Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
τυπος       τα καλα παιδια πανε στον παραδεισο εγω παω στην παταγια

καταφερε να παει μια και μοναδικη φορα στην ταιλανδη και εγινε ειδημων. νομιζει πως ξερει τα παντα για αυτη τη χωρα και προσπαθει να συναγωνιστει αλλους που εχουν παει πανω απο 10 φορες. στα πολιτικα την πεφτει σε συγκεκριμενα ατομα οχι τοσο επειδη εχουν διαφορετικες αποψεις αλλα επειδη στα συγκεκριμενα ατομα την πεφτουν κι αλλοι. στο σχολειο πρεπει να τον ειχαν τρελανει στις φαπες οι συμαθητες του. στελνει π.μ. στις πατσαβουρες του σαιτ αλλα επειδη δεν του απαντανε τις βριζει και γραφει για την ταιλανδη.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Τύπισσα "ας μιλήσουν οι αύρες μας"

Συναντάται τις ώρες που ο ήλιος καίει και είναι στο απόγειό του. Ίσως γιατί κι αυτή είναι μια μικρή ηλιαχτίδα αυτού του μαύρου κόσμου ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.
Πρόκειται για το κρυστάλλινο παιδί που ήρθε να σώσει και να ισιώσει αυτόν τον διαστρεβλωμένο κόσμο.
Είτε είναι φιλόζωη, είτε είναι παιδί των λουλουδιών, είτε διπλωματική χοντροκώλα ένα είναι το ζητούμενό της - να μιλήσει με το άλλο της μισό! Συμβιβάζεται και με το 1/4 αλλά αυτό δεν είναι θέμα να τα χαλάσουμε.
Παραθέτει στους πάντες ακόμα και για να ρίξει ενα γελάκι.Αυτό την διέπει επάξια σαν ακρότατα κοινωνική και ανθεκτική φιγούρα.
Αβαταρ έχει σταθερό. Αυτό που πιστεύει και την έχει διδάξει ο ασπασμός της με το Βούδα ή κάποια άλλη ιδεολογία!
Την αγαπάμε επίσης αλλα είναι warned για να θυμάται το πλευρό από το οποίο προήλθε και να κατς κατ η κατσικ
Kαι υποκύπτει επαρκούντως
Υ.Γ.Αγαπημένο emoticon :  :grin:, >:(, :(, :o,  :huh:, :rolleyes:, :P, :-, :-*

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
σε μεγαλη μαλακια καταντησε το thread  :uglystupid: μερικοι προτιμουν την λυση του μπου απο τον ψυχολογο  :jerking:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
σε μεγαλη μαλακια καταντησε το thread  :uglystupid: μερικοι προτιμουν την λυση του μπου απο τον ψυχολογο  :jerking:

Γιατί αν αφορά εμένα να πω το εξής :
Είναι αδύνατο τα βασικά κείμενα να διαδέχονται το ένα το άλλο . Αναγκαστικά , ενδιάμεσα θα υπάρχει χαλαρότητα και θα αστειευόμαστε . Δεκτόν ; 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτό αφορά εμένα ;

πως σου ηρθε αυτο?  :dunno: :dunno:       μου θυμιζει σκηνες απο το σχολειο, που εχουμε κανει καποια μαλακια τα <<κακα>> παιδια, και οταν ερχεται ο διευθυντης στην ταξη μας για εκφοβισμο, πεταγεται ο <<φλωρος>> της ταξης και λεει ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ  :dunno: :dunno:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πως σου ηρθε αυτο?  :dunno: :dunno:       μου θυμιζει σκηνες απο το σχολειο, που εχουμε κανει καποια μαλακια τα <<κακα>> παιδια, και οταν ερχεται ο διευθυντης στην ταξη μας για εκφοβισμο, πεταγεται ο <<φλωρος>> της ταξης και λεει ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ  :dunno: :dunno:
εμενα παλι μου θυμιζει αυτον που εκλασε στο ασανσερ και κοιταει επιτιμητικα τους αλλους..... :grin: :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
κατηγορια "μαριος"

το "μαριος" στο παρον σαϊτ ειναι συνδεδεμενο με οποιαδηποτε βρισια σου ερθει στο μυαλο! Ολα μπορουν να μεταφραστουν ως "μαριος " και ολοι θα καταλαβουν τι εννοεις!

Ειναι ο τυπος που μονιμως βρισκεται εκτος τοπου και χρονου, ποσταρει ασχετες απαντησεις σε ασχετα θεματα ή ακομη κανει παραθεσεις στον εαυτο του επαναλαμβανοντας κατι που ειπε πιο πριν και κατα τη γνωμη του δεν το εκτιμησαν οι αλλοι αρκετα ωστε να το σχολιασουν. Θεωρει τον εαυτο του "ηρεμη δυναμη" και διακατεχεται απο μια περιεργη αυτοπεποιθηση οτι ειναι σωστος η οποια αντι να καταρρακωνεται με το κραξιμο που τρωει, αυτη ενισχυεται.

Ορισμενες φορες εμφανιζεται ως κομμητης σε διαφορα θρεντς για να πεταξει μια (ασχετη παντα) φιλοσοφικη παπαρια νομιζοντας πως ετσι θα καθιερωθει σαν hyper observer τυπος.
Ιδιαιτερο χαρακτηριστικο του οτι ποτε δεν καταλαβαινει τι του λενε οι αλλοι και συνεχιζει να κανει παραθεσεις απαντωντας στον εαυτο του...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γι' αυτό που θέλει να πει είναι σωστό και το "επιτιμητικά" . Σα φλώρος τα ξέρω καλά αυτά ...
applause-003.gif

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
κατηγορια "μαριος"

το "μαριος" στο παρον σαϊτ ειναι συνδεδεμενο με οποιαδηποτε βρισια σου ερθει στο μυαλο! Ολα μπορουν να μεταφραστουν ως "μαριος " και ολοι θα καταλαβουν τι εννοεις!

Ειναι ο τυπος που μονιμως βρισκεται εκτος τοπου και χρονου, ποσταρει ασχετες απαντησεις σε ασχετα θεματα ή ακομη κανει παραθεσεις στον εαυτο του επαναλαμβανοντας κατι που ειπε πιο πριν και κατα τη γνωμη του δεν το εκτιμησαν οι αλλοι αρκετα ωστε να το σχολιασουν. Θεωρει τον εαυτο του "ηρεμη δυναμη" και διακατεχεται απο μια περιεργη αυτοπεποιθηση οτι ειναι σωστος η οποια αντι να καταρρακωνεται με το κραξιμο που τρωει, αυτη ενισχυεται.

Ορισμενες φορες εμφανιζεται ως κομμητης σε διαφορα θρεντς για να πεταξει μια (ασχετη παντα) φιλοσοφικη παπαρια νομιζοντας πως ετσι θα καθιερωθει σαν hyper observer τυπος.
Ιδιαιτερο χαρακτηριστικο του οτι ποτε δεν καταλαβαινει τι του λενε οι αλλοι και συνεχιζει να κανει παραθεσεις απαντωντας στον εαυτο του...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μαλακιες εγραψες....... αλλα δεν πειραζει

ξεχασες να πεις οτι ειμαι ο κοναν ο μαριος  :rockon:   :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom