Νέα

Καθημερινές γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
Καλές οι επώνυμες αλλά ξέρουμε όλοι μας λίγο πολύ ότι είναι άπιαστες. Και κακά τα ψέμματα, πιο πολύ από τις άνωνυμες γυναίκες της καθημερινότητας μας δεν μας καβλώνει καμιά άλλη. Σκεφτείτε λίγο πόσο περισσότερο μας μουδιάζει τον πού..... μια γειτόνισα μας, μια συνάδελφος μας στην δουλειά, κλπ.
Θα μπορούσε ο καθένας μας να ποστάρει εδώ ποιες γυναίκες από την καθημερινότητα μας μας καβλώνουν απίστευτα και μας έχουν γίνει έμμονη ιδέα να τις πηδ.....με.

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Συναγωνιστή το κακό είναι ότι πολλές φορές αυτές που μπορούμε να πιάσουμε (και αξίζουν κιόλας) είναι σε εργασιακό χώρο (άρα όπου τρως το ψωμί σου δεν βάζεις το ... σου)
Παρόλα αυτά στην κατηγορία εντάσσω και τις τρείς μουνάρες από το Λογιστήριο της εταιρείας που δουλεύω (τις έπαιρνα χαλαρά μαζί παντρεμένες και ανύπαντρες), άσε που κάθε πρωί μαζί με τον καφέ που φτιάχνω όπως τις βλέπω απέναντι μου μου σηκώνεται και η .. διάθεση !!!  :headbang:

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
στην δικη μου περιπτωση δεν δινουν και σημασια.........και να θελω δεν γινετε.......ή δυσκολα
Μωρέ δίνουν και παραδίνουν και τον κουνάν το (_._)ρακο τους .. αλλά είπαμε... αν την κάνω την δουλειά είναι one way ticket μετά η υπόθεση...

OP
OP
F

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
Λοιπόν συναγωνιστές. Έχω βαρέσει τις παχύτερες μ.......ίες για μια 45άρα γειτόνισα, χανθιά, χυμώδης με τεράστια βυζιά που μου κρεμάει φάτσα κάρτα στο μπαλκόνι της κάτι απίθανες στριγκάρες και σουτιέν που φοράει. Αλλά και η γιατρός μου, μια μελαχρινή 40άρα, σαν φαντασίωση την έχω "τιμήσει" σε όλες τις δυνατές στάσεις.

OP
OP
F

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
οφθαλμίατρος ειναι qozak. γιατί ρωτάς όμως?

Επισκέπτης
Γουστάρω μια γειτόνισσά μου πολύ ξέκωλο . Κοντοπούτανο γύρω στα 40 με κόκκινο έκφυλο μαλλί και ματάρες πράσινες ενώ έχει και μια κωλάρα αδιανόητη . Κάποια στιγμή θα "ξεφύγω" στο ασανσέρ μέχρι τον 5ο .!!!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
12 συναδελφισες μου, 16 γειτονισες, 34 "γνωστες", η περιπτερου μου, η ψιλικατζου μου, η κομμωτρια, η security στη Αγροτικη στο Παγκρατι,  μια τατανα στη πιατσα στο Κολωνακι, ΟΛΕΣ οι σερβιτορες απο τα cafe της οδου Υμηττου, & οι "κραχτρες" των ιδιων  μαγαζιων & η νταντα των παιδιων της ξαδερφης μου, &... &.....&......... Παω καλα, μαμω την τρελα μου???  :headbang:  :uglystupid:

OP
OP
F

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
Πάντως συναγωνιστές δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα για μενα οι γιατρίνες είναι μια διαχρονική αξία για φαντασιώσεις

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως συναγωνιστές δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα για μενα οι γιατρίνες είναι μια διαχρονική αξία για φαντασιώσεις
Γιατι οι νοσοκομες, οι κομωτριες,οι μπατσινες, πωλητριες εσωρουχων, πωλητριες παπουτσιων, κλπ εργαζομενα κοριτσια, σε χαλανε? Εισαι κοινωνικα ρατσιστης, φιλε μου. Λυπαμαι, αλλα δεξου το!!!

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
η προπατζου μου με εκανε τζογαδορο.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
12 συναδελφισες μου, 16 γειτονισες, 34 "γνωστες", η περιπτερου μου, η ψιλικατζου μου, η κομμωτρια, η security στη Αγροτικη στο Παγκρατι,  μια τατανα στη πιατσα στο Κολωνακι, ΟΛΕΣ οι σερβιτορες απο τα cafe της οδου Υμηττου, & οι "κραχτρες" των ιδιων  μαγαζιων & η νταντα των παιδιων της ξαδερφης μου, &... &.....&......... Παω καλα, μαμω την τρελα μου???  :headbang:  :uglystupid:

Μια  χαρά  πας  φίλε μου!!!

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εχω σκαλωμα με μια 45αρα που δουλεβει στην εταιρια που ειμαι!
Η κλασσικη milf των ονειρων καθε αντρα αγρια σπασμενη ομορφια με αδυνατο σωμα και τρομερο κωλο!
Ξεπεταγμενη κουνιστη, λυγιστη, ναζιαρα και αρκετες φορες μου κωλοτριβεται! Χαδακια φιλακια κτλ.
Εχω κανει καποια κινηση στο παρελθων αλλα το μονο που πηρα ειναι οτι ισως σε μια αλλη στιγμη της ζωης της θα γουσταρε!
Οχι τωρα...

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Εχω σκαλωμα με μια 45αρα που δουλεβει στην εταιρια που ειμαι!
Η κλασσικη milf των ονειρων καθε αντρα αγρια σπασμενη ομορφια με αδυνατο σωμα και τρομερο κωλο!
Ξεπεταγμενη κουνιστη, λυγιστη, ναζιαρα και αρκετες φορες μου κωλοτριβεται! Χαδακια φιλακια κτλ.
Εχω κανει καποια κινηση στο παρελθων αλλα το μονο που πηρα ειναι οτι ισως σε μια αλλη στιγμη της ζωης της θα γουσταρε!
Οχι τωρα...
Αρα? Τι κανουμε??? της στελνουμε λουλουδια, ισως μια τουρτιτσα, ενα super strig η αν πας καλα οικονομικα η αν γουσταρεις τοσο τρελα ενα ζευσαρακι παπουτσι, πχ: heels (99%) επιτυχια με μια καρτα σου-ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ- του στυλ: Για σημερα το βραδυ. Ραντεβου στις 11... εκει (η φαγητο η ποτο- οχι σε συνοικιακα!) Αντε αγορακι μου. Καλη τυχη!!!

salamis

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αρα? Τι κανουμε??? της στελνουμε λουλουδια, ισως μια τουρτιτσα, ενα super strig η αν πας καλα οικονομικα η αν γουσταρεις τοσο τρελα ενα ζευσαρακι παπουτσι, πχ: heels (99%) επιτυχια με μια καρτα σου-ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ- του στυλ: Για σημερα το βραδυ. Ραντεβου στις 11... εκει (η φαγητο η ποτο- οχι σε συνοικιακα!) Αντε αγορακι μου. Καλη τυχη!!!
Δε συμφωνώ. Δεν είναι 20αχρονο. Αν θελει κάτι, ξέρει τι θέλει και μάλλον δε θέλει παπούτσια. Βγάλτην έξω μια μέρα, για καμια μάσα (όχι στον Σαββα για κεμπαπ) ή σε κανενα μπουζούκι με παρέα (οχι μονο ματσόλες) και κάνε το πέσιμό σου. Οτι βγεί.
Υ.Γ. Για μεγαλύτερη επιτυχία, βρές τη σε διάστημα που μπορεί να έχει να πηδηχτεί καιρό (αν δεν έχει γκομενο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom