Νέα

Κατι διαφορετικο να σπασει η βαρεμαρα (μονο για μπουρδελα)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φιλε εκτος του οτι υπαρχουν κοπελες που φορανε γυαλια (Νταρια και η αλλη απο ιασωνος) και δεν με τρελενει και μετα θα μπω στο τρυπακι να τα χυσω τα γυαλια και θα ξεπαραδιαστω!!!!!

παντως οντως ειναι γαματη ιδεα αλλα εμενα δεν με τρελενει σιγουρα καποιοι αλλοι θα ενθουσιαστουν!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.775
Πόντοι
41.129
λοιπον ξερω μπουρδελακι με ωραιο μωρο μεσα και με τρυπα στον τοιχο που χωριζει τα δωματια για ματι να την βλεπεις να γαμιεται λεμε... :knockinb:

Επισκέπτης
λοιπον το ξερω οτι εχει περασει καιρος απο τοτε που ανοξα το θεμα αλλα σε αυτο το δαστημα κατσανε καποια καλα σκηνικα τα οποια θα μοιραστω μαζι σας

πριν 1+ μηνα ημουν στην πατησιων στην ασοε και εγινε ενα σκηνικο με τους μαυρους και πιασαμε την κουβεντα με εναν. την αλλη μερα ξανα (περιμενω εκει το τρολει) και μετα απο καμια βδομαδα του λεω γαμας τιποτα μου λεει μονο σε μπουρδελα!!! του λεω που μου λεει μεταξουργειο... του λεω ψινεσαι να παμε να παρτουζαρουμε καμια (ολα στα αγγλικα) και πληρωνω εγω (σιγα τα 30 ευρω μπροστα στο 1ο interracial) ψινεται και δινουμε ραντεβου στην βικτωρια στις 1 το βραδυ. συναντιομαστε και σκαμε μεταξι με τα ποδια.
εκει γνωρισα για πρωτη φορα την ξενερα που τρωνε οι πακιστανο-αφρικανοι δεν μας επειρνε καμια με το που μας εβλεπαν μας διωχναν. μας δεχθηκαν η τζουλιαννα, 2 αλλες απο ιασωνος ψιλα, η ελενα απο ιασ46 και μια αλληθωρη ρουμανα απο καλλεργη!!! το προβλημα οτι ο μαυρος δεν ειχε γουστο καθολου δεν του αρεσε καμια μονο μια πατσαβουρα χοντρη και η ρουμανα απο καλλεργη!!! βρε καλε μου, βρε χρυσε μου! ΤΙΠΟΤΑ ο αραπης..
τελικα ξενερωσαμε και οι 2 και την καναμε με την προυποθεση να το κανουμε μια αλλη μερα. αλλα οπως λεει ο βασικος κανονας της ανωμαλιας "αν δεν κατσει επι τοπου, στραβωσε το σκηνικο" οποτε δεν το ξαναπροσπαθησα" το βλεπω συχνα τα λεμε αλλα δεν του το ξαναπροτινω με την προφαση οτι δεν εχω λεφτα... παντως γενικα ο τζενγκα ειναι και γαμω τα παιδια ασχετο που δεν μπορουμε να κανουμε παρεα...

παλι πριν κανα 3μηνο σκαω με φιλαρακι (partoyza-buddy) φυλης γαμαμε την σαπια την αννα απο φ25 αλλα δεν χυνουμε και συνεχιζουμε ωσπου μπαινουμε στο φ71 στην αννα την μολδαβεζα λεει το προγραμμα και λεει τελειωτικο στο στηθος.. σαν να ημασταν συννενοηενοι κοιταζομαστε και ξεραμε τι θελαμε και οι 2 της λεμε θα μπουμε στο δωματιο και δεν θα γαμηθουμε αλλα θα σε χυσουμε και οι 2 με μαλακια στα (υπεροχα) βυζια σου ψηθηκε. μπηκαμε μεσα και λογο ομοιογενειας που εχουμε αποκτησει (σημαντικο στην παρτουζα) χυσαμε ταυτοχρονα πανω της και πραγματικα την καναμε χαλια εσταζαν τα χυσια μας απο πανω της. τεραστια καβλα για εμας τους χυσολαγνους. ακομα πιο καβλα οτι ημασταν ντυμενοι και κουμπωθηκα και την αφησαμε χυμενη στα γονατα!! οσοι ειναι χυσολαγνοι με καταλαβαινουν τους αλλους τους λυπαμε!!!

τελευταιο σκηνικο μετα απο 2 βδομαδες απο το απο πανω μπαινουμε στην μονικα της προτινουμε το ιδιο αλλα δεν θελει ταυτοχρονα οποτε την χυσαμε πρωτα ο αλλος και μετα εγω και αυτο καλο ηταν αλλα δεν ηταν τοσο καβλα γιατι τα εφτυσε στον αλλο και μετα ηρθε σε εμενα!!!

ελπιζω καποιοι απο εσας να βρηκατε καβλωτικα τα σκηνικα
καποιοι σιγουρα θα κραξετε γιατι ετσι εχει γινει το σαιτ
και καποιοι ελπιζω να απαντησετε σε αυτα:
1)ποια μπορει να δεχτει 2πλο ταυτοχρονο χυσιμο στο στομα ή προσωπο (εκτος αννας απο φ25)
2)γραψτε εμπειριες παρομιες απο καβλοσκηνκα που κανατε
3)γραψτε καμια καλη ιδεα γιατι παγωσε το θρετ

υ.γ. λογο δουλειας απεχω απο το σπορ και εχω κανει μονο 2 καταθεσεις τον τελευταιο μηνα οταν ξαναρχισω να βολταρω θα ανανεωσω και το "ελευθερο τελειωτικο σε οικους ανοχης"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φλοριαν κατι μου λεει οτι τελικα εκατσες εσυ να σε γαμησει ο σκυλαραπας.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ελα ρε,ματακιας;εισαι δικος μας; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αν θες κατι διαφορετικο πηγαινε στην πετρου ραλλη το βραδι στο φουρνο βενετη απεναντι απο τα carrefour κανει πιατσα μια κοπελια μαυρομαλλα με πολυ ωραιο σωματακι ...προσεχε ειναι και ενα τραβελακι μαζι της αλλα ξεχωριζει...παιρνεις την κοπελια και την γαμας στα ορθια στον τοιχο διπλα σε ενα στενακι βλεποντας τα αμαξια να περνουν απο στο δρομο τοσο κοντα σου..εγω το δοκιμασα και μου αρεσε,ωραια εμπειρια..
στειλε pm οταν ξαναπας να παρω ματι δικε μου,πληρωνω τα μισα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom