SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εγω που δε μου απανταει καν να χαιρομαι δηλαδη?![]()
Ασχολείται με το να βρίζει εμένα και δεν προλαβαίνει να σου απαντήσει ...
εγω που δε μου απανταει καν να χαιρομαι δηλαδη?![]()
χαχαχα ρε τον τελειωμενο εχει και χιουμορTo τυπάκι "πιο hyper observer από τον hyper observer"
Συναντάται παντού, σ' ολά τα θρέντ, στο τσατ, μέχρι και emoticon θα τον πετύχεις. Κρίνει τα πάντα, κατηγοριοποιεί τους πάντες. Φτιάχνει και νήμα γι αυτό το οποίο είναι ομολογουμένως αρκετά επιτυχημένο και ασφαλώς επιβεβαιώνει τον τίτλο του. Στο θρέντ θα συμμετάσχουν οι επαναλαμβανόμενες μορφές του site στα ελαφριά θέματα πέραν της θεματολογίας.
Στο τσατ σε αντιμετωπίζει σαν παρακατιανό και αφελή που ούτε τη χλεμπόνα του αξίζεις. Ασφαλώς εκεί έχει ερμηνεύσει ποιοι κρυφοί μπαίνουν με αριθμούς, τους οποίους ασφαλώς έχει απομνημονεύσει και άνετα αριστεύει σε εξετάσεις ποιος μπήκε και ζήτησε πούτσα στις 03:37μμ την 18/01/2009.
Ανεβάζει βίντεο που δείχνουν οτι ασχολείται με πολλά, είναι γνώστης για τα πάντα όλα ανεξαιρέτως.
Επιτίθεται αδιακρίτως γιατι όλοι είναι για τον πεοντα!Κανείς κοινός θνητός δεν δύναται να συνειδητοποιήσει οτι ουσιαστικά είναι ο πιο γαμάτος εδω μέσα και αναρωτιέται γιατί ακόμα το σκήπτρο είναι σε διεκδίκηση και βιτρίνα ενώ η λαβή έχει τη μορφή του χεριού και χαραγμένα τα δακτυλικά του αποτυπώματα! Δώστε του το Εξκάλιμπερ επιτέλους να ησυχάσουμε γιατί δεν μου σηκώνεται από την αγωνία..
Υ.Γ. αγαπημένο εικονίδιο στα ποστς![]()
ε μα ...ειναι αυτη η μπουμπ τωρα που περιγραφει;'Οτι να΄ναι είσαι τελικά.![]()
Καμία σχέση.Σκέτη χολή έβγαλε απλά..ε μα ...ειναι αυτη η μπουμπ τωρα που περιγραφει;![]()
![]()
![]()
ε ο μονος ειναι μηπως?Καμία σχέση.Σκέτη χολή έβγαλε απλά..
Έλα ντε..ξεκίνησε με χιούμορ το θρεντάκι και τώρα κατέλειξε να βγάζει ο καθέ πικραμένος τις κακίες του...χωρίς ίχνος χιούμορ εντωμεταξύ.ε ο μονος ειναι μηπως?![]()
χωρισα λογω μπουμπους. φταιω εγω που δε την εβαλε τη νεραιδενια στο σχημα πφφφφ.
ανοιγω εγγραφες για νεο ζευγαρωμα![]()
κοψε χαρτακι.....
εγω παντως τις μεγαλυτερες κακιες απο γυναικες τις ειδα να γραφονται κι οχι απο αντρες...
ευχαριστω για την αφιερωση....
κοψε χαρτακι.....![]()
εγω περναω απ'τα πριβε στα κλαμπ...δεν καθομαι ουρα![]()
καλα και η ουρα εδω μικρη ειναι....δεκα γυναικες εχει το σαιτ....η μια εισαι εσυ η αλλη η αρτι χωρισμενη...δεν περισσευει και πολυς κοσμος μην νομιζεις....εγω περναω απ'τα πριβε στα κλαμπ...δεν καθομαι ουρα![]()
Ακριβως οτι συμβαινει σε ολα σχεδων τα θρεντ απ'οτι εχω δει μεχρι τωρα.Έλα ντε..ξεκίνησε με χιούμορ το θρεντάκι και τώρα κατέλειξε να βγάζει ο καθέ πικραμένος τις κακίες του...χωρίς ίχνος χιούμορ εντωμεταξύ.