Νέα

Κάθε φορά που πάω να φάω ελληνικό κουλούρι πέφτω σε μαλλί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
σοβαρα μιλας δεν ξερεις?

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Γιατί τι μου λύπει δηλαδή επιδεί δεν έχω κοιλιακούς. Είμαι καλος στο σεξ όμως και μαγειρεύω καλά έχω άλλες χαρες ;)
Και εγω μαγειρευω γιατι ημουν πολλα χρονια μαγειρας και κοιλιακους εχω και καλος στο στο σεξ ειμαι αλλα δεν κυκλοφορω με μανεκεν...Πρεπει ο καθενας να ξερει μεχρι που φτανει...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι είναι το κύρος? :think:

URL]]

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Και εγω μαγειρευω γιατι ημουν πολλα χρονια μαγειρας και κοιλιακους εχω και καλος στο στο σεξ ειμαι αλλα δεν κυκλοφορω με μανεκεν...Πρεπει ο καθενας να ξερει μεχρι που φτανει...

Εγώ μαγειρεύω και gourmet. Είμαι καλός απλά εκεί που δούλευα βάρεσε φαλιμεντο το εστιατόριο

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
θα βγω με την Velvy. Τα φτιάξαμε. Και θα συναντηθούμε στο σύνταγμα. Μου είπε ότι κερνάει κιόλας. ;)

Ακου που σου λεω με την Βελβη θα βλεπεις το σουβλακι μονο απο το παραθυρο, ενω με την Μαριαννα θα χωνεψεις και 2-3 !!  :grin: :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
θα βγω με την Velvy. Τα φτιάξαμε. Και θα συναντηθούμε στο σύνταγμα. Μου είπε ότι κερνάει κιόλας. ;)

σιγα μην ερθει

θα σου στησει ραντεβου κ αυτη θα καθεται στο παμπλικ θα σε βλεπει κ θα γελαει που περιμενεις

το εχει κανει κ σε αλλους

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
επειδη μαγειρευες gourmet βαρεσε φαλιμεντο τυπε?

όχι λόγο κρίσης είχε πάρει πολλά δάνεια.... Έχω δουλέψει για να μάθω στο Παρίση και ξέρω... Αν δεν βρω δουλειά Ελλάδα θα μεταναστεύσω...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μην ακούς τον 3λαλούν. Συνεχώς με διαβάλει.

Θα βρεθούμε αύριο στις 7μιση στο Σύνταγμα, εκεί που κάνει στάση το λεωφορείο για το αλλού φαν παρκ, να σε πάω να σε κεράσω.

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Μην ακούς τον 3λαλούν. Συνεχώς με διαβάλει.

Θα βρεθούμε αύριο στις 7μιση στο Σύνταγμα, εκεί που κάνει στάση το λεωφορείο για το αλλού φαν παρκ, να σε πάω να σε κεράσω.

Το ξέρω μωρό μου ότι δεν θα με ξεχνούσες. Ευχαριστώ. Μην τους ακούς εγώ δεν πάω με άλλη.
Θα πάμε και σπίτι μου μετά να σου δείξω την συλλογή μου star wars.
Τελικά η μάνα μου με τον πατέρα μου θα λείπουν με το ΚΑΠΙ εκδρομή και θα είμαστε μόνοι.
Θα είμαι εκεί θα φοράω ένα μπλε πουκάμισω και λευκά nike πουτσια και ένα τζην

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
όχι λόγο κρίσης είχε πάρει πολλά δάνεια.... Έχω δουλέψει για να μάθω στο Παρίση και ξέρω... Αν δεν βρω δουλειά Ελλάδα θα μεταναστεύσω...
Στον Τιμη Παριση εμαθες να μαγειρευεις;  :dancing:

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Εμένα μου αρέσουν γυναίκες του στυλ  Zahia Dehar. Πιστεύω ότι αυτή θα ήταν η ιδανική γυναίκα για εμένα. :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom