσεχε λιγο στις φωτο με το προσωπο. Αν δεν σε πολυενδιαφερει καλως