poutanikos!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 251
- Πόντοι
- 1
Πότε φεύγεις?
Σάββατο...Πότε φεύγεις?
Μωράκι καλα να περάσεις και σύντομα κοντά μαςΣάββατο...
είναι από των κλωναριακό....Καλα . Εσυ ακομη δεν ηρθες και πηρες καρτα ? Πως τα κατάφερες ρε θηριο ?
Καλα . Εσυ ακομη δεν ηρθες και πηρες καρτα ? Πως τα κατάφερες ρε θηριο ?Απο που ειναι;
Τακλιν-κλαδεμα και με τα δυο πόδια απο πισω. Απευθείας κοκκινη!Καλα . Εσυ ακομη δεν ηρθες και πηρες καρτα ? Πως τα κατάφερες ρε θηριο ?
Ρε παιδια σας εχει συμβει να εχετε παει με μια κοπελα και να μην θυμοσαστε τιποτε μετα 2-3 μηνες ? Λετε να εχει αρχισει εκεινη η νοσος αλ... πως την λενε ρε γαμωτοΤακλιν-κλαδεμα και με τα δυο πόδια απο πισω. Απευθείας κοκκινη!
Να το κοιτάξεις. :SΡε παιδια σας εχει συμβει να εχετε παει με μια κοπελα και να μην θυμοσαστε τιποτε μετα 2-3 μηνες ? Λετε να εχει αρχισει εκεινη η νοσος αλ... πως την λενε ρε γαμωτο
με λιγο παραπανω καττυ θα σου περασουν ολαΡε παιδια σας εχει συμβει να εχετε παει με μια κοπελα και να μην θυμοσαστε τιποτε μετα 2-3 μηνες ? Λετε να εχει αρχισει εκεινη η νοσος αλ... πως την λενε ρε γαμωτο
εισαι επικινδυνοςΤακλιν-κλαδεμα και με τα δυο πόδια απο πισω. Απευθείας κοκκινη!
Εγώ παίζω τερματοφύλακας φίλε! Και στη καρωτίδα να σε πάρω σε εναέρια μονομαχία μέσα στην μικρή περιοχή, είμαι αθώος! ;)εισαι επικινδυνος
Παει η Κατιουλα. Σ ένα μηνα τωρα και να δουμεμε λιγο παραπανω καττυ θα σου περασουν ολα
καλος το αστερακι το γλυκοΚαλησπέρα σας! Τι κάνετε μωράκια μου? Φιλάκια πολλά σε όλους! :-*
:-* :-* :-*καλος το αστερακι το γλυκο
έλειπα μωρό μου.. σήμερα πρωί έφτασα στην Αθήνα... φιλάκια :-*που χαθηκες εσυ?
...εχει ωραιο καιρο...οποτε να αφαιρουμε κανενα ρουχαλακι....Καλησπέρα σας... από σήμερα είμαι κοντά σας μωράκια μου! Φιλάκια πολλά σε όλους ! :-* :-* :-*