Μανταλάκια μανταλακια καλησπέρα αγοράκια! Λοιπόν... Μιας και δεν είμαι εγώ και είναι κάποιος άλλος, να σας ενημερώσω πως τον καιρό που έλειψα έκανα ειδικά μαθήματα για νουρου μασάζ, θα σας το περιγράψω με λίγα λόγια και ύστερα θα σας απαριθμήσω τις δυνατότητες που προσφέρει η Βανέσα, γιατί είπαμε, δεν είμαι εγώ, εγώ είμαι εγώ και αυτή είναι εγώ και εγώ αυτή και αυτή εγώ, καταλάβατε;
Πάμε λοιπόν για αυτούς που μιλάνε σοβαρά, όπως ανέφερα και παραπάνω, δέχομαι προτάσεις μόνο από σοβαρούς κυρίους.
Λοιποοον...
Η τέχνη του μασάζ πραγματοποιείται εδώ και αιώνες και είναι η ποιο χαλαρωτική και απολαυστική εμπειρία που μπορεί να έχει κάποιος. Το Nuru Massage αποσκοπεί στην ενίσχυση της ευχαρίστησης και την πυροδότηση των καυτών επιθυμιών, έτσι ώστε τα ζευγάρια και τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό, να μπορούν να βιώσουν μία ποιο έντονη και ποιο ικανοποιητική κορύφωση των αισθήσεων με τον ποιο ευχάριστο τρόπο. Το μασάζ Nuru προέρχεται από την Ιαπωνική λέξη “nuru” που σημαίνει γλιστερός και ο συγκεκριμένος τύπος μασάζ είναι μία αρχαία Ιαπωνική ιεροτελεστία, την οποία πολλές φορές αποκαλούν “γλιστερό μασάζ”. Όλη η απόλαυση βρίσκεται στην ερωτική αίσθηση ενός σώμα-με-σώμα μασάζ χρησιμοποιώντας -στην Ιαπωνία και σε χώρες που είναι εφικτό, ένα άοσμο ζελέ, σε χώρες όπως η δικιά μας, η κάθε μασέρ επιλέγει τον τρόπο που της ταιριάζει και τα υλικά που τη διευκολύνουν (πάντα δερματολογικά ελεγμένα και... καυλιάρικα.. Αυτό το μασάζ πραγματοποιείται με τους δύο συμμετέχοντες γυμνούς (η ημίγυμνους) για μία πολύ ιδιαίτερη και ερωτική εμπειρία. Να είστε προετοιμασμένοι να βιώσετε τον ποιο κορυφαίο οργασμό που είχατε ποτέ...
Στις δικές μου υπηρεσίες, όσον αφορά το νουρου μασαζάκι, μετά την εκπαίδευση που είχα, πρώτα η αγορίνα μου διαλέγει το αγαπημένο του αρωμα, -υπάρχει τεράστια ποικιλία-, ταιριάζουμε τα στικς με τα κεράκια για καλύτερη και χαλαρώτερη ατμόσφαιρα, -υπάρχει δυνατότητα και για προϊόντα από μελισσοκέρι, χειροποίητα-. Επίσης, η δεύτερη επιλογή που πρέπει να κάνει ο... συμμετέχων, είναι το τί θα χρησιμοποιηθεί κατά την πράξη. Υπάρχει δυνατότητα για κρέμα με αρκετά αρώματα, λάδι άοσμο αλλά και με αρώματα ελιάς, Τριανταφύλλου καθώς και ειδική κρέμα που χρησιμοποιείται ειδικά για χαμάμ. Σας επισυνάπτω φωτογραφίες, ώστε να έχετε μια εικόνα για την εξέλιξη μου, και περιμένω νέα σας άμεσα!!!
Τέλος, θα ήθελα να γελάσω με τα παραπάνω σχόλια αλλά δε θα ασχοληθώ. Πλέον δέχομαι μόνο σοβαρές προτάσεις που πληρούν τους κανονισμούς. Και... για να σας θυμίσω το Βανεσσάκι, και μάλιστα εξελιγμένο, μαζί με τις φωτογραφίες του εξελιγμένου nuru massage, θα σας βάλω και.... κάποιες ακόμα!!!
Φιλιά πολλά,
Σας περιμένω να περάσουμε μαζί, αξέχαστες στιγμές!
ΒΑΝΕΣΣΑ