Νέα

Κατηγορίες μελών που αγαπάμε...(μπλιααααξ)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τυπος γραφω στα αθλητικα
Αναφέρεται στους συνοπαδούς του ως αδέλφια – αρχοντα- τυπε – γίγαντα – παίχτη και στους αντιπάλους του με εκφράσεις Πουστριγκο,  μπουλακο, ρουφοκαβλετα, γαμηδι και γράφει συνήθως ενώ βλέπει κάποιον αγώνα πίνοντας μπύρες από τα λίντλ με 0.30 ευρα η μία..
Οταν τα παίρνει βρίζει σαν οχετός χρησιμοποιώντας κεφαλαία για να τονίσει οτί ο Τεόντοσιτς (άντε να καταλάβεις για ποιον λέει..) είχε κίτρινη κάρτα στο 6ο λεπτό του αγώνα και αν δεν είχε θα κέρδιζε η ομάδα του .. δηλαδή η μύγα εφταιγε που έχασε το ματς..
Αναλύει τις απόψεις του γεωργίου σαν ευαγγελιο , στην θεσσαλονίκη ακούει λίμπερο – το αντρικό ραδιόφωνο και ανάμεσα στα πόστ ρίχνει και μάτι στις μουνοκαβλέτες που ποστάρει ο πλεζουργκιβερ – (παρεπιπτόντως τόσο μουνι στην ζωή μου μαζεμένο και ανοιχτό  δεν θα βλεπα αλλιώς)
Πλακώνεται σε θρεντ αθλητικού περιεχομένου και αμα φρικάρει τελείως αποχωρεί από το σαιτ με έντονο ύφος βρισίες και κάτι όρους που ούτε στην αθλητική Κυριακή δεν έχω ακούσει.
Τρώει πίτσα και μπύρα παρότι έχει χολιστερίνη 280 και Κοιτάει τα σκατά του στην τουαλέτα να δει τι σχήμα έχουν μπας και μοιάσουν στο λογότυπο της αντίπαλης ομάδας και τα βγάλει φώτο και τα ποστάρει.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Τρώει πίτσα και μπύρα παρότι έχει χολιστερίνη 280 και Κοιτάει τα σκατά του στην τουαλέτα να δει τι σχήμα έχουν μπας και μοιάσουν στο λογότυπο της αντίπαλης ομάδας και τα βγάλει φώτο και τα ποστάρει.

Κεντας λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τυπος γραφω στα αθλητικα
Αναφέρεται στους συνοπαδούς του ως αδέλφια – αρχοντα- τυπε – γίγαντα – παίχτη και στους αντιπάλους του με εκφράσεις Πουστριγκο,  μπουλακο, ρουφοκαβλετα, γαμηδι και γράφει συνήθως ενώ βλέπει κάποιον αγώνα πίνοντας μπύρες από τα λίντλ με 0.30 ευρα η μία..
Οταν τα παίρνει βρίζει σαν οχετός χρησιμοποιώντας κεφαλαία για να τονίσει οτί ο Τεόντοσιτς (άντε να καταλάβεις για ποιον λέει..) είχε κίτρινη κάρτα στο 6ο λεπτό του αγώνα και αν δεν είχε θα κέρδιζε η ομάδα του .. δηλαδή η μύγα εφταιγε που έχασε το ματς..
Αναλύει τις απόψεις του γεωργίου σαν ευαγγελιο , στην θεσσαλονίκη ακούει λίμπερο – το αντρικό ραδιόφωνο και ανάμεσα στα πόστ ρίχνει και μάτι στις μουνοκαβλέτες που ποστάρει ο πλεζουργκιβερ – (παρεπιπτόντως τόσο μουνι στην ζωή μου μαζεμένο και ανοιχτό  δεν θα βλεπα αλλιώς)
Πλακώνεται σε θρεντ αθλητικού περιεχομένου και αμα φρικάρει τελείως αποχωρεί από το σαιτ με έντονο ύφος βρισίες και κάτι όρους που ούτε στην αθλητική Κυριακή δεν έχω ακούσει.
εχισ ηπιρετισι ποτε :think:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• pic7.jpg
    pic7.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 19
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τυπος γραφω στα αθλητικα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και γαμω τις περιγραφες....
αλλα ερουλα ο τεοντοσιντς παιζει μπασκετμπολ οχι ποδοσφαιρο,κουκλα μου
δεν γινεται να παρει κιτρινη καρτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ερουλα ο τεοντοσιτς

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
υπάρχει κανείς που να μην κοιτάει τα σκατά του;  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και γαμω τις περιγραφες....
αλλα ερουλα ο τεοντοσιντς παιζει μπασκετμπολ οχι ποδοσφαιρο,κουκλα μου
δεν γινεται να παρει κιτρινη καρτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ερουλα ο τεοντοσιτς

τίποτα δεν μου μαθαίνεις... :'( :'(

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δεν εννοώ να τα κοιτάνε για να τα βαθμολογήσουν αλλά από άποψη υγείας  :think:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δεν εννοώ να τα κοιτάνε για να τα βαθμολογήσουν αλλά από άποψη υγείας  :think:
ε...να
οριστε
που να χτυπησεις την κοπελα
αν πας και την ρωτας...
''τα σκατα σου τα βλεπεις μετα τι σχημα εχουν;''
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :)

Επισκέπτης
τίποτα δεν μου μαθαίνεις... :'( :'(

Ωραία τα είπες για μας,να γράψω κι εγώ κάτι για τις γυναίκες του σάϊτ.
Συνήθως γράφουν:
:) :) :) :) :)
ή
:-* :-* :-* :-* :-*
ή
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
ή
:P :P :P :P :P
ή
:'( :'( :'( :'( :'(
ή
:- :- :- :- :-

και μερικές κάτι ακαταλαβίστικα του τύπου:
Ο^ο <3<3 ο%Ε κι άλλες τέτοιες μπούρδες..

Με τις υγείες σας..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ωραία τα είπες για μας,να γράψω κι εγώ κάτι για τις γυναίκες του σάϊτ.
Συνήθως γράφουν:
:) :) :) :) :)
ή
:-* :-* :-* :-* :-*
ή
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
ή
:P :P :P :P :P
ή
:'( :'( :'( :'( :'(
ή
:- :- :- :- :-

και μερικές κάτι ακαταλαβίστικα του τύπου:
Ο^ο <3<3 ο%Ε κι άλλες τέτοιες μπούρδες..

Με τις υγείες σας..
Eπίσης γράφουν "άου", "ίου", "γκίλι γκίλι" κι άλλα κοσμοπολιτάνικα που σου έρχεται να ρίξεις γονατιά στην οθόνη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom