Νέα

Κατι διαφορετικο να σπασει η βαρεμαρα (μονο για μπουρδελα)!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εδω και λιγο καιρο εχω ψιλοκορεστει με τα μπουρδελα ψαχνω το κατι διαφορετικο και εχω ξεμεινει απο φαντασια!!!
και ψαχνω ιδεες και επειδη πιστευω οτι πολλοι ψαχνονται για κατι το διαφορετικο!!
οποτε οποιος εχει κατι που κανει και τον καβλωνει ας το γραψει...

π.χ. πριν 1 βδομαδα πηγα στο φωκαιας 25πανω και οταν μπηκα η κοπελα ετοιμαζονταν να αλλαξει βαρδια και ηταν με ενα ωραιο κολλητο μπλουζακι και ενα πολου σξυ σορτσακι και απο μεσα ενα ωραιο βρακακι!!! και τις ειπα οτι δινω το 20αρικο αρκει να ερθει ετσι μεσα!!
λοιπον μετα απο διαπραγματευσεις με την τσατσα δεχτηκαν και παροτι η σοφια ειχε γδυθει και εβγαινε στο σαλονι εγω ειχα μπει σε ενα δωματικο με ανοιχτη την πορτα και ντυμενοι και οι 2 της εδωσα μια πιπα (ακα) και το σκηνικο ηταν τρελη καβλα!!!!

π.χ. ο φουτζιμ που χυνει ρουχα
λοιπον οποιος θελει ας γραψει τι το περιεργο κανει και τον καβλωνει!!!
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!! (απο λογια που λεει μεχρι το πιο τρελο σκηνικο που εχει κανει!!!!

φυσικα απαγορευονται σκηνικα με ακαποτο γαμησι και αλλες αυτοκτονιες!!!!

Επισκέπτης
μιλαω μονο για μπουρδελα αλλα αν καποιος θελει να πει κατι που κανει με γκομενα ας το γραψει!!!!!

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι ο ΤΑΚΜΑΝ θα μπορούσε να κεντρίσει την φαντασία σου :2funny:

Πάντως, πολλές φορές έχω σκεφτεί να δώσω κάτι παραπάνω σε καμιά για να την  :fuck2: μέσα στην τουαλέτα στα όρθια...

Επισκέπτης
καλα αυτος ο foujim ο χυστης που χαθηκε?
ειχε σοβαντισει ολη τη φυλης ο παν μεγιστος,μονο το ασταρωμα του ειχε μεινει και μετα χαθηκε...

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι ο ΤΑΚΜΑΝ θα μπορούσε να κεντρίσει την φαντασία σου :2funny:

Πάντως, πολλές φορές έχω σκεφτεί να δώσω κάτι παραπάνω σε καμιά για να την  :fuck2: μέσα στην τουαλέτα στα όρθια...
φιλε αυτο το εχω σκεφτει αλλα για να ερθει ωραια θελω να πετυχω κανα μπουρδελο τιγκα να πω οτι θα περασω αλλα βιαζομαι και για να μην περιμενω τα δωματια να ψησω τον τσατσο να την γαμησω στο δωματιο της τσατσας ειτε στην τουαλετα!!!

επισης καλο ειναι αυτο που εχει κανει ενας φιλος που εψησε την τσατσα να μπει στο δωματιο να τους παιρνει ματι!!!!

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
μια φορα λπν ειχα δει σε ταινια σκηνικο οπου ενας τυπος επαιρνε στα ορθια μια γκομενα....ο τυπος απλα ειχε βγαλει το πουλι του κ την επαιρνε...ε το εκανα με μια τανα και ηταν γαμω....τωρα για πιο περιεργα σε ντελο μ φαινεται καπως να ζητησεις..!

Επισκέπτης
μια φορα λπν ειχα δει σε ταινια σκηνικο οπου ενας τυπος επαιρνε στα ορθια μια γκομενα....ο τυπος απλα ειχε βγαλει το πουλι του κ την επαιρνε...ε το εκανα με μια τανα και ηταν γαμω....τωρα για πιο περιεργα σε ντελο μ φαινεται καπως να ζητησεις..!
εκτος απο οτι εχουν γινει πολυ πιο χοντρα!!

δεν λεω μονο για τετοια ας πουμε μπορει καποιος να καβλωνει να βριζει η να τον βριζουν ή κατι αλλο ή καποιο περιεργο εξτρα που θελει λεφτα η κοπελα για να το κανει.. εδω σου ειπα οτι γαμησα την κοπελα που ηταν ντυμενη να φυγει στο πλαινο δωματιο με την πορτα τιγκα ανοικτη!!!! και μου λες οτι δεν γινεται τιποτα παραπανω απο ενα full clothed γαμησι στα ορθια!?!?!?!?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
εκτος απο οτι εχουν γινει πολυ πιο χοντρα!!

δεν λεω μονο για τετοια ας πουμε μπορει καποιος να καβλωνει να βριζει η να τον βριζουν ή κατι αλλο ή καποιο περιεργο εξτρα που θελει λεφτα η κοπελα για να το κανει.. εδω σου ειπα οτι γαμησα την κοπελα που ηταν ντυμενη να φυγει στο πλαινο δωματιο με την πορτα τιγκα ανοικτη!!!! και μου λες οτι δεν γινεται τιποτα παραπανω απο ενα full clothed γαμησι στα ορθια!?!?!?!?
δεν το εγραψα εγω σωστα...
εννοουσα οτι στα ντελα επειδη γινεται ενας ψιλοχαμος δεν εχεις και χρονο να ζητησεις κατι πιο ιδιαιτερο...σε στουντιο εννοειται πως ναι!
παντως η φαση ηταν οτι την κολλησα στον τοιχο(αφου μ εβαλε το προφυλακτικο)κ εχυσα σε δευτερολεπτα! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν το εγραψα εγω σωστα...
εννοουσα οτι στα ντελα επειδη γινεται ενας ψιλοχαμος δεν εχεις και χρονο να ζητησεις κατι πιο ιδιαιτερο...σε στουντιο εννοειται πως ναι!
παντως η φαση ηταν οτι την κολλησα στον τοιχο(αφου μ εβαλε το προφυλακτικο)κ εχυσα σε δευτερολεπτα! :2funny: :2funny:
και στο μπουρδελο γινεται και πιο ευκολα (αυτο που εγραψα εγινε στην φωκαιας)....
αλλα ρε φιλε ειδες αυτο που εγραψα στην αρη με το διαφορετικο καβλωσες και εχυσεσ αμεσως!!!!!!!
αυτο θελω καμια ιδεα γιατι και αυτο που εγραψες το εχω κανει στην καποδιστριου στο ξενοδοχιο με μια βουλγαρα που την γαμησα στα ορθια (απλα ανεασα τη φουστα) με ανοιχτη την πορτα!!!

αλλα αυτο θελω να βρω κατι αντιστοιχο!!!

αντε ας γραψει κανεσς καμια εμπειρια!!!!

εμενα ας πουμε μου αρεσει και το ματακι!!!!!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
χεχε αδερφε το σκηνικο με τα "πολιτικα
' μου ετυχε δυο φορες χωρις να το ζητησω .
πγαμται ειναι καπως διαφορετικη φαση , ενα μικρο κλικ που εκανε την διαφορα
να και η κριτικη ...

Τωρα για αυτο που θες .. λιγο δσκολο καθοτι πολλες εχουν το προγραμμα τους και το ακολουθουν πιστα
τοσο πιστα που οταν ξαναπας ξερεις τι ακριβως θα ζησεις , ακριβος ομως  :S

και εγω εχω σκευτει κατα καιρους να το κανουμε στα ορθια χωρις να να ακουμπησουμε κρεβατι
σε καμια καλη πιπατζου να αφερθεις και να μη πηδηξεις
καμια "τρελη σταση" , και να βρισιδι .. αυτα ειναι τα ποιο ligth
αλλα σε ντελο ουτε αυτα δε βλεπω να κανεις ...
Θα σου πει .εεελα εδω ξερω εγω .. και θα συνεχιστει το εργο - τυπικο προγραμμα που νομιζουν οτι τρελενει τον κοσμο  :cheesy:

Γενικα τα ντελα ειναι για πολυ καυλιαρηδες και συ οπως σε κοβω , σαν κι εμενα , δεν ανοικεις σε αυτη την καητηγορια  :-

Επισκέπτης
χεχε αδερφε το σκηνικο με τα "πολιτικα
' μου ετυχε δυο φορες χωρις να το ζητησω .
πγαμται ειναι καπως διαφορετικη φαση , ενα μικρο κλικ που εκανε την διαφορα
να και η κριτικη ...

Τωρα για αυτο που θες .. λιγο δσκολο καθοτι πολλες εχουν το προγραμμα τους και το ακολουθουν πιστα
τοσο πιστα που οταν ξαναπας ξερεις τι ακριβως θα ζησεις , ακριβος ομως  :S

και εγω εχω σκευτει κατα καιρους να το κανουμε στα ορθια χωρις να να ακουμπησουμε κρεβατι
σε καμια καλη πιπατζου να αφερθεις και να μη πηδηξεις
καμια "τρελη σταση" , και να βρισιδι .. αυτα ειναι τα ποιο ligth
αλλα σε ντελο ουτε αυτα δε βλεπω να κανεις ...
Θα σου πει .εεελα εδω ξερω εγω .. και θα συνεχιστει το εργο - τυπικο προγραμμα που νομιζουν οτι τρελενει τον κοσμο  :cheesy:

Γενικα τα ντελα ειναι για πολυ καυλιαρηδες και συ οπως σε κοβω , σαν κι εμενα , δεν ανοικεις σε αυτη την καητηγορια  :-
φιλε πολλες κανουν για πλακα αυτα που γραφεις για μονο πιπα π.χ. μονικα φωκαιας 25κατω και πολλες αλλες
για γαμησι στα ορθια απειρες!!!!

απλα πρεπει να μιλας και να λες τι θες και αν εισαι ευγενικος πολλες κανουν απλα πραγματακια

οσο για το οτι κολλανε στο προγραμμα, εχεις δικιο αλλα οποια ειναι ετσι τρωει Χ απο εμενα..... πχ. αννουλα μολδαβια πολυ καλη αλλα δεν κατι τιποτα πανω απο το προγραμμα!!!!!!!!

ξαναλεω οποιος θελει γραφει και ανωμαλια που ζητανε φργκα για να την κανουν (οχι ουρολαγνεις και ακαποτα γαμησια!!)

Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τραβα προτεινε σε καμια τσατσα να σου κατσει...δε θα σου κατσει με 20αρικο αλλα αμα τα σκασεις,ολο και καποια θα σου κατσει ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κατι διαφορετικο για να σπαει η βαρεμαρα
ειναι να επιλεγω που και που καμια μικρουλα απο 20 μεχρι 40 χρονων.  :)

Κατα τα αλλα αυτο που αναφερει ο Florian186 (Sex with Clothes)
ειναι super περιπτωση αλλα δεν βρισκεται δυστυχως!  :-

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.775
Πόντοι
41.129
αν θες κατι διαφορετικο πηγαινε στην πετρου ραλλη το βραδι στο φουρνο βενετη απεναντι απο τα carrefour κανει πιατσα μια κοπελια μαυρομαλλα με πολυ ωραιο σωματακι ...προσεχε ειναι και ενα τραβελακι μαζι της αλλα ξεχωριζει...παιρνεις την κοπελια και την γαμας στα ορθια στον τοιχο διπλα σε ενα στενακι βλεποντας τα αμαξια να περνουν απο στο δρομο τοσο κοντα σου..εγω το δοκιμασα και μου αρεσε,ωραια εμπειρια..

Επισκέπτης
Γαμήσι στα όρθια σιγά το πράμα ρε παιδιά. Όποτε το γαμήσι βγαίνει καλό σχεδόν πάντα το κάνω. Τελευταία μου έτυχε με το Κατερινάκι το κοντό που το είχα σηκώσει ολόκληρο και το γαμούσα δίπλα στον νιπτήρα :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.775
Πόντοι
41.129
δε θα ελεγα οτι και το γαμησι στο νιπτηρα ειναι πιο extreme..

Επισκέπτης
Κατα τα αλλα αυτο που αναφερει ο Florian186 (Sex with Clothes)
ειναι super περιπτωση αλλα δεν βρισκεται δυστυχως!  :-

αμα καποια σε μπουρδελο σου αρεσει περιμενε και μολις παει για να αλλαξει βαρδια μπες και πες να την δεις με τα ρουχα και προτινε το!!!

βαβαια ειναι πιο καβλα να σου τυχει τυχαια οπως σε εμενα αλλα και στημενο καλο ειναι...

επισης μπορεις να πας στους πακιστανους και να παρεις ενα φορεματακι και να το εχεις μαζι σου αλλα για εμενα προσωπικα παραειναι στημενο για να με καβλωσει!!!

αλλα ας ξεκολλησουμε απο αυτο το σκηνικο!!

π.χ. ενας απο το σαιτ ειχε γραψει πως παει με μαντηλακια καθαριζει τα πατουσακια και τα παιρνει στο στομα
ενα αλλο καλο ειναι να δινεις εξτρα για να σου κανει εσενα ποδολαγνεια!!!!!

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Επειδή όλα είναι στο μυαλό......
βάλτην να φορέσει γυαλιά (θα ταφέρεις εσύ αυτά φυσικά).
...και μόνο που το σκέφτομαι.......

glasses-hot-29.jpg

glasses-hot-24.jpg

glasses-hot-32.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom