Νέα

Καθυστέρηση απόκτησης πτυχίου-Παίζει ρόλο στην αγορά εργασίας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Παιδια εχω την εξης απορια. Εχω φιλους, γνωστους, γνωστους γνωστων κλπ. που για διαφορους σοβαρους λογους εχουν καθυστερησει να παρουν πτυχιο. Για παραδειγμα

-Γιατρος που οι γονεις δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να τον στηριξουν ειναι 10ο ετος(δουλευει ο ιδιος)

-Νομικη γνωστος με ψυχολογικα 9ο ετος

-Φιλο πολιτικο μηχανικο που δυσκολευεται εξαιτιας της δυσκολιας της σχολης να παρει πτυχιο 10ο ετος

Κι αλλα παρομοια

Αυτο παιζει ρολο στην αγορα εργασιας; Οι εργοδοτες μπορει να σε δουν καπως; πειτε τη γνωμη σας απο δικες σας εμπειριες ειτε ως εργοδοτες ειτε ως εργαζομενοι..

:hi:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
k γρηγορα να τελειωσεις ανεργος θα εισαι

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μετα θα μπεις κ στρατο να φας σκατο 9 μηνες καλα ειναι  :)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Παιδια εχω την εξης απορια. Εχω φιλους, γνωστους, γνωστους γνωστων κλπ. που για διαφορους σοβαρους λογους εχουν καθυστερησει να παρουν πτυχιο. Για παραδειγμα

-Γιατρος που οι γονεις δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να τον στηριξουν ειναι 10ο ετος(δουλευει ο ιδιος)

-Φιλο πολιτικο μηχανικο που δυσκολευεται εξαιτιας της δυσκολιας της σχολης να παρει πτυχιο 10ο ετος

Κι αλλα παρομοια

Αυτο παιζει ρολο στην αγορα εργασιας; Οι εργοδοτες μπορει να σε δουν καπως; πειτε τη γνωμη σας απο δικες σας εμπειριες ειτε ως εργοδοτες ειτε ως εργαζομενοι..

Τυπε σε ποσα χρονια σκεφτεσαι να τελειωσεις?  :think: :grin:

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Συνήθως στις συνεντεύξεις που δέχομαι υποψηφίους κοιτάω με σειρά βαρύτητας:
Το πανεπιστήμιο που τελείωσε (απορρίπτω τους βλάκες που κάνουν απευθείας σπουδές προπτυχιακές στο εξωτερικό)
Τη πόλη που τελείωσε
Τα χρόνια που έκανε να τελειώσει
Το βαθμό που πήρε
Αν είναι άνδρας εξετάζω να έκανε τη θητεία κατά τη διάρκεια των σπουδών του.
Το ανεκτό και λογικό είναι σε σχολή 4 ετών να τελειώσει maximum 6. Μετά υπάρχει πρόβλημα

Επισκέπτης
Το πανεπιστήμιο που τελείωσε (απορρίπτω τους βλάκες που κάνουν απευθείας σπουδές προπτυχιακές στο εξωτερικό)
Τη πόλη που τελείωσε
Το βαθμό που πήρε
Το ανεκτό και λογικό είναι σε σχολή 4 ετών να τελειώσει maximum 6. Μετά υπάρχει πρόβλημα
:rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
k αυτο που ελιωσε στο διαβασμα κ στην μαλακια 15-25  πανελληνιες αει πουτσα στρατο μαλακας ειναι κ 600 ευρω θα παιρνει  :)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
k αυτο που ελιωσε στο διαβασμα κ στην μαλακια 15-25  πανελληνιες αει πουτσα στρατο μαλακας ειναι κ 600 ευρω θα παιρνει  :)

Τυπε αν ζουνε γονείς και παππουδια φτανεις χιλιαρικο.  :grin: :S :S :S

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96

Κι αλλα παρομοια

Αδελφέ αν κάποιος καθυστέρησε να πάρει πτυχίο γιατί δούλευε και σπούδαζε αυτό είναι 1000 περισσοτερο θετικό παρά αρνητικό.

Γενικά εγω όταν προσλαμβάνω δεν ασχολούμαι καθόλου με τυπικά προσόντα.

Οταν πρόκειται για Ελληνικό πανεπιστήμιό δεν με ενδιαφέρει καθόλου πότε τελείωσε κάποιος αλλά το πού τελείωσε (π.χ. προτιμώ πολυτεχνείο χανιών απο ΠΑΠΙ οταν πρόκειται για ΙΤ)

Επίσης για πτυχίο Ελληνικού πανεπιστημίου απορρίπτω με τη μία πτυχία βαθμού > 7 γιατί σημαίνει αυτομάτως οτι ο υποψήφιος εχει κάποιο πρόβλημα! 5,6 και 7 είναι είναι λογικοί βαθμοί απολυτηρίου για νορμάλ υποψήφιο από Ελληνικό πανεπιστήμιο

Για πανεπιστήμιο εξωτερικού κοιτάω περισσότερο βαθμό πτυχίου και έτη σπουδών.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Επίσης για πτυχίο Ελληνικού πανεπιστημίου απορρίπτω με τη μία πτυχία βαθμού > 7 γιατί σημαίνει αυτομάτως οτι ο υποψήφιος εχει κάποιο πρόβλημα! 5,6 και 7 είναι είναι λογικοί βαθμοί απολυτηρίου για νορμάλ υποψήφιο από Ελληνικό πανεπιστήμιο

:huh: :huh: :huh:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Τι άλλη μαλακία παίζει να διαβάσουμε εδώ μέσα ρε μαλάκες σοβαρευτείτε! Ο άλλος γράφει ότι όποιος έχει πτυχίο πάνω από 7 είναι προβληματικός!  :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Το πανεπιστήμιο που τελείωσε [size=10pt](απορρίπτω τους βλάκες που κάνουν απευθείας σπουδές προπτυχιακές στο εξωτερικό)[/size]
Τη πόλη που τελείωσε
Το βαθμό που πήρε
[size=10pt]Το ανεκτό και λογικό είναι σε σχολή 4 ετών να τελειώσει maximum 6.[/size] Μετά υπάρχει πρόβλημα
Δηλαδη με λιγα λογια, αν εγω εφυγα στα 18, σπουδασα 5 χρονια στο NYU 2 χρονια με GRAND στο Harvard Business School (κατα την περιδο αυτη δουλευα part time στην Citicorp και μετα εριχνα και μια πινελια στο Seton Hall για πολιτικες επιστημες θα με εκανε τον "απ'ευθειας βλακα"? Που δουλευεις φιλε?

Παντως σε πληροφορώ οτι στην Αμερικη χανοντας 2 μαθηματα (winter/spring semester) 2 συνεχομενα terms δλδ, εισαι OUT! Και οχι μονο αυτο, αλλα μετα εισαι και fucked! γιατι θα πρεπει να τιμωρηθεις με Community College... Εδω, αστα ....Τα χρονια στα θρανια ειναι παρασημα....

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ας ανοιξει κ ενα θεμα με γαμησι σε φοιτητικες εστιες

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Δηλαδη με λιγα λογια, αν εγω εφυγα στα 18, σπουδασα 5 χρονια στο NYU 2 χρονια με GRAND στο Harvard Business School (κατα την περιδο αυτη δουλευα part time στην Citicorp και μετα εριχνα και μια πινελια στο Seton Hall για πολιτικες επιστημες θα με εκανε τον "απ'ευθειας βλακα"? Που δουλευεις φιλε?

Παντως σε πληροφορώ οτι στην Αμερικη χανοντας 2 μαθηματα (winter/spring semester) 2 συνεχομενα terms δλδ, εισαι OUT! Και οχι μονο αυτο, αλλα μετα εισαι και fucked! γιατι θα πρεπει να τιμωρηθεις με Community College... Εδω, αστα ....Τα χρονια στα θρανια ειναι παρασημα....

Γάματα φίλε. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείου.

Διάβασα και εγω αυτά που γράφει και άρχισα να κοιτάς τα γραφεία 1-1 και οι χειρότεροι υπάλληλοι που έχω είναι από Ελληνικά "πανεπιστήμια".  Τεμπελιά και καλοπέραση. Ξέρουν απέξω τα τριήμερα και από τα επόμενα χρόνια!
Που να συγκρίνω με τον άλλο που έρχεται από Καναδά, Ν. Αφρική, Σερβία και "πετάει"

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ουτε διαβασα τι γραψατε! Απο τον τιτλο μονο εχω να πω αντε ρε να δουλεψετε που καθεστε και το κλωθογυρνατε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom