Νέα

Katie-Swedish Harmony

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ed
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σκεφτόμουν να την πάρω την κοπελιά αλλά δεν είδα καμμία κριτική και κόλλησα. Έχει έρθει δύο φορές τον τελευταίο μήνα Ελλάδα. Έτσι για να μην μείνω με την απορία...την πήρε κανένας να μας πει εντυπώσεις?

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
[quote author=Edlink=topic=76743.msg1484632#msg1484632 date=1259842221]
Σκεφτόμουν να την πάρω την κοπελιά αλλά δεν είδα καμμία κριτική και κόλλησα. Έχει έρθει δύο φορές τον τελευταίο μήνα Ελλάδα. Έτσι για να μην μείνω με την απορία...την πήρε κανένας να μας πει εντυπώσεις?
[/quote]

φίλε μου όχι δεν την έχω πάρει ποτέ αλλά έτυχε να δω μια κριτική σε ένα άλλο site για αυτή την κοπέλα και αυτός που την συνάντησε έλεγε τα καλύτερα... την περιέγραφε μάλιστα σαν εκτός από πολύ καλή στο sex και πολύ μορφωμένη (ήξερε λέει ακόμα και για την black friday).. γενικά αν ισχύουν όλα όσα έγραψε αυτός η κοπέλα είναι όσο κουκλάρα φαίνεται στις φωτογραφίες και κάνει και φανταστικό sex... ελπίζω να βοήθησα

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

πάντως σε περίπτωση που την συναντήσεις κάνε ένα κόπο να μας πεις πώς είναι γιατί έχω την ίδια απορία αλλά συνήθως δεν μου αρκεί μια κριτική για να σπρώξω λεφτά σε μια κοπέλα... thanks

OP
OP
E

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μάλιστα...ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δυστυχως μας έφυγε τώρα αλλά την επόμενη φορά θα την δοκιμάσω όπωσδηποτε...μου αρέσει πολύ αυτό το στυλάκι γυναίκας. Μόλις ξανάρθει θα την τιμήσω σίγουρα.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
την πηρα εγω και το κοριτσι αξιζει 10ρια παντου... εβαλα κριτικη αλλα  μου την εκοψε ο antisthenis (και με το δικιο του) γιατι το μονο που εκανα ειναι να τα χωνω στους παρτακηδες συναγωνιστης που δεν βαζουν κριτικη στους μουναρους με special υπηρεσιες και τις κρατανε για την παρτη τους... καταρχην ειχα βαλει 10ρια παντου και η κριτικη μου ηταν η εξης:δεν θελω να γραψω και να αναφερω πολλα , δυο πραγματα απλα για να καταλαβουν καποιοι απο εδω μεσα οτι δεν τρωμε κουτοχορτο και οτι εδω ειμαστε για να βοηθαει ο ενας τον αλλο και οχι να παραπλανει, το μουνι ειναι θεικο πρωτο the best σε ολα και κανεις δεν εχει γραψει κριτικη και πιθανως να εμενε και ετσι και η katie να βρισκοταν στην ουγγαρια... αρα λοιπον καποιοι τις καλες τις κρατανε για την παρτη τους, το ιδιο ειχε γινει και με τη sandra και κανεις δεν ειχε αναφερει κατι και παλι ημουν ο πρωτος που ειχε γραψει και μετα γραψαν αλλοι 30... δεν θελω να πω κατι για τη συναντηση αφου τα 10ρια παντου τα λενε ολα, μονο παραπονα για τους συναθλητες που καποιοι παραπλανουν παρα ενημερωνουν.

Thanks.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ευχαριστω φίλε που μας ανοιγεις τα μάτια! για ΟΛΟΥΣ αυτους που πραρπλανουν τώρα τι να πω!!!
θου κυριε....
respect!!!!
my regards to mila! :kissass:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Επιτέλους! Μπράβο στον συναγωνιστή που ξεκίνησε το thread! Η Katie είναι μια από τις πιό όμορφες και κλασάτες γκόμενες που κυκλοφορούν. Μπορεί να μην την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά είμαι αυτός που έστειλε pm σε moderator για να την προσθέσει στη λίστα με τα ct του site. Το μόνο αρνητικό (αν μπορεί κανείς να το πει αρνητικό) είναι ότι επιβάλλει 3ωρα (στο 1ο της tour) και 2ωρα (στο πιό πρόσφατο tour) αλλά τι μας πειράζει; Τέτοιος μούναρος που είναι μέχρι και long date αξίζει για να τη φχαριστηθούμε! Πάλι καλά να λέμε που αποφάσισε να έρθει γιατί σε μια παλιά μου επικοινωνία που είχα με τη Mila μέσω sms και ρώτησα για την εν λόγω κορασίδα, μου είπε ότι η Katie δεν ενδιαφέρεται να κάνει tour πουθενά. Παίδες, μόλις ξανάρθει λέω να κάνω μια βόλτα Αθήνα για να τη γευτώ και εννοείται ότι θα γράψω κριτική αμέσως μετά. xpapad σε ζηλεύω που τη δοκίμασες!!! (με την καλή έννοια πάντα)  ;)

OP
OP
E

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Xpapad ευχαριστούμε πολύ για την κριτική. Την επόμενη φορά θα την τιμήσω και εγώ στα σίγουρα

mangre9513

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια γεια σας.Αν και νεος στα ct ( μονο 3 κοπελες )οχι ομως και στην ηλικια & με αρκετες εως πολλες εμπειριες ζωης (42χρ), ειχα τη τυχη (γιατι τυχη ειναι),μεσω της Mila να συνβρεθω κιέγω με τη Κatie.Ειναι οντως μια εξαιρετικη περιπτωση γυναικας 26χρ. με απολυτη φυσικη ομορφια.Με υποδεχτηκε με ενα εξοχο μαυρο φορεμα μεχρι το γονατο και εξαιρετικες πανακριβες μαυρες γοβες.Η εικονα της, το περπατημα, το χαμογελο, και η ευγενεια της ηταν η επιτομη του elegance.Κι'αυτο απορρεέι εσωτερικα απο μια γυναικα & δεν δημιουργειται ευκολα παρα μονον εαν υπαρχει το σωστο backround.Στο προκειμενο τωρα, ειναι σαφως ενα εξαιρετικο GFE,δεν ειναι η κλασσικη επαγγελματιας που θα σου κανει τα παντα με τη ''σειρα'' τους.Εαν ομως ασχοληθεις λιγο μαζι της  και παρει μπροστα ''ουτε ψιλος στο κορφο σου'', γινεται αιλουροειδες στο κρεββατι.Προτεινεται ανεπιφυλακτα τουλαχιστον για το υποχρεωτικο διωρο.Πιστευω να βοηθησα κι'εγω λιγακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom