ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
θες κοσμηματα και δωρα με το καλημερα? κοιτα πως φευγεις απο το πριβε και πας ουρα για εισητηριο μανι μανι
ρε βλακα δεν καταλαβαινεις ελληνικα?θες κοσμηματα και δωρα με το καλημερα? κοιτα πως φευγεις απο το πριβε και πας ουρα για εισητηριο μανι μανι![]()
ρε βλακα δεν καταλαβαινεις ελληνικα?
Ακριβως οτι συμβαινει σε ολα σχεδων τα θρεντ απ'οτι εχω δει μεχρι τωρα.
θες κοσμηματα και δωρα με το καλημερα? κοιτα πως φευγεις απο το πριβε και πας ουρα για εισητηριο μανι μανι![]()
που σπαμαρω εγω ρε βλακα?κλασικ αβραμης, του σπαμαρεις το θρεντ και τσαντιζεται, αυτος σπαμαρει παντου ομως
σπαμ κοντινιους![]()
τρια μονο θελω...οτι εχεις , παιρνω![]()
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρετικά κείμενα . Κανείς δημιουργός και κανένας τομέας δημιουργίας δεν μπορεί να είναι πάντα στη κορυφή . Όμως η ΜΠΟΥ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ , στις καλές και τις κακές στιγμές της είναι εδώ ...
εγω παντως τις μεγαλυτερες κακιες απο γυναικες τις ειδα να γραφονται κι οχι απο αντρες...
H τύπισσα "πρήζω πούτσο και δεν σκάω"
Θα ξεκινήσω με λίγα στοιχεία για την περι ου ο λόγος κυρία. Είναι ξενύχτισσα και την πετυχαίνεις βράδια συνήθως (πανάθεμα την ώρα και τη στιγμή) να σχολιάζει τα αγαπημένα της θέματα.
Ένα απο αυτά είναι το Love Bites, δεν το χεις παρακολουθήσει και στ' αρχίδια σου κιόλας απλά τη βλέπεις ψηλά στη λίστα με τα τελευταία ποσταρίσματα.
Άλλο ένα από τα αγαπημένα της είναι το Ελληνίδες διάσημες, έχεις μπεί να δείς οτι σε ελκύει αλλα πάλι τη βλέπεις να ποστάρει ψηλά μαζί με άλλους 20 μαντραχαλάδες που τον παίζουν με τα βυζιά π.χ. της Μαστροκώστα και ο λόγος που βρίσκεται εκεί είναι γιατί περιμένει τρώγοντας τα νύχια της να δεί το όνομά της και όσους θα τον παίξουν γι αυτήν.
Ποστάρει φωτος της, πετυχημένες ενίοτε (μεγάλη τέχνη τα σχεδιαστικά προγράμματα) και άλλοτε γίνονται άβαταρ για τον gastez.
ΠΡΗΖΕΙ ΠΟΥΤΣΟ στις ερωτήσεις, παντού και πάντοτε του στυλ : "πότε πόσταρα εγώ φωτο χωρίς να μου ζητηθεί?", "σας είπα ποτέ οτί είμαι εδώ για διαφήμιση?", "πότε είπα εγώ ότι είμαι μοντέλο?" και "ζήτησα ποτέ εγώ την προσοχή σας?"!!!!!!!!!
Θα συναντηθεί κατά καιρούς με ψευδώνυμο Μισελ Πφαιφερ (θα θελες μωρή) ή κολλημένο το 88 ή χρησιμοποιώντας και τα δύο ονόματα που βαφτίστηκε΄.
Εν κατακλείδι, την περιγραφόμενη μορφή χαρακτηρίζει ο πρηξαρχιδισμός της ηλιθιότητάς της πιο πολύ κι από ελεφαντίαση ή τσίμπημα απο σφίγγα.
Υ.Γ. αγαπημένο emoticon τογιατί ασφαλώς όλοι τον παίζουμε είτε επειδή λέμε μαλακίες είτε επειδή πήραμε το Χ τευχος του ΜΑΧΙΜ που την είχε.
Τυπος ακυρος που στελνω πμ μεταμεσονυκτιες ωρες
Χτυπαει συνηθως σε εμας τις γυναικες,στελνοντας μας πμ σε ακυρες ωρες-συνηθως ξημερωματα-.σου απευθυνει το λογο νομιζοντας πως εισαι του «επαγγελματος» σου λεει ποσο μεγαλη την εχει και αν θα θελες να ξεσκιστειτε.συνηθως τον συναντας σε θρεντ για τις ανεξαρτητες/amateur call girls,ααααν τυχει και ποσταρει σε θρεντ χαβαλε και τον παραθεσεις σε αγνοει παντελως.συνηθως αφου δεν του απαντας σου στελνει και δευτερο πμ γ το ποσο καριολα εισαι γτ φυσικα και ησουν υποχρεωμενη να του απαντησεις.απο τα γραφομενα του καταλαβαινεις πως ξερει ολο τον πορνοτιμοκαταλογο και φυσικα είναι εξπερ στο να κανει συγκρισεις τιμων-υπηρεσιων
Αγαπημενες του εκφρασεις
<<«λινκ από πορνοσαιτ»
Παιδες ξερουμε τιποτα για αυτην?
Καμμια ενημερωση??>>
![]()
Φαντάζομαι τι έχεις τραβήξει από pm...
Η τύπισσα "σιδηρά κυρία για σιδερένια πέη"
Είναι παντός καιρού και βόμβα ναπάλμ. Βλέπει τους άντρες σαν Βιετναμέζους εργάτες σε κλωστουφαντουργείο ή μαζώχτρες καπνού. Θεωρεί οτι το μουνί της θα πρεπε να έχει γίνει ΗΔΗ εικόνισμα και καθημερινά να γίνεται λαικό προσκύνημα με ειδικά μέτρα τροχαίας για την άνετη προσέλευση του κόσμου.
Τα χύσια της είναι πετρέλαιο, μαύρος χρυσός! ο τυχερός που θα τα γευτεί θα πρέπει να έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και το τετραφυλλο τριφύλλι χωμένο στον κώλο του χρόνια πριν τη συναντήσει.
Τη συναντάς όλες τις ώρες, όποτε αποφασίσεις να κάνεις Login. Οχι γιατί τρώει τα χρόνια της εδώ αλλά επειδή πήρες πλαστικα κοκκαλάκια νυχτεριδας και τετραφυλλα τριφύλλια και τα χωσες στον πάτο σου ενώ ταυτόχρονα η Παναγιά της Τήνου σου ζητάει τα ταματα. Οπότε φάρδυνε ο κώλος σου.
Βάζει άβαταρ την απίστευτη μορφή της, ΧΩΡΙΣ photoshop (το τονίζω). κάτι που ακριβοπληρώθηκε τόσες φορές να γίνει δεν επεξεργάζεται περαιτέρω.
Μας γράφει όλους στη μουνάρα της γιατι έτσι γουστάρει και παίζει μόνο με τους ρωσσιδόφιλους που ασφαλώς θα την κάνουν εικόνισμα εν τελει γιατι απλά ειναι η ΣΙΔΗΡΑ και τα χείλη της (τα οποία επίσης εχει βάλει αβαταρ και μπλιαξ) στάζουν την Εδεμ σε όλων μας την πούτσα.
Σ' αγαπάμε, keep going
Υ.Γ. Αγαπημένο emoticonασφαλώς
Τύπος "Ψάχνομαι αλλά δεν το λέω"
Είναι όμορφος, ψηλός, ευθυτενής και μπρατσαράς. Ξανθός συνήθως με μπλε μάτια και κοιλιακούς φέτες. Αυτό θα θελε!Κατ ουσίαν είναι κοντός, χοντρός, παραπληγικός και ανύπαρκτος.Σκετο νερντ και γκικ.
Πως θα τον εντοπίσεις?
Βρίσκεται παντού, σαν τον Χριστό όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα τον βρεις.
Παρουσιάζεται σαν Μεσσιας εξ ουρανού, μπλαζέ μέχρι αηδίας και αθυρόστομος σαν την προσωποποίηση της "χριστοπαναγίας" και "το καντήλι μου μέσα".Οι αποδέκτες του μενους του είναι εν δυνάμει όλοι ανεξαιρέτως.
Το φλερτ του είναι διακριτικό, δείχνει ότι δεν ψάχνεται αλλά ψοφάει να βρει καμμιά ωραία απο δω να γαμήσει (γιατί απο έξω ΔΕΝ και σε μπουρδέλα δεν του σηκώνεται). Φαίνεται από το οτι δεν κλείνει πόρτες και δεχεται να κάθεται σε δεντράκια να φιλιέται, αγκαλίτσες κι άλλα εμετικά, ενώ θα μπορούσε άνετα να τακιμιάσει με τη προηγουμένως αναφερθείσα τύπισσα σιδηρά κυρία για σιδερένιες πούτσες!
Αβαταρ έχει αυτό που ασφαλώς τον χαρακτηρίζει, 8ωρο στο γυμναστήριο. Είναι άβαταρ - δίδαγμα για μας τους (εννοείται) κοινούς θνητούς δεν παμε για άρσεις θανάτου.
Υ.Γ. Αγαπημένο εικονίδιο :και καλά να πάθουμε , μας αξίζει