gatoni9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Έχεις ωραίο κώλο τουλάχιστον?Βασικά απότι βλέπω άλλοι έχουν καεί εδωμέσα, και δεν ζουν χωρίς το σαιτ, όχι εγώ
Έχεις ωραίο κώλο τουλάχιστον?Βασικά απότι βλέπω άλλοι έχουν καεί εδωμέσα, και δεν ζουν χωρίς το σαιτ, όχι εγώ
όχι ρε μωρομάντιλα λέει χρησιμοποιούν ή κάνουν μπιντέΒρωμίλε.
Βασικά απότι βλέπω άλλοι έχουν καεί εδωμέσα, και δεν ζουν χωρίς το σαιτ, όχι εγώ
Τι θες μωρή?
Δεν μπήκα για κήρυγμα, σχολίασα το αυτονόητο.
Όσο για τον χαβαλέ, με συγχωρείς όμως έχω διαφορετική αίσθηση του χιούμορ.
Αλλά μιας και ο καθένας ότι θέλει γράφει, συνεχίστε τα αστεία σας , no problem
Δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο.
Τον επιθετικό ΣΟΥ τόνο δεν καταλαβαίνω όμως.
Ωχ!!! Ωχ!! Ωχ!Τι θες μωρή?
Τι θες μωρή?
Κήρυγμα ..... και μάλιστα πολύ βαρετό violletta.
Όντως η αίσθηση του χιούμορ είναι μοναδική, έχεις δίκιο. Αλλά φαντάζομαι ότι και εσύ δεν γελάς με όλες τις μαλακίες που γράφουν άλλες γυναίκες στο cosmopolitan.
Η με την αντίστοιχη κλάψα ..... *P
Ευχαριστούμε πολύ.
τώρα πέρασε από την επίθεση στην ειρωνία βλέπεις πως γελάει κοροϊδευτικά ;)Δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο.
Τον επιθετικό ΣΟΥ τόνο δεν καταλαβαίνω όμως.
1. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο δημιουργηκή στα σχόλια μου για να μην βαριέσαι.
2. Δεν διαβάζω κοσμοπόλιταν χρόοονια τώρα.
3. Παρακαλώ!
τώρα πέρασε από την επίθεση στην ειρωνία βλέπεις πως γελάει κοροϊδευτικά ;)
Βιολετα αυτο ειναι το υφος του site. Αμα δεν γουσταρεις απλα φυγε και ασε τα κηρυγματα.1. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο δημιουργηκή στα σχόλια μου για να μην βαριέσαι.
3. Παρακαλώ!
Βιολετα αυτο ειναι το υφος του site. Αμα δεν γουσταρεις απλα φυγε και ασε τα κυρυγματα.
Βιολετα αυτο ειναι το υφος του site. Αμα δεν γουσταρεις απλα φυγε και ασε τα κυρυγματα.
σαν να μην εχεις αδικο βιολεττα :SΒασικά απότι βλέπω άλλοι έχουν καεί εδωμέσα, και δεν ζουν χωρίς το σαιτ, όχι εγώ
Δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε κανουμε πλακα και ποτε μιλαμε σοβαρα. Τα περισσοτερα ειναι πλακα, αμα δεν μπορεις να το καταλαβεις η δεν γουσταρεις το χιουμορ μας μην σε κραταμε και με το ζορι.Δηλαδή το ύφος του σαιτ είναι τα ''χωνετε'' στις Ελληνίδες για όλα τα κακά της μόιρας σας??
Οπως και να χει, δεν ήρθα να κάνω τον δικηγόρο, απλα σχολιασα. Επιτρέπεται νομίζω σε ένα φόρουμ.
Αν όχι να το βάλετε στους κανόνες πριν την εγγραφή.
1. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο δημιουργηκή στα σχόλια μου για να μην βαριέσαι.
3. Παρακαλώ!