Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
και στο glass palace επισης στην πολιχνη!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
στην πολυχνη ειχε μια ντισκο παλια,την οποια την λεγανε συγκρουση αν θυμαμε καλα.πηγαινα καμια φορα εκει,οταν ημουνα φοιτητης.μιλαμε απο τις 3 ωρα και μετα ειδικα τις καθημερινες,εβλεπες ολο τον καλο κοσμο τις θεσσαλονικης,πουτανες-κολομπαραδες-πουσταρια-μηχανοβιους-χαρτοπαικτες- και αλλους εκλεκτους.και ομως ολοι αυτοι μαζι με τον κανονικο κοσμο,γινοτανε μια παρεα,και διασκεδαζαν ολοι μαζι.στα τοπ του μαγαζιου,ηταν οταν ο dj επαιζε καρρα κανενα 2 σερι και γινοτανε τις πουτανας στο μαγαζι απο καταστασεις και σπασιματα.
ατραξιον τις βραδιας,ητανε οι πρωτες ρωσσιδες-βουλγαρες-ρουμανες,που ειχαν πατησει το ποδι τους στην ελλαδα.και συνοδευοτανε απο κατι τυπους μυστηριους,αλλα με τσεπη γεματη απο πεντοχιλιαρα,οι οποιοι κανανε φοβερες καταστασης στο μαγαζι και αφηνανε τρελα φραγκα.

Επισκέπτης
στην πολυχνη ειχε μια ντισκο παλια,την οποια την λεγανε συγκρουση αν θυμαμε καλα.πηγαινα καμια φορα εκει,οταν ημουνα φοιτητης.μιλαμε απο τις 3 ωρα και μετα ειδικα τις καθημερινες,εβλεπες ολο τον καλο κοσμο τις θεσσαλονικης,πουτανες-κολομπαραδες-πουσταρια-μηχανοβιους-χαρτοπαικτες- και αλλους εκλεκτους.και ομως ολοι αυτοι μαζι με τον κανονικο κοσμο,γινοτανε μια παρεα,και διασκεδαζαν ολοι μαζι.στα τοπ του μαγαζιου,ηταν οταν ο dj επαιζε καρρα κανενα 2 σερι και γινοτανε τις πουτανας στο μαγαζι απο καταστασεις και σπασιματα.
ατραξιον τις βραδιας,ητανε οι πρωτες ρωσσιδες-βουλγαρες-ρουμανες,που ειχαν πατησει το ποδι τους στην ελλαδα.και συνοδευοτανε απο κατι τυπους μυστηριους,αλλα με τσεπη γεματη απο πεντοχιλιαρα,οι οποιοι κανανε φοβερες καταστασης στο μαγαζι και αφηνανε τρελα φραγκα.
εχω να σου φτιαξω αλβανικη κατηγορια εσενα αρακα........

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εμπνευσμενος απο τα γνωστα αρθρα στα μπλογκ τυπου "φαεεναμαλακα" "καγκουρας" και λοιπα

...και δεχομενος ασφυκτικες πιεσεις απο τεραστιο αριθμο μελων του τσατ...

ανοιγω αυτο το θρεντ οπου θα μπορουμε να ριχνουμε σκατα στα μουτρα χαρακτηριστικων τυπων μαλακοπιτουρων που μας σπανε τ αρχιδια και μας κανουν να ξερναμε με καθε τους ποστ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τιτλος κοπιραιτ απο γουλφακι
Το καλυτερο θρεντ που εχω διαβασει μεχρι σημερα.....το χιουμορ σου ειναι πολιτισμενο και υψηλου νοηματικου επιπεδου....Συγχαρητηρια!!! :rockon: :rockon: :rockon:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
κατηγορια τα γεροντια του σαιτ!!

Τα αναγνωριζεις αμεσως οχι απο τα ασπρα τους μαλλια αλλα απο τα ποστ τους ειναι ολα τιμημενα αφου το καθε ενα εχει πανω απο 4000 ποστ οτι γραφουν ειναι τι περισσοτερες φορες αστοχο μην πω ολες!!! τα ποστ τους απαρτιζονατε απο αχρηστες πληροφοριες και διηγησεις απο ντελα και τανες που δεν υπαρχουν πια ουτε στα χωνευτηρια κοιμητηριων!!!
δυνατο τους σημειο η ορθογραφια και το συντακτικο,αδυνατο τους σημειο το καμακι που θυμιζει αλλους καιρους με πασατεμπο παγκακι και αγναντι το ηλιοβασιλεμα δεν ειναι περιεργο να αποκαλεσουν τα πουλεν κοκονες και για πρωτο δωρο σε μια κοπελα να προσφερουν ενα ροφημα ζεστο σε παραδοσιακο ζαχαροπλαστειο μετα σερανο νουγκατινας ετσι για να το γλυκανουν το κοριτσι!!!
καταβαθος δεν ειναι κακοι αλλα η ζωη του εχει κανει πονηρους!!!κρυφη τους φαντασιωση ειναι το αξυριστο αιδιο.

ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τύπος βολταίρου.
Μιλά με άνεση για το πώς μια βάρκα παίρνει κλίση από κύμα 34 μοιρών και άνεμο 4 μποφόρ μέχρι όσο και για τον θείο του Μακάριου που είχε 3 παιδιά.. Σε κάνει να πιστέυεις ότι ο Τρισέ είναι κουμπάρος του και ότι η ευρωπαική κεντρική τράπεζα μάλλον τον συμβουλεύεται καθημερινώς.
Έχει ένα ύφος τεχνοκράτικό μπλαζε που σου ρχεται να του σπάσεις τα μούτρα μιας και τα μι΄σα καταλαβαίνεις από όσα λέει και μερικές φορές και τίποτα και λες τι στο διαβολο λες να λεει παπατζες;  Αυτό όμως που σου την δίνει πιο πολύ είναι η ειρωνία και οι όροι και το χιουμοράκι σε άσχετα θέματα γιατί σου λεει εκτός από γαμάτος σε όλα είμαι και χιουμορίτσας δεν ειμαι κανα νέρντ. Οπότε σου γυρίζει το μάτι.
Κοιμάται με ανοιχτό το γκουγκλ για να είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή. Συνήθως μιλάει και στο τηέφωνο πίνοντας καφέ με τα γυαλάκια του και με ένα παράθυρο μπροστά να βλέπει κανα φυτό να θυμάται τον εαυτό του να χαίρεται.
Γελάει με δύναμή και γράφει γρήγορα όσο ο άνεμος αλλά γαμάει και γρήγορα σαν άνεμος.
Είναι κουλτουριάρης αλλα αν τον πας για σουβλάκια θα φάει και την λαδοκολλα. Στα μπουζούκια μην τον πας. Θα ενθουσιαστεί, θα γίνει λιάρδα και θα ξερνάει .  Την άλλη μερα για να εξιλεωθεί θα μιλάει για το πασοκ ακόμα και στα θρεντ « η φωτο της ημερας».

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Λείπουν ακόμα:

Τύπος Παιχτούρας

Τύπος ασυνάρτητου συλλογισμού-ρωτάω απαντάω μόνος μου-τσαντίζομαι και ξετσαντίζομαι με το ίδιο άτομο ανά 14,7 δευτερόλεπτα.

Τύπος φασίστα-κομματόσκυλου

Τύπος agapoulis universalis (εξαιρούνται οι ρωσσιδόφιλοι)

and last but not least.....(drum roll)...

Τύπος επισκέπτης! (-μπάτσος-πράκτορας-νταβάς-τύπος με καπαρντίνα, καπέλο, μαύρο γυαλί, εφημερίδα με τρύπα στη μέση!)

Έλα νώντα να πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο λέμε!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τύπος agapoulis universalis (εξαιρούνται οι ρωσσιδόφιλοι)

ααααααααααααχχαχαχχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχχαααααααααααααααααααααααααα
ναι, ειρωνικό είναι.
ναι.

να σε εκθειαζει ο παιχτουρας ε? :-

ο νώντας βλέπω χάρηκε, δε ξέρω εγώ θα προβληματιζόμουν =/

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τύπος βολταίρου.

Κοιμάται με ανοιχτό το γκουγκλ για να είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή. Συνήθως μιλάει και στο τηέφωνο πίνοντας καφέ με τα γυαλάκια του και με ένα παράθυρο μπροστά να βλέπει κανα φυτό να θυμάται τον εαυτό του να χαίρεται.
Γελάει με δύναμή και γράφει γρήγορα όσο ο άνεμος αλλά γαμάει και γρήγορα σαν άνεμος.
Είναι κουλτουριάρης αλλα αν τον πας για σουβλάκια θα φάει και την λαδοκολλα. Στα μπουζούκια μην τον πας. Θα ενθουσιαστεί, θα γίνει λιάρδα και θα ξερνάει .  [size=14pt]Την άλλη μερα για να εξιλεωθεί θα μιλάει για το πασοκ ακόμα και στα θρεντ « η φωτο της ημερας».[/size]

Η Έρι δίνει ρέστα ή μου φαίνεται? :rockon: :rockon:

:offtopic:

νώντα - τι ομάδα είσαι ρε μαλάκα? Να ξέρω αν είναι να κεράσω καφέ σκούρο με ολίγη δηλ... :boobies:

Επισκέπτης
λαρυ και ερι χαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βελβυ και μπουμπ η σχεση μου με τον παιχτουρα ειναι πολυ βαθια και στερεη για να την επηρεασει το οποιοδηποτε πρικοχολο σχολιο

λακη γραψτε και σεις ρε τυποι

πριστιν στ αρχιδια μ σε γραφω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Απλά πιστεύω ότι το τόπικ αυτό είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα του στυλ "με παράτησε το αγόρι μου, βοηθήστε με" ή "για να περνά η ώρα...".!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Απλά πιστεύω ότι το τόπικ αυτό είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα του στυλ "με παράτησε το αγόρι μου, βοηθήστε με" ή "για να περνά η ώρα...".!!!!!!!!!!!!!!!!!!

legendary-thread.jpg

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΤΙ ΣΙΜΕΝΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ΗΣΕ ΑΝΑΡΧΑ :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom