Νέα

Κάβος (Κέρκυρα) - Φαληράκι (Ρόδος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vamos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα.Πηγα πριν δυο χρονια στο καβο στη κερκυρα και επαθα πλακα.Δυστηχως ειμουνα 
με κοπελα οποτε δεν μπορουσα να κανω τιποτα.Απο φιλους μου εχω ακουσει τα απιστευτα.Δεν ξερω αν εχει καποιος παει αλλα πρεπει να εχουν πολυ ψωμι oi δυο περιοχες.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Καλησπερα.Πηγα πριν δυο χρονια στο καβο στη κερκυρα και επαθα πλακα.Δυστηχως ειμουνα  
με κοπελα οποτε δεν μπορουσα να κανω τιποτα.Απο φιλους μου εχω ακουσει τα απιστευτα.Δεν ξερω αν εχει καποιος παει αλλα πρεπει να εχουν πολυ ψωμι oi δυο περιοχες.
Θα σου πω για Κάβο ότι είναι πήχτρα στις αγγλίδες(σιγά το νέο...)και στις ιταλίδες(λόγω απόστασης της Ιταλίας).Είχα πάει παλιά Κέρκυρα και είχα περάσει και από Κάβο...Εκεί μάλιστα είχαν μαχαιρώσει και έναν άγγλο.Κλασσικά...όλοι μεθυσμένοι...σαν το φαληράκι πρέπει να'ναι.Εκεί που έμενα μάλιστα, ακριβώς απέναντι ήταν ένα ξενοδοχείο γεμάτο μουνιά και μαζευόντουσαν όλες το βράδυ με...ανάλαφρο ντύσιμο..!

OP
OP
V

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Θα σου πω για Κάβο ότι είναι πήχτρα στις αγγλίδες(σιγά το νέο...)και στις ιταλίδες(λόγω απόστασης της Ιταλίας).Είχα πάει παλιά Κέρκυρα και είχα περάσει και από Κάβο...Εκεί μάλιστα είχαν μαχαιρώσει και έναν άγγλο.Κλασσικά...όλοι μεθυσμένοι...σαν το φαληράκι πρέπει να'ναι.Εκεί που έμενα μάλιστα, ακριβώς απέναντι ήταν ένα ξενοδοχείο γεμάτο μουνιά και μαζευόντουσαν όλες το βράδυ με...ανάλαφρο ντύσιμο..!

Eγω παντως ειχα δει πολυ καλα τεμαχια!!!Το αναλαφρο μου επιτρεπεις  να στο κανω τελειως ξεκωλα ντυσιματα!Οσο αναφορα αυτο με τα μαχαιροματα οντως πρεπει να παιζει πολυ!Καθε 100-200 μετρα παιζει Ιατρειο-χειρουργειο!!!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Έχουνε γυρίσει και πολύ "καλά" βιντεάκια από κάβο. Χύμα στο κύμα!

OP
OP
V

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ψάξε στο youtube,λογικά κάτι θα βρείς.Πάντως μου έχουν στείλει κι εμένα φωτογραφίες με mail στο παρελθόν με τέτοιες φάσεις,πρέπει να ήταν από ζάκυνθο. :grin:
Καλά ρε φιλε κι εσύ με κοπέλλα στον κάβο πήγες?  :headbang:Δεν ήξερες,δεν ρώταγες?  :P
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

lordbyron

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Εαν δεν εχεις παει στην ΙΟ δεν εχεις δει τιποτα..Παω τα 12 τελευταια χρονια και εχω παθει την πλακα μου..και παντα με κολιτους,ποτε μαζι το μωρο μου..Δεν πας στο Αργος με πεπονια..Και πανω απο ολα ειναι ΑΣΦΑΛΕΣ..Εκτος απο μερικα μεθισμενα που κοπανανε στους τοιχους απο σουρα,σπανια συμβαινει κατι..2 χιλ παραλια γεματα γυμνα μωρακια..Το βραδι στην Χωρα,64 μπαρ κλαμπ σε περιμενουν.Τα ξημερωματα ειναι η χαρα του οφθαλμολουτρου.Γαμησι παντου,ακομα και στον δρομο..Ιος και παλι Ιος..Και μαλιστα στης μισες τιμες απο Σαντορινη η Μυκονος..

OP
OP
V

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ψάξε στο youtube,λογικά κάτι θα βρείς.Πάντως μου έχουν στείλει κι εμένα φωτογραφίες με mail στο παρελθόν με τέτοιες φάσεις,πρέπει να ήταν από ζάκυνθο. :grin:
Καλά ρε φιλε κι εσύ με κοπέλλα στον κάβο πήγες?  :headbang:Δεν ήξερες,δεν ρώταγες?  :P
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Kερκυρα ειχα παει με την δικια μου,απο καβο περαστικος ειμουνα σαν εκδρομη...το μονο σιγουρο ειναι οτι το μυαλο μου εμεινε κολλημενο εκει!Ειδα απιστευτα-τρελα μωρα να ψαχνονται μονο για παλαμαρια!!Σιγουρα απο το πολυ πηδημα στο καβο το αστεροσκοποιο αθηνων θα καταγραφει το καλοκαιρι συνεχως σεισμικες δονησεις!Οσο για ιο που ειπε ενας συναδερφος θα συμφωνησω μαζι του, ομως ακομα θα προσθεσω και την Κω οπου εκει με λιγη τυχη μπορεις να φας και κανα famous baby.Δεν θα ξεχασω το 1996 οτι δυο φιλοι μου(φανταροι τοτε) παραλιγο να κανουν φαση με την Victoria adams tote spice girl  το σιγουρο ειναι κατα τα λεγομενα τον φιλων  ολο και καποιος Ελληνας 8α της τον ειχε καρφωσει μιας και επαιζε τοτε τρελα στα νυχτερινα μπαρακια μαζι με μια φιλη της.

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ο Κάβος είναι πολύ παρακμή, δεν λέει καθόλου. Μόνο τα μπάζα μεθάνε και πηδιούνται ασύστολα. Οι μουνάρες τριγυρνάνε πίνοντας VK και άλλες τέτοιες μαλακίες με ελάχιστο αλκοόλ και δεν καταδέχονται ούτε να σε κοιτάξουν.
Κατά τα άλλα, αν είσαι σεσημασμένος μπαζογαμιάς κάτι θα καταφέρεις, διαφορετικά μούφα η φάση.....

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φαληράκι πριν δύο χρόνια που πήγα ήταν νέκρα τα πράγματα σε σχέση με το παλιό "ένδοξο" παρελθόν. ʼκουσα ότι από τότε που έγιναν οι χοντρές φάσεις με δολοφονίες (μαχαιρώματα) και ατυχήματα (στοίχημα ʼγγλου με φίλο του ότι θα περάσει από πάνω του σκουπιδιάρα χωρίς να πάθει τίποτα...), δεν φέρνουν πολλές "καραβιές" από ξεβράκωτους/ες. Το παιχνίδι έχει μεταφερθεί στην οδό Ορφανίδου μέσα στη Ρόδο. Για πιο ποιοτικές καταστάσεις δοκιμάστε στα μπαράκια της Παλιάς Πόλης.

asotos20

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Παιδες εχω παει Ιο.. ειναι πηχτρα στις ιταλιδες.. Αμα τις δειτε μουναρες και ντιβες μην κολατε..πρεπει να τις προσεγγισετε με μπλαζε υφακι και να κερασετε κανενα ποτο.(στην ιταλια πεφτει πολυ ρομαντσο αλλα απο κερασμα τιποτα.. μολις κερασεις τρελαινοντε). Επιπροσθετως, στα Μαλια στην κρητη πεφτει πολυ γαμησι αλλα εχει αγγλιδες που ειναι τελειωμενες αλλα μπορεις να βρεις πολυ καλα κομματια αληθεια! tip: γνωριστε κανενα μπαρμαν καλο παιδι να σας πει μερικα μυστικα και μπορει να σας βοηθησει! αυτα!

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπα, ο "καρπερός" πάει στο Μαγγανάρη, κάτω στα νότια του νησιού σε απομονωμένο hotel με τη Νατασούλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom