enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Συμμαζέψουυυυυυ....
Συμμορφώσουυυυ...
Συμμορφώσουυυυ...
Γαμήσι με καπότα.... λογικόν... πολλές οι αρρώστειες που κυκλοφορούν στα μουνιά εδω και χιλιάδες χρόνια.
Τσιμπούκι με καπότα όμως ρε πούστη μου...; ΔΕΝ ΛΕΕΙ....!!!
Από τσιμπούκι χωρίς καπότα αναγκάστηκα να σταματήσω τον αθλητισμό.
ποσο καθαρη να ειναι μια γυναικα οταν πηγαινει με 20 διαφορετικους ανδρες καθε μερα που δεν ειναι και της αρεσκειας τηςΑκούγεται σαν αστείο αλλά σοβαρολογώ.
Στην πέμπτη σελίδα έχουμε καμιά πρόταση για πουτάνα που παίρνει καλές πίπες με καπότα, υγεία κι αρχοντιά;
ποσο καθαρη να ειναι μια γυναικα οταν πηγαινει με 20 διαφορετικους ανδρες καθε μερα που δεν ειναι και της αρεσκειας της
οπως;;;μπορδελο στουντιο κολ γκερλ;;;Υπάρχουν διαβαθμίσεις.
Είσαι ο ΠΙΟΥ των μπουρδελιάρηδων!Από τσιμπούκι χωρίς καπότα αναγκάστηκα να σταματήσω τον αθλητισμό.
οπως;;;μπορδελο στουντιο κολ γκερλ;;;
Τι εννοεις ??? Μηπως την ακαπώτη στην επαιρνε η κορη του προπονητη και σε εδιωξε απο την ομάδα ??
ΥΓ Επίσης μην πίστεψεις πραγματικα οτι εισαι άτυχος γιατι θα σε πάρει από κάτω .
Εγω που το πιστευω καποιες στιγμες οτι ειμαι άτυχος , προσπάθω να κάνω τα πάντα να αλλαξω το γούρι ετσι ομως και πάλι παιρνω τα 3 μου απλα μου βγαινει η πίστη στην πορεια .
Ισως τελικα πρεπει να μην κυνηγας τίποτα και να πεις "αν ειναι να ερθει θε να ρθει αλλιως θα προσπεράσει"