καθίκι
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
φιλε δεν φαινεται το αβαταρ σου οποτε χανεις το κυρος σου σε αυτα που γραφεις
Τι είναι το κύρος?
φιλε δεν φαινεται το αβαταρ σου οποτε χανεις το κυρος σου σε αυτα που γραφεις
Αυτο που σου λείπει!!!Τι είναι το κύρος?
Και εγώ πότε θα γαμήσω κανέναν μανεκεν δηλαδη?
Και εγω μαγειρευω γιατι ημουν πολλα χρονια μαγειρας και κοιλιακους εχω και καλος στο στο σεξ ειμαι αλλα δεν κυκλοφορω με μανεκεν...Πρεπει ο καθενας να ξερει μεχρι που φτανει...Γιατί τι μου λύπει δηλαδή επιδεί δεν έχω κοιλιακούς. Είμαι καλος στο σεξ όμως και μαγειρεύω καλά έχω άλλες χαρες ;)
Στειλε μηνυμα στην Μαριαννα, που ξερεις μπορει και να σου κατσει!!
Και εγω μαγειρευω γιατι ημουν πολλα χρονια μαγειρας και κοιλιακους εχω και καλος στο στο σεξ ειμαι αλλα δεν κυκλοφορω με μανεκεν...Πρεπει ο καθενας να ξερει μεχρι που φτανει...
Αυτο που σου λείπει!!!
Εγώ μαγειρεύω και gourmet. Είμαι καλός απλά εκεί που δούλευα βάρεσε φαλιμεντο το εστιατόριο
θα βγω με την Velvy. Τα φτιάξαμε. Και θα συναντηθούμε στο σύνταγμα. Μου είπε ότι κερνάει κιόλας. ;)
θα βγω με την Velvy. Τα φτιάξαμε. Και θα συναντηθούμε στο σύνταγμα. Μου είπε ότι κερνάει κιόλας. ;)
επειδη μαγειρευες gourmet βαρεσε φαλιμεντο τυπε?Εγώ μαγειρεύω και gourmet. Είμαι καλός απλά εκεί που δούλευα βάρεσε φαλιμεντο το εστιατόριο
επειδη μαγειρευες gourmet βαρεσε φαλιμεντο τυπε?
Τι είναι το κύρος?
Μην ακούς τον 3λαλούν. Συνεχώς με διαβάλει.
Θα βρεθούμε αύριο στις 7μιση στο Σύνταγμα, εκεί που κάνει στάση το λεωφορείο για το αλλού φαν παρκ, να σε πάω να σε κεράσω.
Στον Τιμη Παριση εμαθες να μαγειρευεις;όχι λόγο κρίσης είχε πάρει πολλά δάνεια.... Έχω δουλέψει για να μάθω στο Παρίση και ξέρω... Αν δεν βρω δουλειά Ελλάδα θα μεταναστεύσω...
ασε το μακαρίτη ;)Στον Τιμη Παριση εμαθες να μαγειρευεις;