vanessakikaulaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2022
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Πυροβόλο είσαι Βανέσα Γκαυλημέρεςδε μαρτυραω αλλα, τα αφήνω στη φαντασία σας... καλημέρα!!
καλημέρες καυλιαρικο μου αγόρι και ευχαριστώ για τα τέλεια λογάκια σου!!! πάρε και ένα δωράκι από μένα αν και εσύ έχεις δει καλύτερα......Πυροβόλο είσαι Βανέσα Γκαυλημέρες
γιατί δε ρωτάς εμένα προσωπικά; και επιπλέον το γραφουμε και πιο πάνω... ο χώρος δεν κάνει αλλά υπάρχει. επίσης έχω πει επανειλημμένα ότι ετοιμάζουμε ήδη κάτι τέλειο με την αδερφή μου που όμοιο δεν υπάρχει στην πόλη μας!!!η κοπελα εχει δικο της χωρο ή επιβαρυνομαστε και με ξενοδοχειο?
ποπο φατσα για τρελα γουστα εχεις μαναρι μουκαλημέρες καυλιαρικο μου αγόρι και ευχαριστώ για τα τέλεια λογάκια σου!!! πάρε και ένα δωράκι από μένα αν και εσύ έχεις δει καλύτερα......
ΤΕΛΕΙΑ!!! Σ έχω στείλει πμ σε παρακαλώ δες το.καλημέρες καυλιαρικο μου αγόρι και ευχαριστώ για τα τέλεια λογάκια σου!!! πάρε και ένα δωράκι από μένα αν και εσύ έχεις δει καλύτερα......
Why not my friend. All of Hollywood is hereτζακ νικολσον!!!!,! Και εσύ εδώ στο μπουρδέλα????
αγορίνα μουυυυυ.... πάμε παιδιά μου να κάνουμε τρελές συναντήσεις!!!!!!Το νήμα έχει βάλει πλώρη για να γίνει το νο1 της Θεσσαλονίκης σε επισκεψιμότητα
αγορίνα μουυυυυ.... πάμε παιδιά μου να κάνουμε τρελές συναντήσεις!!!!!!
γιατί δε ρωτάς εμένα προσωπικά; και επιπλέον το γραφουμε και πιο πάνω... ο χώρος δεν κάνει αλλά υπάρχει. επίσης έχω πει επανειλημμένα ότι ετοιμάζουμε ήδη κάτι τέλειο με την αδερφή μου που όμοιο δεν υπάρχει στην πόλη μας!!!
Φιλια, Βανέσα
Τρελανέ μας κοριτσάρα μου !!! απλά απίθανηκαλημέρες καυλιαρικο μου αγόρι και ευχαριστώ για τα τέλεια λογάκια σου!!! πάρε και ένα δωράκι από μένα αν και εσύ έχεις δει καλύτερα......
Παμε λίγο!!ένα μουσικο διάλλειμα
εσένα μωρό μου δε σε ξεχνάω και το ξέρεις!Μην μας ξεχάσεις εμάς που στηρίξαμε το νήμα στα πρώτα του βήματα!!!
Δούλευες σε στούντιο Γιατί κάτι μου θυμίζειςλοιπόν μωράκια κατόπιν συνεννόησης με την αδερφούλα μου, θέλω να σας ενημερώσω πως εκείνη, έχει:
•κυριως ρόλο αφέντρας, δηλαδή αυταρχικό πρόγραμμα με strapon,ασχολείται με υποτακτικά αγόρια,(you know what I mean, +(foot fetish, role play, slapping, wax play, golden shower, trampling, handjob & blowjob)
•στοματικό και σεξ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
•Και φυσικά μασαζακι μυοχαλαρωτικο και αυτό με εκτόνωση είτε με χέρι είτε με στοματικό πάλι ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
Βέβαια υπάρχει και το προγραμματακι που κάνουμε τουγκεδερ, στο οποιο προσφέρονται:
•αισθησιακό μασαζακι με 4 χέρια
•λεσβιακο σόου μεταξύ μας
•συμμετοχή σε μπατσελορ πάρτυ
•στοματικό Και σεξ
Ξανατονίζω οτι αν της καυλωσει και κάνει στοματικό ή κάτι παραπάνω, τα κανει ΜΟΝΟ με προφύλαξη.
Ενημέρωσα για να εξηγούμαστε και να μη παρεξηγουμαστε!!! Στο προφίλ αυτό θα σας ενημερώνω εγώ σε πμ για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε!!!
σε στούντιο ποτέ γλυκιέ μου! μόνο στο κρυσταλ και στην κυρία βάνα!!Δούλευες σε στούντιο Γιατί κάτι μου θυμίζεις
Μπειμπι μπειμπιΚουκλα!!!