Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Γουστάρεις παραλία?Παμε λίγο!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γουστάρεις παραλία?Παμε λίγο!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχ πάμε όλοι μαζίΓουστάρεις παραλία?
Εσύ σε παραλίες κάνεις χαμό,το χω δεδομένοΧαχαχ πάμε όλοι μαζί
ΔεεεδομενοοοοΕσύ σε παραλίες κάνεις χαμό,το χω δεδομένο
Ρε μωροοοο μην ανησυχείς εδώ είμαι θα πάμε μια βολτίτσα;)Ρε μωρο δεν αντεχω μ αυτα Που διάβασες θα χυσωωωωω
έρωτα μου έρωτα μου ήρθες πάλι στα όνειρά μου!Πολύ κίνησή το νήμα σ ερωτά 32 μέλη κ 90 ματακηδες βλέπουν αυτή την στιγμή το thread
Έλλη Κοκκίνου,εσύ?έρωτα μου έρωτα μου ήρθες πάλι στα όνειρά μου!
Βαγγέλη μαζέψου....Είμαι τέλειος,ωραίος,όλα τα καλά έχω.
ρε,εσυ εισαι μουνακι ε μωρακι ηθελα να πω,πολυ καλο.λυπαμε που δεν μπορω να σε επισκευθω,ακομα.Φιλακιαααα
Είμαι ασυμμάζευτος και μετριόφρωνΕυάγγελε μαζέψου....
Εγω δεν έχω ξεκινήσει ακόμα από Αθήνα, αλλά ο μεσαίος κύριος που έχω ανάμεσα στα πόδια μου φτάνει σιγα σιγα στην Λάρισα... όπου να'ναι, φτάνει και Θεσσαλονίκη.. τυχερή η Μακεδονία...δε μαρτυραω αλλα, τα αφήνω στη φαντασία σας... καλημέρα!!
Είναι νωρίς να πεις για το δωράκι της ...τι ώρα είναι αργά για σέναΚαλημέρα παίδες, Καλημέρα Βανέσα και καλό ταξίδι το νήμα σου....
Κύριοι την Βανέσα δεν την ξέρω, δεν την γνώρισα ακόμη, αλλά θα γίνει στο μέλλον.
Θέλω να σας πω ότι γνώρισα το ζευγάρι της ( την αδελφή της) η οποία ήταν τέλεια σε όλα της, δεν θα αναφερθώ στο δωράκι γιατί είναι ακόμη νωρίς, πάντως τα κορίτσια είναι διαθέσιμα να σε ευχαριστήσουν απ'όλες τις απόψεις και ας μην είμαστε αχάριστοι γιατί μόνη μας βγάλαμε τα μάτια μας με κάποιους ηλίθιους που έδιναν 100ρικα στην Μυρσίνη.
Έχω την εντύπωση ότι και η Βανέσα θα είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το ταίρι της οπότε είμαι από τώρα σχεδόν σίγουρος ότι θα περάσω τέλεια μαζί της.
Καλό θα ήταν όσοι την ξέρετε από την προηγούμενη δουλειά να γράψετε κάτι να μάθουμε και οι υπόλοιποι.
Πολύ κίνησή το νήμα σ ερωτά 32 μέλη κ 90 ματακηδες βλέπουν αυτή την στιγμή το thread
Φίλε μου, όταν λέω είναι νωρίς το λέω γιατί τώρα ξεκίνησε. Θα βρει τα πατήματα της. Άλλωστε το λέει και η ίδια. Ανάλογα με το τι ζητάς πάει και το δωράκι, ας υπάρχει και ο τιμοκατάλογος. Σε 3 μήνες αυτό μπορεί να αλλάξει. Ήταν σε έναν άλλον χώρο που ζητούσαν Αλλά, τώρα είναι σε άλλο χώρο ζητάνε, αλλά. Κάντε λίγο υπομονή. Διαμαρτυρεσται εσείς που είστε Θεσσαλονίκη. Άτομα όπως εγώ που ξεκινάμε με μείον 80 για να έρθουμε Θεσσαλονίκη τι να πουμε. Είναι ένα ποσό που εσείς κερδίζεται ένα ραντεβού.Είναι νωρίς να πεις για το δωράκι της ...τι ώρα είναι αργά για σένα