loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Τύπος παντρεμενος: Εχει ένα γάμο στην πλάτη του, αλλά κυρίως την κυρά..Του φυγε η κάβλα και γκρινιάζει μαζί με φίλους για τα δεινά του γάμου. Βλέπει την μπρεζεντάκου στο ντανσιγκ γουιδ δε σταρς στα κρυφά και χαλβιαδιάζει ενώ η κυρά τον κοιτά με μισό μάτι και αυτός πετάει το γνωστό «τι μαλακίες παίζουν ρε στην τιβι..», μετά αν δεν του τα πρίξει η κυρά της ρίχνει και ένα μποθτσον.. Επιζητά γρήγορο και ασφαλές μουνί, γιατι βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια και κυρίως την γκρίνια.. αν εχει χρήμα γίνεται σιτιτουράκιας αλλα αν δεν έχει (το πιο σύνηθες) γαμεί μεταξύ δουλειών ή πρωι πρωι, η την παντρεμένη της διπλανής πόρτας. Πλάτες του κάνει κανα φιλαράκι . Ανοίγει θρέντ «θέλω να γαμήσω την κουμπάρα μου , την πεθερά μου , την κουνιάδα μου, τον αδελφό του παππού μου κτλ..
Τύπος Ρωσσιδόφιλου 1..Καμμένος απο Ελλεεινίδα ,μάλλον διαζευγμένος ή απο μακροχρόνια σχέση,είχε φάει τρελό κόλλημα.Έχει πάει 1 φορά Ρωσσία και μαζεύει λεφτά εδώ και 1 χρόνο για να ξαναπάει.Ωστόσο πηγαίνει στα μπουρδέλα εδώ μόνο με Ρωσσίδες αλλά τα καλά γαμήσια του τα φυλάει για Ελληνίδα(κατα βάθος πολύ βάθος..δεν το παραδέχεται)
Φτιάχνει θεωρίες, για να το πιστέψει και ο ίδιος οτι τις γουστάρει πραγματικά,όπως..Τι ποτά πίνουν οι Ρωσσίδες,πως να πλησιάσετε μια απλή καθημερινή κοπελα(τουτέστιν χαζοβιόλα με αγελαδινή μούρη ),πως να την κάνετε να σας ερωτευτεί(αχαχα)και όλα αυτά τα ωραία..
Κάθε βράδυ σιγοκλαίει στο μαξιλάρι του για την καταπίεση που έχει υποστεί ο εγκέφαλος του,ντε και καλά να γαμάει Ρωσσίδες.Θέλει απεγνωσμένα μια Ελληνίδα να του ΞΑΝΑψήσει την συναγρίδα στα χείλη. :-*
Τυπος Ρωσσιδόφιλου 2..Δεν γουστάρει Ρωσσίδες ,τις σιχαίνεται αλλά ντρέπεται να το πει εδώ μέσα γιατι θα μπαναριστεί και θα φάει κράξιμο.
ο τυροβλαχος τυπος
ζει στην επαρχια...σ ενα κωλοχωρι με 300 κατοικους...βοσκει γιδια και γελαδια,πινει κρασι απ τ αμπελια του και ουζα στο καφενειο με τους παππουδες κι ειναι ολη μερα ντιρλα...
σου φαινεται αδιανοητο που εχει πισι(wtf!!) και γραφει στο μπουρδελα τιβι...ποσο μαλλον που τον γουσταρουν κι ολες οι γκομενες του φορουμ και γαμαει μονο ακριβα σιτιτουρ και μασατζουδες!!!
εναλλακτικα θρεντς που συμμετεχει "τι κολωνια φορατε?" και θρεντς για την τελευταια υπερσυγχρονη γκατζετομαλακια της απλ που εσυ δε μπορεις ουτε να την προφερεις
εγω στην 1 παντως..Μέμο στην κατατάσσομαι ή στην 2?
για μελη που ειναι και παπαδες...τι λεμε εδω;;;
εγω στην 1 παντως..
ρε συ, τι εγινε ???
ΓΑΜΗΣΕΣ επιτέλους?
Χωρίς 30e στο είσοντο νιέτ ακόμα,το παλεύω!!!ρε συ, τι εγινε ???
ΓΑΜΗΣΕΣ επιτέλους?
Χωρίς 30e στο είσοντο νιέτ ακόμα,το παλεύω!!!
Χωρίς 30e στο είσοντο νιέτ ακόμα,το παλεύω!!!