petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.552
- Πόντοι
- 41.813
...εχει ωραιο καιρο...οποτε να αφαιρουμε κανενα ρουχαλακι....
τα πανω πανω να φευγουν πρωτα
...εχει ωραιο καιρο...οποτε να αφαιρουμε κανενα ρουχαλακι....
παντα!!..και εσυ να παψεις να πειραζεις την κοπελα!...τα πανω πανω να φευγουν πρωτα
παντα!!..και εσυ να παψεις να πειραζεις την κοπελα!...
Υ.Γ.αρπα την(προκαταβολικα)...
εγω σε υποστηριξα ρε στην προταση που εκανες μπας και δουμε κατι να ανοιξει το ματι μας.
αντε παγαινε
Καλησπέρα!! Φιλάκια τρελό μωρό!Καλησπέρα σας! Τι κάνετε μωράκια μου? Φιλάκια πολλά σε όλους! :-*
Ααα. Γυρισε το παγωμενο. Ρε πως την λενε . Πως την λενε !!έλειπα μωρό μου.. σήμερα πρωί έφτασα στην Αθήνα... φιλάκια :-*
θέλει αγκαλιά κ ζεστασιά...Ααα. Γυρισε το παγωμενο. Ρε πως την λενε . Πως την λενε !!
δεν έχω καινουριες φωτο , οπότε σας δείξω ένα από προηγούμενες.... :-* :-* :-*...εχει ωραιο καιρο...οποτε να αφαιρουμε κανενα ρουχαλακι....
δεν έχω καινουριες φωτο , οπότε σας δείξω ένα από προηγούμενες.... :-* :-* :-*
:-* :-*:-*μια χαρα φαινονται κ οι παλιες!!
:-* :-* :-*καυλα εισαι!!!!!
σημερα 16:30 κενο?δεν έχω καινουριες φωτο , οπότε σας δείξω ένα από προηγούμενες.... :-* :-* :-*
δεν έχω καινουριες φωτο , οπότε σας δείξω ένα από προηγούμενες.... :-* :-* :-*
ευκαιρια να βγαλουμε καμια,την επομενη φορα...δεν έχω καινουριες φωτο , οπότε σας δείξω ένα από προηγούμενες.... :-* :-* :-*
:oευκαιρια να βγαλουμε καμια,την επομενη φορα...
ψψιιιτττ!!....κουτακι,κτλ.
ευκαιρια να βγαλουμε καμια,την επομενη φορα...
εχω καλους δασκαλους..για δες εναν...www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=127197]https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=127197[/url]......:o :o κανεις και τετοια??