Νέα

Καθαρές πίπες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα μενιοσ33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Συμμαζέψουυυυυυ....
Συμμορφώσουυυυ...

OP
OP
μενιοσ33

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Γαμήσι με καπότα.... λογικόν... πολλές οι αρρώστειες που κυκλοφορούν στα μουνιά  εδω και χιλιάδες χρόνια.

Τσιμπούκι με καπότα όμως ρε πούστη μου...;   ΔΕΝ ΛΕΕΙ....!!!  :headbang: :headbang:

Από τσιμπούκι χωρίς καπότα αναγκάστηκα να σταματήσω τον αθλητισμό.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Κι εγώ σταμάτησα το μπάσκετ εξαιτίας μιας πίπας δίχως καπότα.

Δεν μπορούσα να τρέξω με την άλλη να τον έχει στο στόμα... Έπρεπε να την κουβαλάω μαζί.  :grin:

OP
OP
μενιοσ33

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ακούγεται σαν αστείο αλλά σοβαρολογώ.

Στην πέμπτη σελίδα έχουμε καμιά πρόταση για πουτάνα που παίρνει καλές πίπες με καπότα, υγεία κι αρχοντιά;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ακούγεται σαν αστείο αλλά σοβαρολογώ.

Στην πέμπτη σελίδα έχουμε καμιά πρόταση για πουτάνα που παίρνει καλές πίπες με καπότα, υγεία κι αρχοντιά;
ποσο καθαρη να ειναι μια γυναικα οταν πηγαινει με 20 διαφορετικους ανδρες καθε μερα που δεν ειναι και της αρεσκειας της

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
903
Πόντοι
96

Τι εννοεις ??? Μηπως την ακαπώτη στην επαιρνε η κορη του προπονητη και σε εδιωξε απο την ομάδα ??

Τεσπα , στο ερωτημα σου η απάντηση ειναι οτι οσες παιρνουν καλό ακάπωτο θα παιρνουν και καλό καπάκωμενο . Κοπέλα που να μην παιρνει ΚΑΘΟΛΟΥ ακάπωτο δεν θα βρεις .

deal-with-it.jpg

ΥΓ Επίσης μην πίστεψεις πραγματικα οτι εισαι άτυχος γιατι θα σε πάρει από κάτω .

Εγω που το πιστευω καποιες στιγμες οτι ειμαι άτυχος , προσπάθω να κάνω τα πάντα να αλλαξω το γούρι  ετσι ομως και πάλι παιρνω τα 3 μου απλα μου βγαινει η πίστη στην πορεια .
  Ισως τελικα πρεπει να μην κυνηγας τίποτα και να πεις "αν ειναι να ερθει θε να ρθει αλλιως θα προσπεράσει"

OP
OP
μενιοσ33

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οπως;;;μπορδελο στουντιο κολ γκερλ;;;

Εννοώ ότι αναλόγως του τι κάνει με τους άντρες που πηγαίνει κυμαίνεται και η χλωρίδα των μικροβίων. Φυσικά παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο. Ένα κωλγκερλ θα είναι πιο καθαρό επειδή πλένεται πριν πάει στον πελάτη, αλλά ποιός έχει κατοστάευρα να χαλάει σε διασκεδάσεις; Εγώ όχι. Με το τελευταίο μου κατοστάευρο αγόρασα ένα κρεβάτι γιατί κοιμόμουν στο πάτωμα.

Τι εννοεις ??? Μηπως την ακαπώτη στην επαιρνε η κορη του προπονητη και σε εδιωξε απο την ομάδα ??

Ήμουν 18 χρονών την πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδέλο. Η πουτάνα μου πήρε πίπα χωρίς καπότα. Ήμουν ψαρωμένος και δεν σκέφτηκα να της πω όχι. Μετά από μερικές ημέρες άρχισα να αισθάνομαι ένα τσούξιμο κατά την εκσπερμάτωση. Πήγα στο ΙΚΑ. Ο ουρολόγος μου έγραψε κατευθείαν φάρμακα τα οποία δυστυ΄χως είχαν κάποιες δυσμενείς παρενέργειες. Από τότε δεν ξαναέκανα αθλητισμό.

ΥΓ Επίσης μην πίστεψεις πραγματικα οτι εισαι άτυχος γιατι θα σε πάρει από κάτω .

Εγω που το πιστευω καποιες στιγμες οτι ειμαι άτυχος , προσπάθω να κάνω τα πάντα να αλλαξω το γούρι  ετσι ομως και πάλι παιρνω τα 3 μου απλα μου βγαινει η πίστη στην πορεια .
  Ισως τελικα πρεπει να μην κυνηγας τίποτα και να πεις "αν ειναι να ερθει θε να ρθει αλλιως θα προσπεράσει"

Το κακό με αυτό είναι ότι σε προσπερνάνε τα χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom