company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.626
- Πόντοι
- 30.558
Κατατοπιστικοτατο το σχόλιο για την κοπέλα kostasm2005 Και ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΡΑ
Αυτο πως το συμπερανες φιλε ??
Φιλε εμενα παντως μου το ειπε και προσωπικα η ιδια,οτι εδω γραφει ο φιλος της και οτι θα μεινει Ελλαδα 3-4 εβδομαδες.Οπως την εκοψα τη φαση(με καθε επιφυλαξη)μαλλον κανουν ψιλοαρπαχτη και ισως να ειναι και η πρωτη φορα που η κοπελα ασχολειται με το αθλημα.Αυτο πως το συμπερανες φιλε ??
Να εισαι καλα φιλε.Φίλε kostasm2005 και ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΡΑ ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Φιλε πιστεψε με σε καμια περιπτωση δεν το εκανα με κακη προθεση,απλα στην προσπαθεια μου να ενημερωσω(και καποιους που τους'χαλανε'καποια σημαδια η tattoo) ισως εκανα φαουλ χωρις να το σκεφτω.Σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω για την παρατηρηση και για τον κομψο τροπο που την εκανες.Να εισαι καλα.Συναντηση με το κοριτσι πισω απο το Ωνασειο....Δεν ηξερε αλλο ξενοδοχειο,λεει.Κριμα γιατι αυτες οι ντουζιερες,χωρανε μονο το τηλέφωνο του ντουζ
Ηρθε με ενα κοκκινο φορεματακι και ψηλα παπουτσια.Πολυ ωραια εμφανιση,γλυκο χαμογελο και ευχαριστο,ντροπαλο κοριτσι.Τελικα γινεται να υπαρχουν ντροπαλοι ανθρωποι ακομα και στις πιο σκληρες δουλειές...
Σιγα σιγα αφεθηκε.Γουσταρει το σεξ αλλα δεν αφηνεται πληρως.Εχω την εντυπωση ,επισης οτι προσπαθει να μην χυσει.Πραγματι εχει πολυ ευαισθητες ρωγες και πολυ ωραιο θυληκο κορμι.Αυτο ρε συναδελφε Γιαννη Καρρα, με το σημαδι ,ισως δεν επρεπε να το πεις...Ισως η κοπελα να μην το ήθελε.Να με συμπαθας για την παρατηρηση.
Δεν προτείνεται για σκληρα πραγματα.Αρκετα αβγαλτη.Πολυ GFE φαση που εμενα μου αρεσει και θα ξαναπάρω.Ενα σας λέω:Τρεις φορές σε μιαμισυ ωρα,σε μενα ειχε να συμβει απο την δεκαετια των 20...
Ειναι φιλη γνωστης απο εδω μεσα ,εκδιδομενης κορασιδας,(δεσμευτηκα να μην πω ονομα),που την προμοταρει και παραλληλα υπαρχει και ο ''οδηγος''.Βεβαια αυτα λιγο μας ενδιαφερουν.Ειναι πολυ αξιολογη παρουσια , αλλα λιγο ακριβη.Τιμη σχεδον Γραφειου.Βεβαια θα ξαναδινα τα χρηματα για να επαναλαβω,οπως προείπα...
Hello baby,was very nice with you.I kiss you everywhere.
Φιλε πιστεψε με σε καμια περιπτωση δεν το εκανα με κακη προθεση,απλα στην προσπαθεια μου να ενημερωσω(και καποιους που τους'χαλανε'καποια σημαδια η tattoo) ισως εκανα φαουλ χωρις να το σκεφτω.Σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω για την παρατηρηση και για τον κομψο τροπο που την εκανες.Να εισαι καλα.
Μπράβο για την πολύ κατατοπιστική κριτική. (Πολύ καλά έκανε ο φίλος κ ανέφερε για το σημάδι. Δε μας ενδιαφέρει αν ήθελε ή κοπέλα να μαθευτεί ή όχι.. Δεν ενημερώνουμε με βάση αυτό το κριτήριο)
Το καταλαβαίνω κ μακάρι να είναι καλά το κορίτσι κ να έχει υγεία..απ την άλλη εμένα με χαλάνε τα έντονα σημάδια, γι αυτό το λέω..To ανεφερα συναδελφε,γιατι ειναι ιατρικο θεμα και συνεπως λεπτο.Αλλα ΟΚ σεβομαι την αποψη σου
Αδελφε απο την στιγμη που πουλαει το σωμα της, δεν παιζουν τετοιες διακριτικοτητες.To ανεφερα συναδελφε,γιατι ειναι ιατρικο θεμα και συνεπως λεπτο.Αλλα ΟΚ σεβομαι την αποψη σου
Αδελφε απο την στιγμη που πουλαει το σωμα της, δεν παιζουν τετοιες διακριτικοτητες.
Καλως αναφερθηκε, καποιους μπορει να τους χαλαει. Εμεις ειμαστε εδω για να βοηθαμε τους "συναδελφους" μας οχι τις βυζιτες.
Φανταζομαι οτι περασες ωραια την ειδες και ντροπαλη και την συμπαθησες. Καλα κανεις, αλλα μην χανεις το μετρο
Μαγκες για μενα σε καθε συνευρεση με οποιαδηποτε κοπελα ειτε του χωρου ειτε εκτος ο σεβασμος μου απεναντι της,ειναι δεδομενος και αδιαπραγματευτος(και δεν εξαρταται απο το αν περασα καλα μαζι της η οχι).Υπο αυτο το πρισμα ισως ηταν λαθος που το ανεφερα.Απλα επειδη δυσκολα θα συμφωνησουμε ολοι,ισως ειναι καλυτερα να παμε παρακατω και να συνεχισουμε απλα να γραφουμε τις αποψεις μας για την κοπελα.
Δεν είναι θέμα σεβασμού, είναι θέμα ενημέρωσης. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο..Μαγκες για μενα σε καθε συνευρεση με οποιαδηποτε κοπελα ειτε του χωρου ειτε εκτος ο σεβασμος μου απεναντι της,ειναι δεδομενος και αδιαπραγματευτος(και δεν εξαρταται απο το αν περασα καλα μαζι της η οχι).Υπο αυτο το πρισμα ισως ηταν λαθος που το ανεφερα.Απλα επειδη δυσκολα θα συμφωνησουμε ολοι,ισως ειναι καλυτερα να παμε παρακατω και να συνεχισουμε απλα να γραφουμε τις αποψεις μας για την κοπελα.
Πολλούς χαλάει όταν δίνουνε τόσα χρήματα.Αδελφε απο την στιγμη που πουλαει το σωμα της, δεν παιζουν τετοιες διακριτικοτητες.
Καλως αναφερθηκε, καποιους μπορει να τους χαλαει. Εμεις ειμαστε εδω για να βοηθαμε τους "συναδελφους" μας οχι τις βυζιτες.
Φανταζομαι οτι περασες ωραια την ειδες και ντροπαλη και την συμπαθησες. Καλα κανεις, αλλα μην χανεις το μετρο
+1Δεν είναι θέμα σεβασμού, είναι θέμα ενημέρωσης. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο..