Δεν το χωνεις στον κωλο σου δροσερο αγορι. Απλα το νερο πρεπει να εχει πιεση.Και μετά πλένεις και το κεφάλι σου με το ίδιο τηλέφωνο, μια χαρά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάθε φορά που πάω να φάω ελληνικό κουλούρι πέφτω σε μαλλί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 162
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
υπαρχει θρεντ με οδηγειες για βιολογικο καθαρισμο πρωκτου τυπερε σεις με το τηλεφωνο απο το ντους γινεται η δουλεια...ουτε μπιτες ,ουτε μωρομαντηλα...ριχνεις με πιεση το νερο στο χεσμενο κωλο κ ολα η μακα κ σκουλαμεντρα φευγει με την μια...στο τελος σκουπιζεις τον κωλο κ με ενα μωρομαντηλο -κατα προτιμηση με χαμομηλι-κ εισαι ετοιμος για γλυφο-κωλαδα...
εκει ειχε μεγαλουργησει ο αβραμης
ειχε δωσει περιγραφη πως καθαριζε το πατουρι του με αυτοματο ποτιστικο
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
τυπε μου εγω θελω να δωσω στο κοσμο σπιτικες κ απλες οδηγιες καθαρισμου κωλου,χωρις κοπο,ιδρωτα,γρηγορα κ ευκολα...το αυτοματο ποτιστικο που διαολο να το βρεις μεσα στο σπιτι την υστατη στιγμη??υπαρχει θρεντ με οδηγειες για βιολογικο καθαρισμο πρωκτου τυπε
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κάθε φορά που πάω να γαμήσω και να κάνω λίγο γλυφοκόλι σε ελληνίδα πέφτω σε ροδέλα με μαύρες κατσαρές τρίχες που βρωμάνε σκατίλα. Βαρέθηκα. Δεν μπορείτε να ξυρίζετε τις τρίχες. Δηλαδή έλεος γαμώ την πουτάναμου. Και στο πισοκολιτο φαίνεται λες και γαμας γοριλα.
τυπε μου αυτος ειναι ενας αμυντικος μηχανισμος που εχουν οι κωλοι τον ελλεηνιδων,προκειμενου να αποφευγουν την παραβιαση.επειδη οι ελλεηνιδες,τα τρωκτικα και οι κατσαριδες ειναι ενα και το αυτο,ιδια γαμωφαρα,οι ελλεηνιδες εχουν τον ιδιο μηχανισμο που εχουν και τα κουναβια.οταν καποιος παει να της πλησιασει,αρχιζουν και βρωμανε.για την ακριβεια βρωμανε εκ γενετης,αλλα μονο οταν της πλησιασεις το καταλαβαινεις
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν τον εκανε σπιτι του τον βιολογικο καθαρισμο ο αβραμηςτυπε μου εγω θελω να δωσω στο κοσμο σπιτικες κ απλες οδηγιες καθαρισμου κωλου,χωρις κοπο,ιδρωτα,γρηγορα κ ευκολα...το αυτοματο ποτιστικο που διαολο να το βρεις μεσα στο σπιτι την υστατη στιγμη??
στα παρκα τον εκανε
γιαυτο ονομαστηκε και εθνικος κηπαρχης
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
lion εαν εσυ προτιμας παρα ταυτα ενα χεσμενο κωλο με την αντιστοιχη μυρωδια κ ενα χεσμενο τρικολορε βρακι ή μποξερακι να πλενεται αναμεσα με τα υπολοιπα ρουχα σου στο πλυντηριο,εγω τοτε παω πασο...γουστα ειναι αυτα... ;) ;)
Ναι κάνε εσύ διάρροια να 'χει λεκιαστεί ο κώλος σου σα να 'χει φάει σοκολάτα και μπες μες στο μπάνιο κατευθείαν να πλυθείς χωρίς να τα στρώσεις με μωρομάντηλο ή κωλόχαρτο πρώτα.
Για τον αβραμη τα παρκα ειναι το σπιτι του τυπε. Εκει κανει και τις βρωμοδουλιες του επισης. ;)τυπε μου εγω θελω να δωσω στο κοσμο σπιτικες κ απλες οδηγιες καθαρισμου κωλου,χωρις κοπο,ιδρωτα,γρηγορα κ ευκολα...το αυτοματο ποτιστικο που διαολο να το βρεις μεσα στο σπιτι την υστατη στιγμη??
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
εγω κ ο κωλος μου τα καταφερνουμε μια χαρα...ειμαστε παντως καιρου...σχεδον κομαντο...ακομη κ για τα δυσκολα...Ναι κάνε εσύ διάρροια να 'χει λεκιαστεί ο κώλος σου σα να 'χει φάει σοκολάτα και μπες μες στο μπάνιο κατευθείαν να πλυθείς χωρίς να τα στρώσεις με μωρομάντηλο ή κωλόχαρτο πρώτα.
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πρώτα σκουπιζόμαστε με κωλόχαρτο και μετά πλύσιμο με το τηλέφωνο του μπάνιου όπως είπε ο dimmits. Αυτό για άνδρες. Για γυναίκες και δροσερούς η διαδικασία καθαρισμού πρέπει να ναι πιο βαρβάτη, να χώνουν και τπτ μέσα στην κωλότρυπα για να μην βγαίνει μετά πολύ μερέντα κατά τα γαμήσια
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αηδιαστική συζήτηση , λείπει και ο κosnik να μας δώσει τα φώτα του σαν ειδικός (..... ) επί του θέματος.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
απλα δεν υπάρχετε μαλάκες
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Θέμα που γαμάει για μια ακόμα φορά!!!
δεν είναι πάντως όλες ετσι
τα τελευταια χρονια αρκετες κάνουν laser και ειναι για πολυ γλυψιμο
σλουρπ !!!!
edit: και για το section B
να ξέρετε πως το πληκτρολογιο εχει πιο πολλά μικρόβια απο τη χεστρα
καμια φορά και τα σφουγγαρακια της κουζίνας :o
δεν είναι πάντως όλες ετσι
τα τελευταια χρονια αρκετες κάνουν laser και ειναι για πολυ γλυψιμο
σλουρπ !!!!
edit: και για το section B
να ξέρετε πως το πληκτρολογιο εχει πιο πολλά μικρόβια απο τη χεστρα
καμια φορά και τα σφουγγαρακια της κουζίνας :o
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ναι κάνε εσύ διάρροια να 'χει λεκιαστεί ο κώλος σου σα να 'χει φάει σοκολάτα και μπες μες στο μπάνιο κατευθείαν να πλυθείς χωρίς να τα στρώσεις με μωρομάντηλο ή κωλόχαρτο πρώτα.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
O Kοσμάς δεν λείπει ποτέ είναι πανταχού παρών ;)Αηδιαστική συζήτηση , λείπει και ο κosnik να μας δώσει τα φώτα του σαν ειδικός (..... ) επί του θέματος.
Για τις τρίχες και για τα μικρόβια ενα είναι το φάρμακο.......η φωτιά :o
Ως γνωστόν στην Αρχαία Ελλάδα, απο όσων βλέπουμε στα αγάλμα και σε ανάγλυγες παραστάσεις, άνδρες και γυναίκες δεν είχν τριχες στα αχαμνα και στο νουνί τους.
Οι ερευνητες λένε οτι δεν ξυριζαν τις τριχες, αλλά τις έκαιαν
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τι ειπε το ατομοΓιατί δεν στήνεις κώλο, να κονομίσεις;;;;;
υπάρχουν εδω μέσα αρκετοι μερακλήδες που ανετα θα σε με 5ευρα
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
υπαρχει θρεντ με οδηγειες για βιολογικο καθαρισμο πρωκτου τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.stamoulis.gr/Articles/Images/aytomato_potisma.jpg[/img[/URL]]
[/quote]λιγη σκατιλα ειναι καλο να μενει στο κωλαντερο,οπως στο κοκορετσι,ποιο ειναι πιο νοστιμο;το πλυμενο η αυτο με λιγη σκατιλα;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
λιγη σκατιλα ειναι καλο να μενει στο κωλαντερο,οπως στο κοκορετσι,ποιο ειναι πιο νοστιμο;το πλυμενο η αυτο με λιγη σκατιλα;
Αυτο με τη σκατιλα μαν............Αλλα ειναι απο αρνακι
Η συνταγη δεν μιλαει για ...διποδο ;)