Νέα

καβλες ...για αυριο πρωι ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arizale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
35 ετων εμφανισιμος , σεξυ , λιγες εμπειριες ως παθητικος , θελω γαμια εμφανισιμο για αυριο πρωι σε ξενοδοχειο στον πειραια .. απαραιτητα θα μιλησουμε στο φεισμπουκ για φωτο κλπ ,,, ασχημοι , χοντροι , προβληματικοι και λιγουρηδες μην ενοχλησουν ... αυτα :)

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
35 ετων εμφανισιμος , σεξυ , λιγες εμπειριες ως παθητικος , θελω γαμια εμφανισιμο για αυριο πρωι σε ξενοδοχειο στον πειραια .. απαραιτητα θα μιλησουμε στο φεισμπουκ για φωτο κλπ ,,, ασχημοι , χοντροι , προβληματικοι και λιγουρηδες μην ενοχλησουν ... αυτα :)
Οπως θα ελεγε και ο απολυτος "ψοφας για εξαερωση δικε μου"  :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ειμαι 40 ετων με μεγαλο εργαλειο ασχημος χοντρος με προβλημα στην ακοη και εχω να γαμησω 4 χρονια και κατα τυχη αυριο πρωι θα ειμαι πειραια μηπως θες να περασω να σου σφυριξω ενα στα γρηγορα!!!!!!!!

λενε πως σφυριζω δυνατα αλλα λογο προβληματος ακοης εχω σαν ψιθυρο το ακουω!!!!!!!!!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ειμαι 40 ετων με μεγαλο εργαλειο ασχημος χοντρος με προβλημα στην ακοη και εχω να γαμησω 4 χρονια

μηπως πουλας κ λαχεια στην ομονεια σου αρεσουν τα ρολογια κ τα γκατζετς?

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
ειμαι 40 ετων με μεγαλο εργαλειο ασχημος χοντρος με προβλημα στην ακοη και εχω να γαμησω 4 χρονια και κατα τυχη αυριο πρωι θα ειμαι πειραια μηπως θες να περασω να σου σφυριξω ενα στα γρηγορα!!!!!!!!

λενε πως σφυριζω δυνατα αλλα λογο προβληματος ακοης εχω σαν ψιθυρο το ακουω!!!!!!!!!

Τύπε πέθανα, χτυπιέμαι. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα.  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Αχ αγαπη μου τον εχω 22 cm,θα σε κανω λαμπαδα  :2funny:

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Σα δε ντρεπεστε,μπαχαλευτε το thread  :2funny: :2funny: :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Πες μου οτι εισαι ατριχος.
Αυτο πες μου μονο. :s&m_2:

OP
OP
arizale

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
εγω για τον ...πουτσο και εσεις ''για τον πουτσο '' ...ποσο αργοσχολοι μαλακες παιζει να ειστε ?

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Τυπε γουσταρεις Λιλα? :2funny: :2funny:

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1

Γιατί αυτός ο ρατσισμός στους χοντρούς; (πληροφοριακά εγώ είμαι 82 κιλά και 1,73 ύψος αλλά δεν ενδιαφέρομαι για την αγγελία)
Αλλά και κάτι άλλο δεν ορίζεις το χοντρός.

Λιγούρηδες μην ενοχλήσουν.
Αν κάποιος δεν είναι λιγούρης (και με την καλή έννοια) θα τρέξει ώστε να είναι «αυριο πρωι σε ξενοδοχειο στον πειραια» και να «μιλησουμε στο φεισμπουκ για φωτο κλπ ,,,» ;.

Για σκέψου το :idiot:.

Τέλος πάντων καλή επιτυχία στην πρόταση σου και καλά  :knockinb:   :fuck1:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:pipa3:Εγώ φιλαράκο γουστάρω, Κώλο! :kissass2: Εάν είναι και ωραίος. Εάν γουστάρεις στείλε μου μήνυμα που θα σε βρω. Γουστάρω να σε Χύσω!!! :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom