Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
Κ η πλάκα είναι ότι εμφανίστηκαν ένα σωρό από το πουθενάΚαι τα μέλη ματάκηδες είναι!
Κ η πλάκα είναι ότι εμφανίστηκαν ένα σωρό από το πουθενάΚαι τα μέλη ματάκηδες είναι!
Εγώ από την Αθήνα είμαι μύστη....ένα σχόλιο έκαναΦίλε μου, όταν λέω είναι νωρίς το λέω γιατί τώρα ξεκίνησε. Θα βρει τα πατήματα της. Άλλωστε το λέει και η ίδια. Ανάλογα με το τι ζητάς πάει και το δωράκι, ας υπάρχει και ο τιμοκατάλογος. Σε 3 μήνες αυτό μπορεί να αλλάξει. Ήταν σε έναν άλλον χώρο που ζητούσαν Αλλά, τώρα είναι σε άλλο χώρο ζητάνε, αλλά. Κάντε λίγο υπομονή. Διαμαρτυρεσται εσείς που είστε Θεσσαλονίκη. Άτομα όπως εγώ που ξεκινάμε με μείον 80 για να έρθουμε Θεσσαλονίκη τι να πουμε. Είναι ένα ποσό που εσείς κερδίζεται ένα ραντεβού.
Συνεννόηση θέλει και υπομονή. Ούτε δέκα μέρες δεν είναι που άρχισε.
Συγνώμη φίλε μου. Εκεί είστε πιο τυχερή σε αυτό το κομμάτι ελπίζουμε και εμείς να σταθούμε τυχερή με τα νέα κορίτσια.Εγώ από την Αθήνα είμαι μύστη....ένα σχόλιο έκανα
GEN-TLE-MANρε,εσυ εισαι μουνακι ε μωρακι ηθελα να πω,πολυ καλο.λυπαμε που δεν μπορω να σε επισκευθω,ακομα.
Εξέλιξη φιλτατε...Δηλαδή κάνει λεσβιακά μαζί με την αδελφή της?????.που πάμε ρε που πάμε ....και μετά σας πειράζει το να κάνει τρίο με άλλον άντρα η γυναίκα μας...που πάμε
Καλά, δεν είναι και τόσο κακοπροαίρετο το σχόλιο του... Είδες την ανακοίνωση για τα καινούργια πραγματα? Στραπον θελει να βάλει να μας γαμησει...Εξέλιξη φιλτατε...
Το είπε και η ίδια ότι θα δούμε πράγματα καινούργια στην πόλη μας που δεν έχουν παιχτεί αλλού...
Αμέσως κακοπροαίρετα σχόλια που πάμε που γαμαμε...
Είσαι πολύ πίσω...Κ
Καλά, δεν είναι και τόσο κακοπροαίρετο το σχόλιο του... Είδες την ανακοίνωση για τα καινούργια πραγματα? Στραπον θελει να βάλει να μας γαμησει...
Ρε που πάμε... που πάμε!...
θα γίνει κ αυτό μπειμπιιιιρε,εσυ εισαι μουνακι ε μωρακι ηθελα να πω,πολυ καλο.λυπαμε που δεν μπορω να σε επισκευθω,ακομα.
εγώ σας περιμένω από όπου θέλετε!!! ελάτε να περάσουμε καλά μωρά μου!!!Εγω δεν έχω ξεκινήσει ακόμα από Αθήνα, αλλά ο μεσαίος κύριος που έχω ανάμεσα στα πόδια μου φτάνει σιγα σιγα στην Λάρισα... όπου να'ναι, φτάνει και Θεσσαλονίκη.. τυχερή η Μακεδονία...
τι μωρο εισαι εσυυ !! θα παιχτει σιγουρα συναντηση μολις τελειωσω τις υποχρεωσεις μου !!καλημέρες καυλιαρικο μου αγόρι και ευχαριστώ για τα τέλεια λογάκια σου!!! πάρε και ένα δωράκι από μένα αν και εσύ έχεις δει καλύτερα......
έρωτα έρωτα για δώσε μου τα φώτα σου τι σημαίνουν όλοι αυτοί;Κ η πλάκα είναι ότι εμφανίστηκαν ένα σωρό από το πουθενά
θίγεις ένα ιδιαίτερα πονεμένο θέμα και δεν μπορεί κανένας να ξερει τα οικογενειακά μας. ίσως κάποια απο εμάς είναι υιοθετημένη, το γνωρίζεις αυτο; πριν μιλήσετε σκεφτείτε μερικοί. μπορεί να μεγαλώνουμε μικρά αδελφάκια, μπορεί ακόμα να έχουμε και παιδί οι ίδιες, χίλια μπορεί μπορώ να σκεφτώ για το λόγο που μας οδήγησε εδώ! για αυτό μερικοί βουτήξτε τη γλώσσα στο μυαλο σας πριν γράψετε τη μαλακια σας!Δηλαδή κάνει λεσβιακά μαζί με την αδελφή της?????.που πάμε ρε που πάμε ....και μετά σας πειράζει το να κάνει τρίο με άλλον άντρα η γυναίκα μας...που πάμε
Βάλε και καμιά καρδούλα ...έρωτα έρωτα για δώσε μου τα φώτα σου τι σημαίνουν όλοι αυτοί;
μωράκι υπάρχει ένας χώρος στα κεντρικά της Θεσσαλονίκης αλλά εκεί πηγαίνω μόνο με άτομα απόλυτης εμπιστοσύνης που ξέρω πως δεν θα μιλήσουν. οι υπόλοιποι, κυρίως ρεξ, γιατί είναι φθηνό και σέβομαι ότι ο άλλος έχει να δώσει σε εμένα χρήματα, δε χρειάζεται να δώσει και 50 ευρώ στο ξενοδοχείο. βέβαια δέχομαι προτάσεις για αλλού. τέλος, αν έχω 4 απανωτά ραντεβού, πληρώνω εγώ το δωμάτιο ώστε να μην επιβαρύνω άλλο τον πελάτη. ελπίζω να σε κάλυψα!Προσφέρεις δικο σου χωρο η ξενοδοχείο;
δε ξέρω πως μπαίνει βάζω απ τα εμοτζι αλλά δεν εμφανίζεταιΒάλε και καμιά καρδούλα ...
Βανεσακι , μην τα παίρνεις προσωπικά κούκλα μου. Διαβάζοντας το νήμα από την αρχή μόνη σου έγραψες τι ισχύει και τι όχι εδώ μέσα. Όλοι θέλουμε την ferrari με τιμή fiat. Κοίτα να συντηρείς το μοτέρ, να περνάς καλά , να γουστάρεις και θα τα βρεις τα πατήματα σου. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης είναι αμείλικτος. Κράτα τις τιμές σου σε λογικά πλαίσια και δεν θα σου μένει χρόνος ούτε για να γράφεις εδώ μέσα....θίγεις ένα ιδιαίτερα πονεμένο θέμα και δεν μπορεί κανένας να ξερει τα οικογενειακά μας. ίσως κάποια απο εμάς είναι υιοθετημένη, το γνωρίζεις αυτο; πριν μιλήσετε σκεφτείτε μερικοί. μπορεί να μεγαλώνουμε μικρά αδελφάκια, μπορεί ακόμα να έχουμε και παιδί οι ίδιες, χίλια μπορεί μπορώ να σκεφτώ για το λόγο που μας οδήγησε εδώ! για αυτό μερικοί πριν βουτήξτε τη γλώσσα στο μυαλο σας πριν γράψετε τη μαλακια σας!