tayrus1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 783
- Πόντοι
- 311
Βλέπω ότι δεν ισχυει πλέον ο αριθμός της στο viber. Έχει κάνεις νέα της?
Το χάσαμε το κορμί; Κρίμα...
Κάτι ξέρει ο Δάσκαλος?Σιγά μην γύρισε πίσω το κορμί
δωσε μου τα φωτα σου. πως επικοινωνω με κατια? στειλε μου αν θεςΚαλο πολυ καλο... το φορτωσα.....ακομα παραμιλαω.......τοψωνισα στην κηφισια......150 δυο ωριτσες .... full pansion.....
Γεια σας συναδελφοι , γαμιαδες, γαμηκοι,etc, etc, το κορμι εδω ειναι , αλλα εχει γνωρισει εναν παρτακια ( δυστηχως απο δω μεσα) που την θελει μονο για εκεινον.......Το πραγμα εχει γινει καπως περιπλοκο.......Ετσι προς το παρον χαθηκε το κορμι πατριωτες......
ειναι μερικοι που δινουν στεγη φαγητο και χρηματα η δωρα .Αφου δεν βρισκουν τα λιγουρια μουνι με την καμια.Δουλεύει η αγάπησε ρε παιδιά?? Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ο χρήστης Κάτια βρίσκεται σε περίπλοκη σχέση στη τοποθεσία bou..
...προφανως περναει καλα κ η κοπελα για να ειναι μαζι και μακαρι να συνεχισει ετσι γιατι της αξιζει!Γεια σας συναδελφοι , γαμιαδες, γαμηκοι,etc, etc, το κορμι εδω ειναι , αλλα εχει γνωρισει εναν παρτακια ( δυστηχως απο δω μεσα) που την θελει μονο για εκεινον.......Το πραγμα εχει γινει καπως περιπλοκο.......Ετσι προς το παρον χαθηκε το κορμι πατριωτες......
Οdin παιζει και αυτο που γραφεις αλλα μου ειχε τυχει με Ρωσακι πρωην ανεξαρτητη που το γνωριζα μεσω mamba το 2017 με 2018 καπου εκει να την ειχε σπιτωσει ενας και μου ελεγε κερδιζω χρηματα απο το νοικι φαγητο κλπ και κανω εξτραδακια κρυφα .Θυμαμαι οτι την επαιρνε τηλ και μου ελεγε μισο του εριχνε μια δικαιολογια και συνεχισε το εργο αχααχχαχαχχχ...προφανως περναει καλα κ η κοπελα για να ειναι μαζι και μακαρι να συνεχισει ετσι γιατι της αξιζει!
Απλα αν μετα απο καιρο στραβωσει η φαση, θα εχει κλεισει κατα πολυ το παραθυρο για αυτη την δουλεια! Εννοω ηλικιακα, γιατι απο φυσικη ομορφια κ καβλα το κοριτσι δεν υπαρχει οσο καιρος κ να περασει!!!
Καλά έκανε ο @patos1111 και μοιράστηκε την πληροφορία.Το ενστκτο μου μου ελεγε αυτον το καιρο οτι θα γυριζει χωρις πλακα
Α ρε Πατο εκανες το καλο εδω αλλα σου βγηκε σε κακο δεν λεει να δινεις κοριτσια εδω τελος
ο Πατος δεν ξεκαθαριζει τι παιζει, αν ειναι αυτο εκει αλλαζει και μακαρι να βρει τον δρομο της.Καλά έκανε ο @patos1111 και μοιράστηκε την πληροφορία.
Αυτός είναι ο σκοπός του forum.
Καλά έκανε και για την κοπέλα και για όσους πρόλαβαν να την συναντήσουν , εγώ δυστυχώς δεν. ..
Τώρα αν η κοπέλα αγάπησε ή αγαπήθηκε προφανώς και δε μας πέφτει λόγος .
Όπως το βλέπω εγώ , μακάρι να βρήκε αυτό που επιθυμεί και να συνεχίσει την ζωή της όπως της αρέσει , κάτι που είναι ζητούμενο για όλους μας
Eiσαι σωστος !!!!!!!!!!κυριοι δεν υπαρχει κανενα ξεκαθάρισμα.........ο τυπος την γνωρισε από εδω , πελατης δηλαδη και της εταξε rabbits και πετραχείλια.......αγαπησε κιολα το κοριτσι (είναι βλέπεις και τα μουσκουλα!!!)και ολοι οι λοιποί φάγαμε πόρτα............εαν καποια στιγμή επανελθει ή κατι σχετικό, μακαρι .......αλλα όπως είπε και ο φίλος Odin ο χρόνος είναι αμείλικτος και έχει συνεχώς νεα φυντάνια...... Όλο αυτό εμενα μου έδωσε υλικιό για σκέψη................Να γαμάτε και να περνάτε καλά.