pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σωστος. Καλά τα λες!!!!!!!!!!!!!!!!βρωμο μπαχαλακηδες,ενα σοβαρο θρεντ ανοιχτηκε και αμεσως να το γαμησετε. >
Λες και ζήτησε κατί παράλογο το παλληκάρι!
Σωστος. Καλά τα λες!!!!!!!!!!!!!!!!βρωμο μπαχαλακηδες,ενα σοβαρο θρεντ ανοιχτηκε και αμεσως να το γαμησετε. >
35 ετων εμφανισιμος , σεξυ , λιγες εμπειριες ως παθητικος , θελω γαμια εμφανισιμο για αυριο πρωι σε ξενοδοχειο στον πειραια .. απαραιτητα θα μιλησουμε στο φεισμπουκ για φωτο κλπ ,,, ασχημοι , χοντροι , προβληματικοι και λιγουρηδες μην ενοχλησουν ... αυτα
τύπε φόρτωσε κάνα άστεγο πακί αφού κερνάς ξενοδοχείο, να ρίξει και κάναν ύπνο της προκοπής το παλλικάρι...
άσε που από ότι άκουσα την έχουν και μεγάλη
και επ'ισης αποκλείεται να είναι χοντρός
τελικα μηπως αυτοι οι μπαχαλακηδες κατεστρεψαν την ελλαδα τυπε?βρωμο μπαχαλακηδες,ενα σοβαρο θρεντ ανοιχτηκε και αμεσως να το γαμησετε. >
Είναι κοντοί όμως τύπε.. Ο Αριζάλε τον θέλει και σχετικά ψηλό τον γαμιά του,αλλά όχι ψιλό..
Βασικα για αυριο το πρωι......Καβλα με χρονοδιακοπτητύπε ψηλό τον θέλει ή ψιλό;
τυπε θαχει κατουροκαυλεςΒασικα για αυριο το πρωι......Καβλα με χρονοδιακοπτη
τυπε θαχει κατουροκαυλες
απο πισω ομως
Ειναι "μερακλης" τυπεΜερεντοκαβλεs δλδ
τύπε φόρτωσε κάνα άστεγο πακί αφού κερνάς ξενοδοχείο, να ρίξει και κάναν ύπνο της προκοπής το παλλικάρι...
άσε που από ότι άκουσα την έχουν και μεγάλη
και επ'ισης αποκλείεται να είναι χοντρός
θα παραδοθεί το πάκι στονΞένιοΞένια Δία
35 ετων εμφανισιμος , σεξυ , λιγες εμπειριες ως παθητικος , θελω γαμια εμφανισιμο για αυριο πρωι σε ξενοδοχειο στον πειραια .. απαραιτητα θα μιλησουμε στο φεισμπουκ για φωτο κλπ ,,, ασχημοι , χοντροι , προβληματικοι και λιγουρηδες μην ενοχλησουν ... αυτα
μηπως θελει να τον κυκλοφορει εξω.να μην ειναι κ κανενας κεφτες....Εγώ απορώ γιατί τον θέλει όμορφο τον γαμιά του.. Να έλεγε ψωλαρά να του κάνει την κωλάθρα τριαντάφυλλο το καταλαβαίνω.. Όμορφος γιατί όμως..?
θα φοβηθηκε μηπως του τον σκισεις κ τρεχει στο τζανειο μεταεγω παντως σημερα πειραια πηγα αλλα δεν μου εστειλε τηλ μαλλον δεν θα του αρεσε που την εχω μεγαλη.............!!!!!!!!!