katty@
Call-Girl
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2017
- Like
- 12
Μωρο μου εσύ.... Δεν έχω νέες φωτο.... σύντομα θα βάλω. Φιλάκια πολλάΚουκλι μου.... εισαι εδω ? βαλε καμμια φωτο σου μαs ελειψεs....επισηs εισαι διαθεσιμη σημερα μωρακι ?? φιλια μπεμπα !!!
Μωρο μου εσύ.... Δεν έχω νέες φωτο.... σύντομα θα βάλω. Φιλάκια πολλάΚουκλι μου.... εισαι εδω ? βαλε καμμια φωτο σου μαs ελειψεs....επισηs εισαι διαθεσιμη σημερα μωρακι ?? φιλια μπεμπα !!!
Σε ευχαριστώ μωρό μου! Καλή χρονιά και σε σένα! ΦιλιάΚαλη χρονια ομορφο και γλυκο κοριτσι... με το καλο το νέο ετος.
Όντως η Καττυ είναι ένα γλυκό αγγελούδι που αν του φερθείς με ευγένεια και κατανόηση θα σε πάει στον έβδομο ουρανό!! Ευχές για καλή χρονιά σε όλους τους συμφορουμήτες και ειδικά σ' αυτό το γλυκό μωρό. :-*Η Καττι ειναι ενα αγγελουδακι
:-*:-* :-*:-* :-*:-* :-*Όντως η Καττυ είναι ένα γλυκό αγγελούδι που αν του φερθείς με ευγένεια και κατανόηση θα σε πάει στον έβδομο ουρανό!! Ευχές για καλή χρονιά σε όλους τους συμφορουμήτες και ειδικά σ' αυτό το γλυκό μωρό. :-*
:-*Χρόνια πολλά!!
Χρόνια πολλά!
Καλή χρονιά!!! Molti anni amore mio !Καλή χρονιά...!!!
Χρόνια πολλά!!!Καλή Χρονιά!!
Sia per tutti voi un Natale ricco di allegria, amore, pace e fratellanza. Tanti Auguri!Καλή χρονιά!!! Molti anni amore mio !
Σε ευχαριστώ μωρό μου για τα καλά λόγια... φιλιά πολλάSia per tutti voi un Natale ricco di allegria, amore, pace e fratellanza. Tanti Auguri!
Ας είναι για όλους εσάς αυτά τα Χριστούγεννα πλούσια σε χαρά, αγάπη, ειρήνη και αδελφοσύνη. Χρόνια πολλά! Στο ποιο ακριβο αρωμα που κυκλοφορει που το λενε ΚΑΤΥ
Μωρο μου εσύ ! :-* :-* :-*Παίδες σημερινή συνάντηση με αυτό το γλυκό και όμορφο ( μα πραγματικά πολύ όμορφο)πιπινακι.Σωματακι μικρό με άσπρη επιδερμουλα και δύο όμορφα καταγάλανα ματάκια.Πραγματικα φρέσκια κορασιδα που είναι για χαδακιά , φιλάκια και πολύ γλυψημο.Δεν είναι για τσιτωματα το νου σας ,ούτε για αγριαδες είναι εύθραυστο το πιπινακι αλλά καυλιαρικο όσο δεν πάει.Τουλαχιστον για τα δικά μου γούστα.