NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Παιδια, μολις της μιλησα και μου ειπε να σβιστει αμεσως το θρεντ διοτι δεν το εβαλε αυτη.
Σίφουνας η Ελεονόρα. Ξέρει το μπου χρόνια.
Welcome.
Παιδια, μολις της μιλησα και μου ειπε να σβιστει αμεσως το θρεντ διοτι δεν το εβαλε αυτη.
Welcome.
καλόεγω δεν ανηκω στην πληοψηφια του τουσαιτ φιλε μου
την εχω μικρη μολις 30 ποντους
δεν θα εχει θεμα με μενα
παππους είμαικαλό
πες μου ότι είσαι και παππούς και δεν σου σηκώνεται
Φίλος εκτός από το γρύλο υπάρχουν και μαγικά χαπάκια ...παππους είμαι
αλλα σηκωνετα δεν λεω
αρκει να μην ξεχασω το γρυλο στο σπιτι κ δεν θα εχω υποβοηθηση
και ο άλλος χαπια πηρε κ τον ειδες τον εγραψαν οι εφημερίδεςΦίλος εκτός από το γρύλο υπάρχουν και μαγικά χαπάκια ...
Άμα κούμπωσε κανένα χάπι από την μακρινή κινά φίλος πρόβλημα του...Εκεί μπορεί να σηκωθεί και να μην πέφτει μια εβδομάδακαι ο άλλος χαπια πηρε κ τον ειδες τον εγραψαν οι εφημερίδες
ασε προτιμω φυσικες λυσεις
ακου τον παππου γρυλο κ παλι γρυλο
Welcome.
που ψωνίζεις γρύλλους να πάω να πάρω και εγώ έναν !!και ο άλλος χαπια πηρε κ τον ειδες τον εγραψαν οι εφημερίδες
ασε προτιμω φυσικες λυσεις
ακου τον παππου γρυλο κ παλι γρυλο
που ψωνίζεις γρύλλους να πάω να πάρω και εγώ έναν !!
οταν μου στείλει ο Μαικ τηλέφωνα, mail , κτλ.. θα σου παραγγείλω και εσένα ένα ...Γιωργο και εγω θελω !
ρε συ Μαικ , Αμερικανικό είναι το προϊόν ;;;;τετοιου τυπου να είναι κ οπου το βρητε πιο οικονομικα χτυπάτε το
εεε τι?ρε συ Μαικ , Αμερικανικό είναι το προϊόν ;;;;
μπορει να λεει ρε φιλε από το να βγαζω 80 το μηνα ρωσια να βγαλω 80 με μια ωρα πιδημα ελαδα πως κανεις ετσι?Δεν υπαρχει Ελεονορα στο ρωσσικο εορτολογιο. Καποια απο Αγια Βαρβαρα θα ειναι που ξερει αγγλικα. Αν ειναι δυνατον με 80 να προσφερει ολα αυτα μια 23χρονη
μιας και εισαι kaki_epiroi δεν ορμας πρωτος κ να παρασηρεις κ τους αλλους?Γιατί λίγα είναι τα 80? Και σιγά τι προσφέρει; Εδώ είναι +50(!!!) για κωλο άρα το φουλ πάει στα 130+χοτελ..... Να δούμε ποιος κασασκαντερ θα τολμήσει...
μιας και εισαι kaki_epiroi δεν ορμας πρωτος κ να παρασηρεις κ τους αλλους?
Καλησπερα Ελεωνορα, ειμαι ο Αλεξανδρος.hello everyone!