εκτορακο, ειμαι πολλα παραπανω απο μια σκετη πουτσα ;)μεμα αυτη τη στιγμη νιωθεις υπερτιμημενη η υποτιμημενη πουτσα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τυπος κομπαρσος στο σαιτ:
ειναι ο τυπος γκετ ε λαιφ ...13 χρονια μελος του σαιτ δεν ξερει κανεναν και τιποτα και κανεις δεν το παιρνει χαμπαρι οταν περνανε 8 μηνες χωρις να ποσταρει...
το νικνειμ του δεν ειναι τπτ αλλο απ το ονομα του οπου εχει κολλησει και ειτε την ηλικια του τον καιρο που εκανε εγγραφη(vasilis23)...τωρα βεβαια που εχουν περασει 13 χρονια κι εχει γινει 36 σκεφτεται οτι εκανε μαλακια τοτε που γραφτηκε και εβαλε ηλικια..."γαμωτο μαλακια...επρεπε να χα βαλει ετος γεννησεως"...δεν το αλλαζει ομως γτ βλεπει κι αλλους που το χουν κανει και σου λεει νταξει...ειτε το ονομα του με τον αριθο της θυρας της αγαπημενης του ομαδας...
ειτε εχει ως νικνειμ ενα ξενο ονομα απο μια κωλοψαγμενη σειρα που ετσι λεγανε εναν υπεργαμουα τυπο και οταν πρωτογραφτηκε στο σαιτ περιμενε να βρεθουν κι αλλα 2 3 αλανια και να του πουν "ποοοοο ρε φιλε και γαμω τα νικ!εβλεπες εκεινη τη σειρα??ειναι δυνατον να σαι τοσο υπεργαματος?!?"...αλλα ο καιρος περασε και δεν του πε κανεις τιποτα και τωρα σκεφτεται οτι εκανε μαλακια και καλυτερα να χε μπει ως vasilis23...
τον πρωτο εναμιση χρονο μεχρι τα 2.743 μηνυματα δεν ειχε σκεφτει να βαλει αβαταρ αλλα μετα παλιωσε κι ετσι εβαλε το σουπερ ψαγμενο αβαταρ που ομως ειναι μια εικονα που μπορει να δικαρινει καποιος κατι μονο αν ειναι σε φουλ σκριν κι ετσι καταφερνει παλι να ειναι απαρατηρητος...και φυσικα η υπογραφη του ειναι μια κλισε φραση που τη λεγαμε πριν 10 χρονια αλλα αυτος νομιζει οτι γαμαει
σημερα δινεις λεμε χαχαχ
εχει ενα μηνα που κανει κικ μποξιν
3 μηνες και κατι, 5 μερες την εβδομαδα, πολλες φορες 2 προπονησεις την μερα, για λεγε εσυ χοντρε τι κανεις....
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εκτορακο, ειμαι πολλα παραπανω απο μια σκετη πουτσα ;)
εγω οχι χαχα
3 μηνες και κατι, 5 μερες την εβδομαδα, πολλες φορες 2 προπονησεις την μερα, για λεγε εσυ χοντρε τι κανεις....
οι περισσοτεροι εχουν κανει τις ιδιες προπονησεις σε ενα χρονο, αλλα αστα αυτα χοντρε και στειλε κανενα πμ μπας και γαμησεις
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
:o :o :o
Επισκέπτης
ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν περασει 3 βδομαδες απο τοτε που μου ειπες οτι πλεον στο κικ στο σπαριν εχεις αρχισει να παιζεις και με αντρες πλεονοι περισσοτεροι εχουν κανει τις ιδιες προπονησεις σε ενα χρονο, αλλα αστα αυτα χοντρε και στειλε κανενα πμ μπας και γαμησεις
σιγουρος
Επισκέπτης
:-* :-* :-*αλιντι, δε παιζεις ενταξει,
αυτα που κανεις δε μπορω να τα κανω ;)
ξερεις τι εννοω.....
ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν περασει 3 βδομαδες απο τοτε που μου ειπες οτι πλεον στο κικ στο σπαριν εχεις αρχισει να παιζεις και με αντρες πλεον
σιγουρος
εκτος παπαρα πως κανω πλακα με τον εαυτο μου [δεν εχω τετοιο προβλημα]... δεν ηταν πριν 3 βδομαδες
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κανε την μπλοκ απ τα πμ σου να στρωσει..αλιντι, δε παιζεις ενταξει,
αυτα που κανεις δε μπορω να τα κανω ;)
ξερεις τι εννοω.....
Επισκέπτης
Πάτερ έχεις πμ.
ΤΥΠΟΣ ΛΟΥΚΡΙΤΙΑΣ.
ειναι ο τυπος γκομενας που συχναζει στα φοιτοεντεχνομαγαζα και ντυνεται με χαλια ρουχα και σταρακια.πιστευει ακομα στη φιλια αντρα γυναικας και σε διαφορα εμετικα ιδανικα και στα γραφομενα της νομιζεις πως μιλαει η λωρα απτο μικρο σπιτι στο λιβαδι.συνηθως ξυπναει το απογευμα γτ κοπροσκυλιαζει σε τρυπες στην αθωνος και παντα μας ενημερωνει για το τι κανει οκασπερ σορρυ ο γκομενος .σχεδον παντα ξεκιναει να γραφει στα θεματα οταν εχουν φτασει τις 30 σελιδες λεγοντας τη φραση "τι λεμε εδω?".τελος ειναι αυτη που ακομα και δεκα ατομα να συμφωνουν σε ενα θεμα οοοοοοοχι αυτη θα εχει διαφορετικη αποψη και φυσικα θα θυμωσει αν πας να κανεις διαλογο μαζι της.last but not least ποσταρει τραγουδια του μπονατσοου σε ασχετα θεματα γαμωντας τα.
ειναι ο τυπος γκομενας που συχναζει στα φοιτοεντεχνομαγαζα και ντυνεται με χαλια ρουχα και σταρακια.πιστευει ακομα στη φιλια αντρα γυναικας και σε διαφορα εμετικα ιδανικα και στα γραφομενα της νομιζεις πως μιλαει η λωρα απτο μικρο σπιτι στο λιβαδι.συνηθως ξυπναει το απογευμα γτ κοπροσκυλιαζει σε τρυπες στην αθωνος και παντα μας ενημερωνει για το τι κανει ο
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
το ξερα οτι με λατρευεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΥΠΟΣ ΛΟΥΚΡΙΤΙΑ.
ειναι ο τυπος γκομενας που συχναζει στα φοιτοεντεχνομαγαζα και ντυνεται με χαλια ρουχα και σταρακια.πιστευει ακομα στη φιλια αντρα γυναικας και σε διαφορα εμετικα ιδανικα και στα γραφομενα της νομιζεις πως μιλαει η λωρα απτο μικρο σπιτι στο λιβαδι.συνηθως ξυπναει το απογευμα γτ κοπροσκυλιαζει σε τρυπες στην αθωνος και παντα μας ενημερωνει για το τι κανει οκασπερσορρυ ο γκομενος .σχεδον παντα ξεκιναει να γραφει στα θεματα οταν εχουν φτασει τις 30 σελιδες λεγοντας τη φραση "τι λεμε εδω?".τελος ειναι αυτη που ακομα και δεκα ατομα να συμφωνουν σε ενα θεμα οοοοοοοχι αυτη θα εχει διαφορετικη αποψη και φυσικα θα θυμωσει αν πας να κανεις διαλογο μαζι της.last but not least ποσταρει τραγουδια του μπονατσοου σε ασχετα θεματα γαμωντας τα.
εντιτ:δε παω αθωνος!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
κατηγορια Βελβυ.
1.
δεν υπαρχει.
1.
δεν υπαρχει.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ΤΥΠΟΣ ΛΟΥΚΡΙΤΙΑΣ.
ειναι ο τυπος γκομενας που ποσταρει τραγουδια του μπονατσοου σε ασχετα θεματα γαμωντας τα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Επισκέπτης
ναι οκ αλλα το νοημα ειναι να κανουμε τις περιγραφες με χιουμορΤΥΠΟΣ ΛΟΥΚΡΙΤΙΑΣ.
ειναι ο τυπος γκομενας που συχναζει στα φοιτοεντεχνομαγαζα και ντυνεται με χαλια ρουχα και σταρακια.πιστευει ακομα στη φιλια αντρα γυναικας και σε διαφορα εμετικα ιδανικα και στα γραφομενα της νομιζεις πως μιλαει η λωρα απτο μικρο σπιτι στο λιβαδι.συνηθως ξυπναει το απογευμα γτ κοπροσκυλιαζει σε τρυπες στην αθωνος και παντα μας ενημερωνει για το τι κανει οκασπερσορρυ ο γκομενος .σχεδον παντα ξεκιναει να γραφει στα θεματα οταν εχουν φτασει τις 30 σελιδες λεγοντας τη φραση "τι λεμε εδω?".τελος ειναι αυτη που ακομα και δεκα ατομα να συμφωνουν σε ενα θεμα οοοοοοοχι αυτη θα εχει διαφορετικη αποψη και φυσικα θα θυμωσει αν πας να κανεις διαλογο μαζι της.last but not least ποσταρει τραγουδια του μπονατσοου σε ασχετα θεματα γαμωντας τα.