Επισκέπτης
Aυτό λέω ρε κολοκύθα,χρειάζεται να βρω γκόμενα γιατί είναι μεγάλο κόστος 30e το πήδημα!!!αφου ρε εχω πετυχει κριτικη σου
Aυτό λέω ρε κολοκύθα,χρειάζεται να βρω γκόμενα γιατί είναι μεγάλο κόστος 30e το πήδημα!!!αφου ρε εχω πετυχει κριτικη σου
μου τριβεσαι κιολας τωρα αλβανογαμημενο βρωμομουνο??
Aυτό λέω ρε κολοκύθα,χρειάζεται να βρω γκόμενα γιατί είναι μεγάλο κόστος 30e το πήδημα!!!
Ρε τί είστε εσείς,μην δεν γαμήσει κανείς κάνενα δίμηνο,αμέσως να του βγάλετε το όνομα!!!Σημασια εχει οτι ηρθε σε επαφη ο πουτσος σου με μουνι. Αντε να ξεκουραστει και λιγο το χερακι.
Ενας λιγοτερος στην κατηγορια "παρθενοι" του σαιτ (για να επανελθω ον τοπικ)
εγω το χω πει οτι ειχες δυσκολα παιδικα χρονια..τυπος Ελλεηνιδας 4 η Κνιτισα/οικολογα
Δε βλεπεται, κυκλοφορα αβαφτη, αφιαχτη φορωντας τσουβαλια, εχει αξυριστες μασχαλες και μουνι και φορα παντα και μονο πεδιλα για να φαινεται η τυριλα αναμεσα στα δαχτυλα των ποδιων....
Φιλοσοφει τα παντα, ακομη και γιατι σημερα εχει συννεφια, και δεν θεωρει οτι οι σχεσεις ειναι αποτελεσμα καμακιου , συμπαθειας κλπ, αλλα καποια καρμικη ολοκληρωση, ή θελημα του βουδα.
Γινεται σκυλα αμα μιλησει κανεις για τσιγαρο, για τη φυση ή τα ζωα αφου πιστευει οτι αυτα ειναι η πρωτη προτεραιοτητα στη ζωη. Ειναι οπαδος του πολυπολιτισμου, γουσταρει τους πακιστανοαφγανους παροτι δεν εχει κατεβει ποτε στο κεντρο να δει πως ειναι τα πραγματα. Καθε χρονο πηγαινει στο φεστιβαλ ΚΝΕ οχι μονο για να ακουσει μουσικη αλλα επειδη εκει ειναι ο μονος χωρος που μπορει να περπατα ξυπολητη και να νιωθει ανετα.
Εδω βρισκεται μονο για υποστηριξει τους αδυνατους και να γραψει στα θρεντ με θεμα τα ζωα, τα χορτα και τον βασιλη παπακωνσταντινου
τυπος Ελλεηνιδας 4 η Κνιτισα/οικολογα
Δε βλεπεται, κυκλοφορα αβαφτη, αφιαχτη φορωντας τσουβαλια, εχει αξυριστες μασχαλες και μουνι και φορα παντα και μονο πεδιλα για να φαινεται η τυριλα αναμεσα στα δαχτυλα των ποδιων....
Φιλοσοφει τα παντα, ακομη και γιατι σημερα εχει συννεφια, και δεν θεωρει οτι οι σχεσεις ειναι αποτελεσμα καμακιου , συμπαθειας κλπ, αλλα καποια καρμικη ολοκληρωση, ή θελημα του βουδα.
Γινεται σκυλα αμα μιλησει κανεις για τσιγαρο, για τη φυση ή τα ζωα αφου πιστευει οτι αυτα ειναι η πρωτη προτεραιοτητα στη ζωη. Ειναι οπαδος του πολυπολιτισμου, γουσταρει τους πακιστανοαφγανους παροτι δεν εχει κατεβει ποτε στο κεντρο να δει πως ειναι τα πραγματα. Καθε χρονο πηγαινει στο φεστιβαλ ΚΝΕ οχι μονο για να ακουσει μουσικη αλλα επειδη εκει ειναι ο μονος χωρος που μπορει να περπατα ξυπολητη και να νιωθει ανετα.
Εδω βρισκεται μονο για υποστηριξει τους αδυνατους και να γραψει στα θρεντ με θεμα τα ζωα, τα χορτα και τον βασιλη παπακωνσταντινου
Bρε άμπαλε,πολύ καιρό να γαμήσω εννοούσε το παρθένος το είχε σε " "!!!ρε!παρθενος ησουν ? :o :o :o :o
Ρε τί είστε εσείς,μην δεν γαμήσει κανείς κάνενα δίμηνο,αμέσως να του βγάλετε το όνομα!!!
μαναρακι, δεν εχω φτασει ακομα στη δικη σου κατηγορια...Μέμο στην 1 κατατάσσομαι ή στην 2?
καρβουνιάστηκες θες να πεις......αυριο γιατι βαρεθηκα τωρα...
Το έχω αλλά λυπάμαι να το δώκω,πρέπει να γίνουν τραγικά τα πράγματα πρώτα!!!Άλλο ένα δίμηνο για να μαζέψεις το επόμενο 30ευρω...
Το έχω αλλά λυπάμαι να το δώκω,πρέπει να γίνουν τραγικά τα πράγματα πρώτα!!!
Όποιος σου είπε όχι έχεις χιούμορ πλάκα σου έκανε!!!πανω απο 20 χρονια?
Στα επίπεδα που φτάσαμε τώρα,εγώ για να φτάσω να πληρώσω για ,αστά να πάνε!!!ποσο πιο τραγικα ?? να μπει το χερι σου σε γυψο ??
Ρε ποιος την χέζει την ιδεολογία,η αφραγκία είναι το θέμα!!!εσυ δε γαμας πουτανες απο ιδεολογια??
δε σ αφηνουν οι συντροφοι??
τυπος εκτορα/λιον7:
την ωρα που ποσταρει κοιταζεται συνεχεια στον καθρεφτη που εχει στο δωματιο του φουσκωνοντας ελαφρα τα χειλια του και σκεφτεται οτι εκτος απο πανεμορφος τα λεει και τελεια και ειναι και πανεξυπνος καθως και ποσο μουναρα θα ηταν αν ειχε γεννηθει γυναικα...ωχ!!μπηκε κι η βελβυ ονλαιν!!γεεεεααααα!!!
Παιξε ενα στοιχημαΡε ποιος την χέζει την ιδεολογία,η αφραγκία είναι το θέμα!!!