Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.733
- Πόντοι
- 7.636
Θετικά και αρνητικά όπως το λεςΤο ότι δεν εμπλέκεται γραφείο έχει τα καλά και τα κακά του ...
Θετικά και αρνητικά όπως το λεςΤο ότι δεν εμπλέκεται γραφείο έχει τα καλά και τα κακά του ...
Ότι χειρότερο για μία πουτανα, να έχει κακούς τρόπους. Δράμα!Και όπου έχει τακτικά πελατακια πάει.. Στους υπόλοιπους ρίχνει κ ακύρωση κάνα 2ωρο πριν το ραντεβού να μένουν με το πουλί στο χέρι.
Ετοιμο το καρδιακο!!!!Καλο πολυ καλο... το φορτωσα.....ακομα παραμιλαω.......τοψωνισα στην κηφισια......150 δυο ωριτσες .... full pansion.....
Σου εκανε και like φιλε αριστοφανη οποτε καταλαβαινεις.....Καλημερα μαγκες τελικα το κοριτσι δουλευει η κανει επιλεκτικα ραντεβου;;;
Σιγουρα θα κανει ραντεβου.....Το κορίτσι μόλις γύρισε Ελλάδα, οπότε λογικά θα κάνει ραντεβού.
Γιατι το λες αυτο φιλε;;Σιγουρα θα κανει ραντεβου.....
Εκτος αν σε στησει.....
Το λεω χαριτολογοντ.....Γιατι το λες αυτο φιλε;;
Όλα σωστά. Αξίζει με 1000θα μπορούσε κάποιος που έχει βρεθεί μαζί της να μου επιβεβαιώσει ότι εχω καταλάβει από τις μερικές σελίδες που διάβασα...
απο ουκρανιά πετιτ τύπου 160 με 2αρι βυζι αλλά όχι γυμνασμένη όπως η nikol;
ηλικια...;
ξανθό καρέ μαλλί και μπλε μάτια... πρόσωπο τι θυμίζει;;;
ελληνικά μιλάει σαν να είναι ελληνιδα διαβασα, ισχύει;
καπνίζει;
απο υπηρεσίες πολύ καλή πιπα και ειναι για να βγάλεις γούστα / αντέχει pse καταστάσεις, σωστά;
νομίζω μια καρτέλα θα βοηθούσε πολύ γιατι ακουγεται πολύ καλη περιπτωση...
Φιλε αν καταφερεις και δοκιμασειςθα μπορούσε κάποιος που έχει βρεθεί μαζί της να μου επιβεβαιώσει ότι εχω καταλάβει από τις μερικές σελίδες που διάβασα...
απο ουκρανιά πετιτ τύπου 160 με 2αρι βυζι αλλά όχι γυμνασμένη όπως η nikol;
ηλικια...;
ξανθό καρέ μαλλί και μπλε μάτια... πρόσωπο τι θυμίζει;;;
ελληνικά μιλάει σαν να είναι ελληνιδα διαβασα, ισχύει;
καπνίζει;
απο υπηρεσίες πολύ καλή πιπα και ειναι για να βγάλεις γούστα / αντέχει pse καταστάσεις, σωστά;
νομίζω μια καρτέλα θα βοηθούσε πολύ γιατι ακουγεται πολύ καλη περιπτωση...
Θεωρώ ότι για να κρίνεις μια συμπεριφορά πρέπει να ακούσεις και τις δύο πλευρές . και επειδή την έκανα αυτή την κουβέντα από κοντά.Φιλε αν καταφερεις και δοκιμασεις
Ενημερωσε γιατι κατι για πιστολια καιβστησιματα ακουγονται.
επιβεβαιωνω !Όλα σωστά. Αξίζει με 1000
επιβεβαιωνω !
Ναι. Εάν σου αρέσει ο πετιτ σωματότυπος. Ναιτόσο καλή;
για τα δικα μου δεδομενα πολυ καλη ναι !τόσο καλή;
Ναι αλλα εδω μιλανε για μην την ειδατε...Θεωρώ ότι για να κρίνεις μια συμπεριφορά πρέπει να ακούσεις και τις δύο πλευρές . και επειδή την έκανα αυτή την κουβέντα από κοντά.
Όπως σε όλους έχει τύχει τελευταία στιγμή να ακυρωσουμε ένα ραντεβου με κάποια κοπέλα γιατί κάτι αναπάντεχο συνέβη έτσι κάποιες φορές συμβαίνει και με τις κοπέλες.
Άλλο όμως η ακύρωση έστω πχ πέντε λεπτά πιο πριν άλλο το στήσιμο και δεν την είδατε ούτε την ακούσατε ποτέ.