Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ωραία τα είπες για μας,να γράψω κι εγώ κάτι για τις γυναίκες του σάϊτ.
Συνήθως γράφουν:
..................

και μερικές κάτι ακαταλαβίστικα του τύπου:
Ο^ο <3<3 ο%Ε κι άλλες τέτοιες μπούρδες..

Με τις υγείες σας..
Υπερβάλλεις nacho και χοντρά μάλιστα. Ιδίως οι γυναίκες έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο γραφής μεταξύ τους, αλλά και πολύ μεγάλη απόσταση από τους άντρες. Οι τελευταίοι μπαίνουν σε καλούπια και μπορείς να τους ομαδοποιήσεις.

Ισχύει αυτό με τα emoticons σε ένα βαθμό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που τις χαρακτηρίζει. Τα πολύ συνοπτικά posts βρίσκω εγώ σαν κοινό χαρακτηριστικό των γυναικών.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
mera!!!1.ερι:
bowing-036.gif

2.νωντα:(αυτο δε περιμενα οτι θα το κανω ποτε!!!)
bowing-036.gif
bowing-036.gif

3.σιλβα:γκλας παλας?????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω παει κ εγω εκει...δε ξερω γτ αλλα εχω παει ναι.... :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Eπίσης γράφουν "άου", "ίου", "γκίλι γκίλι" κι άλλα κοσμοπολιτάνικα που σου έρχεται να ρίξεις γονατιά στην οθόνη
και αχουτοοοοο και γλυκουλιιιιιιιιιιι  :headbang: :2funny: :2funny:
Υπερβάλλεις nacho και χοντρά μάλιστα. Ιδίως οι γυναίκες έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο γραφής μεταξύ τους, αλλά και πολύ μεγάλη απόσταση από τους άντρες. Οι τελευταίοι μπαίνουν σε καλούπια και μπορείς να τους ομαδοποιήσεις.

Ισχύει αυτό με τα emoticons σε ένα βαθμό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που τις χαρακτηρίζει. Τα πολύ συνοπτικά posts βρίσκω εγώ σαν κοινό χαρακτηριστικό των γυναικών.
εσυ μην τα παιρνεις ολα σοβαρα ....χαβαλε κανουμε....στον νωντα ας πουμε οταν σου λεει σε γραφει στα αρχιδια του η απαντηση η σωστη ειναι....
:piss: :shit: ή και  :headbang2: :headbang2: :headbang2: αν εισαι πιο κουλ.....
και μερικές κάτι ακαταλαβίστικα του τύπου:
Ο^ο <3<3 ο%Ε κι άλλες τέτοιες μπούρδες..

Με τις υγείες σας..
η βελβυ δεν γραφει μπουρδες...το ματακι κλεινει.... :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τύπος σιλβακι
Κοσμογκλερλ με τα όλα της.. Διαβάζει το πώς να κάνετε  φουρνέλο τον άντρα των ονείρων σας και κοιτάει το νινι της στον καθρέπτη να δει αν εχει τις προδιαγραφές που λεει τον κόσμο. Αναφωνεί με χαρά κουνώντας τα βυζιά (που δεν έχει)… μπας και της απαντήσει ο άντρας των ονείρων της. Την προσσεγγίζεις άνετα αν της πεις ότι εγω μανα μου δεν γαμάω σε μπουρδέλα απλά μπαίνω για χαβα. Ντύνεται με ρούχα που ποτε δεν της άρεσαν αλλα θέλει να φορέσει κάτι πρόστυχο και να βγει νουβο. Έχει συνέχεια απορίες σε εκνευριστικό βαθμό και σπαζεται γιατι δεν μαθαίνει τα κουτσομπολιά που λέγονται πίσω από τις οθόνες..Αν την πιάσει λογοδιάρροια την γάμησες . Κάνει πετικιούρ σκεπτόμενη τι να γράψει στο θρεντ της αλίντισσας. Αγαπημένης της διαφήμιση το μπες μπες μπες στα σαιτ που θες της κοσμοτε .Κάνει μπουκλες τα μαλλια σε γάμους, τις υπόλοιπες μέρες κυκλοφορεί με το ντεκαπαζ και κρυφογουστάρει τον γαμαι. Αν βαριέται τα βάζει με την λουκριτίτσα στο στυλ « τι κάνεις μωρή πάλι», παράλληλα βλέπει μανιωδώς μοδα μπας και μάθει να ντύνεται.

Υ.Γ κοιτάει τον κώλο της στον καθρέπτη κάθε μέρα και σκέπτεται να τον βάλω στο μπου;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μελος εδω....ξεκιναει με τον κλωνο οχι-το-μελος που ξερει οτι θα μουταριστει για να φτασει στο μελος...δεν σε ξερει αλλα σε λεει και καραφλα απο την πρωτη μερα και σου κανει και κατι χαριτωμενιες του τυπου  :jerking: :jerking: στα ποστ σου...
ψαχνει και να βρει αν εισαι κλωνος του σταμ90 αλλα επειδη εχει καλο γουστο του αρεσουν τα τσοντιδια που ποσταρεις

χεζει τον λιονταρακο και λεει τον εκτορα γκει σε σημειο παρεξηγησεως χωρις να δεχεται ομως την αναμενομενη αντεπιθεση πραγμα που σε βαζει σε σκεψεις ως λογικο και νοημον μελος αν ειναι κλωνος και ποιανου απο τους δυο.....

καθεται ολη μερα στο τσατ στην σκοπια που αφησε αφυλαχτη ο αβραμης αλλα δεν ειναι ο αβραμης...

ανοιγει μαλακιες θεματα γενικα αλλα ποτε ποτε πεφτει η επιφοιτηση του αγιου πνευματος και ανοιγει και κανα καλο σαν αυτο...

τα βαζει για αδιευκρινιστους λογους με τον γιασοθ και ειναι ο μονος που μπορει να τον κανει να παρεκτραπει λεκτικα με ενα μονο παραθετο ποστ του και να του απευθυνθει ως ποθστραδελλα και ρουφοκαβλετο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μελος εδω....ξεκιναει με τον κλωνο οχι-το-μελος που ξερει οτι θα μουταριστει για να φτασει στο μελος...δεν σε ξερει αλλα σε λεει και καραφλα απο την πρωτη μερα και σου κανει και κατι χαριτωμενιες του τυπου  :jerking: :jerking: στα ποστ σου...
ψαχνει και να βρει αν εισαι κλωνος του σταμ90 αλλα επειδη εχει καλο γουστο του αρεσουν τα τσοντιδια που ποσταρεις

χεζει τον λιονταρακο και λεει τον εκτορα γκει σε σημειο παρεξηγησεως χωρις να δεχεται ομως την αναμενομενη αντεπιθεση πραγμα που σε βαζει σε σκεψεις ως λογικο και νοημον μελος αν ειναι κλωνος και ποιανου απο τους δυο.....

καθεται ολη μερα στο τσατ στην σκοπια που αφησε αφυλαχτη ο αβραμης αλλα δεν ειναι ο αβραμης...

ανοιγει μαλακιες θεματα γενικα αλλα ποτε ποτε πεφτει η επιφοιτηση του αγιου πνευματος και ανοιγει και κανα καλο σαν αυτο...

τα βαζει για αδιευκρινιστους λογους με τον γιασοθ και ειναι ο μονος που μπορει να τον κανει να παρεκτραπει λεκτικα με ενα μονο παραθετο ποστ του και να του απευθυνθει ως ποθστραδελλα και ρουφοκαβλετο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παλι αλαξεσ φωτο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ααααααααααααχχαχαχχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχχαααααααααααααααααααααααααα
ναι, ειρωνικό είναι.
ναι.

ο νώντας βλέπω χάρηκε, δε ξέρω εγώ θα προβληματιζόμουν =/
Οπως υπαρχουν ταλαντουχοι(Νωντας)να διηγουνται, γραφοντας τις κατηγοριες των μελων....ετσι υπαρχουν και εξαιρετικα ταλαντουχοι ακροατες(Παιχτουρας) να τις διαβαζουν!!!....Τωρα εσυ θα προβληματιζοσουνα οπως γραφεις, γιατι δεν ανηκεις μαλλον, ουτε στην μια εκδοχη(του Νωντα)...ουτε στην αλλη(του Παιχτουρα)!!!....Οποτε,αει γαμ......καταλαβαινεις την συνεχεια, μην την γραψω και χαρεις!!! :rockon: :rockon: :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: δυσκολα μας βαζεις      :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τύπος σιλβακι
Κοσμογκλερλ με τα όλα της.. Διαβάζει το πώς να κάνετε  φουρνέλο τον άντρα των ονείρων σας και κοιτάει το νινι της στον καθρέπτη να δει αν εχει τις προδιαγραφές που λεει τον κόσμο. Αναφωνεί με χαρά κουνώντας τα βυζιά (που δεν έχει)… μπας και της απαντήσει ο άντρας των ονείρων της. Την προσσεγγίζεις άνετα αν της πεις ότι εγω μανα μου δεν γαμάω σε μπουρδέλα απλά μπαίνω για χαβα. Ντύνεται με ρούχα που ποτε δεν της άρεσαν αλλα θέλει να φορέσει κάτι πρόστυχο και να βγει νουβο. Έχει συνέχεια απορίες σε εκνευριστικό βαθμό και σπαζεται γιατι δεν μαθαίνει τα κουτσομπολιά που λέγονται πίσω από τις οθόνες..Αν την πιάσει λογοδιάρροια την γάμησες . Κάνει πετικιούρ σκεπτόμενη τι να γράψει στο θρεντ της αλίντισσας. Αγαπημένης της διαφήμιση το μπες μπες μπες στα σαιτ που θες της κοσμοτε .Κάνει μπουκλες τα μαλλια σε γάμους, τις υπόλοιπες μέρες κυκλοφορεί με το ντεκαπαζ και κρυφογουστάρει τον γαμαι. Αν βαριέται τα βάζει με την λουκριτίτσα στο στυλ « τι κάνεις μωρή πάλι», παράλληλα βλέπει μανιωδώς μοδα μπας και μάθει να ντύνεται.

Υ.Γ κοιτάει τον κώλο της στον καθρέπτη κάθε μέρα και σκέπτεται να τον βάλω στο μπου;

αχαχαχαχα!!!
μια ενσταση μονο στη ντεκαπαζ εχω!!!!! :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ωραία τα είπες για μας,να γράψω κι εγώ κάτι για τις γυναίκες του σάϊτ.
Συνήθως γράφουν:
:) :) :) :) :)
................
Ξέχασες αυτό πάντως :headbang: :headbang: :headbang: - που είναι στάνταρ Λουκία.

Όταν διαβάζει κάτι περί σχέσεων που την ξενερώνει, χτυπάει το κεφαλάκι της στον τοίχο. :boobies:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ξέχασες αυτό πάντως :headbang: :headbang: :headbang: - που είναι στάνταρ Λουκία.

Όταν διαβάζει κάτι περί σχέσεων που την ξενερώνει, χτυπάει το κεφαλάκι της στον τοίχο. :boobies:

παλι καλα που το κενο αερος στο κεφαλι της, λειτουργει σαν αεροσακος  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom