Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
To τυπάκι "πιο hyper observer από τον hyper observer"

Συναντάται παντού, σ' ολά τα θρέντ, στο τσατ, μέχρι και emoticon θα τον πετύχεις. Κρίνει τα πάντα, κατηγοριοποιεί τους πάντες. Φτιάχνει και νήμα γι αυτό το οποίο είναι ομολογουμένως αρκετά επιτυχημένο και ασφαλώς επιβεβαιώνει τον τίτλο του. Στο θρέντ θα συμμετάσχουν οι επαναλαμβανόμενες μορφές του site στα ελαφριά θέματα πέραν της θεματολογίας.
Στο τσατ σε αντιμετωπίζει σαν παρακατιανό και αφελή που ούτε τη χλεμπόνα του αξίζεις. Ασφαλώς εκεί έχει ερμηνεύσει ποιοι κρυφοί μπαίνουν με αριθμούς, τους οποίους ασφαλώς έχει απομνημονεύσει και άνετα αριστεύει σε εξετάσεις ποιος μπήκε και ζήτησε πούτσα στις 03:37μμ την 18/01/2009.
Ανεβάζει βίντεο που δείχνουν οτι ασχολείται με πολλά, είναι γνώστης για τα πάντα όλα ανεξαιρέτως.
Επιτίθεται αδιακρίτως γιατι όλοι είναι για τον πεοντα!Κανείς κοινός θνητός δεν δύναται να συνειδητοποιήσει οτι ουσιαστικά είναι ο πιο γαμάτος εδω μέσα και αναρωτιέται γιατί ακόμα το σκήπτρο είναι σε διεκδίκηση και βιτρίνα ενώ η λαβή έχει τη μορφή του χεριού και χαραγμένα τα δακτυλικά του αποτυπώματα! Δώστε του το Εξκάλιμπερ επιτέλους να ησυχάσουμε γιατί δεν μου σηκώνεται από την αγωνία..
Υ.Γ. αγαπημένο εικονίδιο στα ποστς  :shit:
χαχαχα ρε τον τελειωμενο εχει και χιουμορ :2funny: :2funny: :2funny:

εκτορ σιλβα ξεκολληστε

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
silva εισε η κοπελα της φοτο??? εχεις μπλε ματι και μαωρο μαλλι? αχχ

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω παντως τις μεγαλυτερες κακιες απο γυναικες τις ειδα να γραφονται κι οχι απο αντρες...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Μιας και παρακολουθώ το σάιτ καιρό(ποιος θα γράψει για τον τύπο "επισκέπτης για 2 χρόνια πριν γίνει μέλος" ; ),τσακώστε μια περιγραφή κι από μένα του αγαπημένου μου τύπου.

είναι ο τύπος "το απλό,καθημερινό,άνετο φυσιολογικό παιδί".
παραδείγματα: μουνίντζα,τρεις κι ο κούκοτς,μεγαλέφαντος κλπ

είναι συνήθως φοιτητής,πάντως νέος σε ηλικία,συνήθως μέσης οικονομικής επιφάνειας,που όσο σπουδάζει ζει με την επιχορήγηση της οικογένειας ή ψευτοδουλεύει τίποτα καλοκαίρια κλπ

είναι αυτό που λέμε "καλό παιδί",σπάνια τον βλέπεις να τσακώνεται,δεν έχει κόντρες με κανέναν,κρατάει αποστάσεις στους καυγάδες-ακόμα και στα οπαδικά θρεντ, ενώ είναι γνώστης και όχι μυρωδιάς, δεν βρίζει και δεν υποστηρίζει ακραίες θέσεις, καθώς η εξυπνάδα του τον κάνει να μην πέφτει στην παγίδα της φανατίλας.

μπήκε στο σάιτ για το χαβαλέ και ο ελεύθερος χρόνος του του επιτρέπει ανά περιόδους να ποστάρει ασταμάτητα,αλλά κυρίως βραδινές-νυχτερινές ώρες,κυρίως στα ποστ που ευνοούν το χαβαλέ όπως "βοήθεια,είμαι 45 και φοβάμαι να πάω με γυναίκα" ή "είμαι ο Γιωργάκης και δεν βρίσκω γκόμενα",γενικότερα στα θέματα της σχολής που έκαναν θραύση κάθε βράδυ πέρσυ τέτοια εποχή.Στα θέματα αυτά δεν θα ειρωνευτεί ούτε θα βρίσει,αλλά μαζί με τον απόλυτο και μερικούς γνωστούς πλακατζήδες θα κάνει ωραίο χαβαλέ με ατάκες που προκαλούν και γαμώ τα γέλια και μένουν.

είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία,είναι γενικά ενημερωμένος σε θέματα της ηλικιακής του εμβέλειας κι ενδιαφέροντος και μπορεί να συμμετάσχει άνετα σε κουβέντες από το θρεντ του ΝΒΑ και τις νέες ταινίες/σήριαλ που κατεβάζει απ'το πισί, μέχρι σε τι μαγαζιά θα πετύχεις το ανάλογο γκομενάκι και τι στρατηγική να ακολουθήσεις για να το ρίξεις.Συνοδεύει τα πετυχημένα του σχόλια με εξίσου πετυχημένες και αστείες φωτογραφίες.

με το κύριο αντικείμενο του σάιτ έχει μικρή εμπειρία και το πιο πιθανό είναι η πρώτη του επαφή με τον πληρωμένο έρωτα να ήρθε μετά την είσοδό του σ'αυτό.
συνήθως αυτή θα είναι ένα καλό και αναγνωρισμένο στούντιο,σε καμία περίπτωση τελειωμένο μπουρδέλο του Μεταξουργείου,καθώς είναι και ψιλοσιχασιάρης και χέστης με αυτά τα θέματα,αλλά ούτε και σίτιτουρ γιατί παρόλο που θα ήθελε δεν παίζει το χρήμα.έτσι για ποικιλία μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει σε κάνα στούντιο 1-2 φορές το μήνα,αλλά δεν το λέει ποτέ στην παρέα του που δεν ξέρει ότι είναι μέλος στο μπου.τιβί.

Ξαφνικά εκεί που ποστάρει 12 ώρες το 24ωρο θα καταλάβει ότι έκανε πια κι η φάση αυτή τον κύκλο της και θα εξαφανσιτεί χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω του,αφήνοντας αυτούς που δεν μπορούν ή δε θέλουν να απεξαρτηθούν  να αναπολούν την παρουσία του και να ελπίζουν να γυρίσει πετώντας ένα από τα εύστοχα χιουμοριστικά σχόλιά του.      

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω περναω απ'τα πριβε στα κλαμπ...δεν καθομαι ουρα :sunglasses:
καλα και η ουρα εδω μικρη ειναι....δεκα γυναικες εχει το σαιτ....η μια εισαι εσυ η αλλη η αρτι χωρισμενη...δεν περισσευει και πολυς κοσμος μην νομιζεις.... :2funny: :2funny:

Roger Moore

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έλα ντε..ξεκίνησε με χιούμορ το θρεντάκι και τώρα κατέλειξε να βγάζει ο καθέ πικραμένος τις κακίες του...χωρίς ίχνος χιούμορ εντωμεταξύ.
Ακριβως οτι συμβαινει σε ολα σχεδων τα θρεντ απ'οτι εχω δει μεχρι τωρα.

Επισκέπτης
ωραιος ο μπιανκο βερντι :rockon: :rockon:

***το γαμησαμε λιγο με το σπαμ και τα αερογαμησια που λεει κι ο παιχτουρας?? :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom