Νέα

Καθαρές πίπες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα μενιοσ33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
μενιοσ33

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ήθελα να κρυφτώ και άλλαξα το νικ από μένιος σε menios. Δυστυχώς ο ιδιοφυής master21 με ανακάλυψε! :'(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν υπάρχει απλός τρόπος να το περιγράψω, αλλά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα.
Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Όταν χύνεις, η πούτσα πέφτει, ακουμπάει στα μπούτια σου. Πας να βγάλεις το προφυλακτικό, όσο κι αν προσέξεις, μπορεί να ακουμπήσεις τη βάση της πούτσας με το χέρι σου, το οποίο έχει αγγίξει την πουτάνα. Βγάζεις το προφυλακτικό, ακουμπάει η πούτσα στα μπούτια που είχε ακουμπήσει πριν με το προφυλακτικό. Πάρε την παλιοαρρώστεια! Undecided (Για να μιλήσω για τα χέρια της κάθε μιας τι κουβαλάνε).

σωστα τυπε
ολοι εχουμε κολλησει κατι με αυτον τον τροπο :-

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Συγνώμη που σου μίλησα απότομα. Όταν σκέφτομαι θέματα υγιείας τσαντίζομαι.
Μην τα σκεφτεσαι τυπε και θα σου περασουν.Καλα το νικ γιατι το αλαξες;Αποφασισες
και εσυ να γινεις ιντερνασιοναλ;Γιατι ρε δικε μου. :think:

OP
OP
μενιοσ33

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
σωστα τυπε
ολοι εχουμε κολλησει κατι με αυτον τον τροπο :-

Εσείς όχι. Εγώ είμαι άτυχος. Μόλις πάω να σηκώσω το κεφάλι μου έρχεται ένα αόρατο χέρι και μου ρίχνει μια καρπαζιά και με πετάει κάτω.

Στο θέμα μας: Δεν ενδιαφέρεται κανείς για καθαρές πίπες; Είχε δίκιο ο Σρόντινγκερ που σας έκραζε στον Άλφα. :P

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εσυ δεν ελεγες οτι ειχες κολησει βλενοροια απο ακαπωτη πιπα που σου ειχε παρει μια μεγαλοκοπελα η ανασταρια ρου αν δεν κανω λαθος;Μετα οταν σε λεμε φιδεμπορα παρεξηγησε. :grin:

Όχι δεν έλεγα έτσι.

Έλεγα πως με κόλλησε από κακή χρήση του προφυλακτικού στο γαμήσι πάνω.

Και βέβαια παρεξηγούμαι όταν με λένε φιδέμπορα.

Ό,τι έχω πει εδώ μέσα είναι αλήθεια και προκαλώ τον οποιονδήποτε να αποδείξει το αντίθετο.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ας μην κάνουμε debate περί ακάποτου εδώ όμως. Υπάρχει ήδη αντίστοιχο νήμα.
Εδώ ας γράψουμε καμιά πληροφορία για καθαρές πίπες.
Η Μαρία η τρελλοκοτσιδού κάνει πάντα με καπότα

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
903
Πόντοι
96
Εσείς όχι. Εγώ είμαι άτυχος. Μόλις πάω να σηκώσω το κεφάλι μου έρχεται ένα αόρατο χέρι και μου ρίχνει μια καρπαζιά και με πετάει κάτω.

Συνάδελφος , πολλές φορές η καρπαζιά ερχεται ενω ακόμα εχω το κεφάλι σκυμένο .

Στο θέμα δεν εχω κατι να προσφέρω περα απο το να πω οτι πολλες φορές η πίπα ειναι τρόπος της γυναικας να γλυτωσει το  :fuck1:

Το ονομαζω "στριβειν δια της πίπας" (κατα το "στριβειν δια του αραββωνος" για οσους θελουν να γλυτωσουν τον γάμο)

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Αυτο ειναι καθαρη πιπα,σωστα? :pipa1:

Συνημμένα

• Screen shot 2012-02-23 at 11.47.43 AM.png
    Screen shot 2012-02-23 at 11.47.43 AM.png
    262,1 KB · Εμφανίσεις: 88

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν είναι έτσι όπως τα λες. ...

Σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά ... Και δεν πηγαίνω στα μπουρδέλα σε ώρες και μέρες αιχμής.

Αν έφτανε η καπότα για να με προφυλάξει θα πήγαινα και με πρεζούδες.
Με το συμπάθειο ρε παίχτη αλλά σε φαντάζομαι στη φυλής με στολή ΡΒΧΠ.Και μετά τις απόκριες. :grin:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.976
Πόντοι
7.095
Βγάζεις το προφυλακτικό, ακουμπάει η πούτσα στα μπούτια που είχε ακουμπήσει πριν με το προφυλακτικό. Πάρε την παλιοαρρώστεια!
Παίχτη εγώ που την έχω μεγάλη και φτάνει ως τις γάμπες μόλις βγάζω την καπότα...κινδυνεύω?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παίχτη εγώ που την έχω μεγάλη και φτάνει ως τις γάμπες μόλις βγάζω την καπότα...κινδυνεύω?
Ναι. Από το να μαζευουν μήκητες τα δάχτυλα των ποδιών σου αν κυλάνε σταγόνες ανάμεσα  μέχρι να "σφουγγαρίζεις" το πάτωμα με ξεφτισμένη σφουγγαριστρα. :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ας μην κάνουμε debate περί ακάποτου εδώ όμως. Υπάρχει ήδη αντίστοιχο νήμα.
Εδώ ας γράψουμε καμιά πληροφορία για καθαρές πίπες.

εγώ πάντως τύπε πριν δώσω ακα πίπα κάνω το σταυρό μου και μέχρι στιγμής δεν έπαθα τίποτα...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πάντως πίπα με προφίλαξη δεν έχει κανένα σασπένς...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καθαρές κουβέντες,καθαρές λύσεις,καθαρά χέρια.Οι πίπες γιατί ν αποτελούν εξαίρεση?  :pipa2:
Κάποιες έχουν στο πρόγραμμά τους και cim με καπότα, τρελά γούστα μιλάμε  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εγώ πάντως τύπε πριν δώσω ακα πίπα κάνω το σταυρό μου και μέχρι στιγμής δεν έπαθα τίποτα...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πάντως πίπα με προφίλαξη δεν έχει κανένα σασπένς...

Γαμήσι με καπότα.... λογικόν... πολλές οι αρρώστειες που κυκλοφορούν στα μουνιά  εδω και χιλιάδες χρόνια.

Τσιμπούκι με καπότα όμως ρε πούστη μου...;  ΔΕΝ ΛΕΕΙ....!!!  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom