KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
το τσιμπουκι με καποτα ειναι σα να τρως μια καραμελλα με το περιτυλιγμα
το τσιμπουκι με καποτα ειναι σα να τρως μια καραμελλα με το περιτυλιγμα
Ανοίγω το θέμα διότι........
......μελετώντας........
...διαπίστωσα ότι.........
Αυτό το θέμα είναι.......
Δηλαδή με.... που γενικά......
Στα συν..........
...........για εμένα,.........
Συκοφαντιες τυπε μην τους ακους.Αυτα τα κανουν μονο οι πουτανες.Είχα μείνει ικανοποιημένος από την τρελοκοτσιδού στη Διδύμου. Αλλά μετά κάποιος έγραψε ότι πήγε μαζί της και την έχυσε στα βυζιά.
ναι τυπεΑπο γλυφομούνι κινδυνευεις από τα παντα συναγωνιστες;
και γιατι δεν πας σε αυτες και να ζητησεις πιπα με καποτα τυπε?Ανοίγω το θέμα διότι μελετώντας τις ενημερώσεις διαπίστωσα ότι όλοι όταν αναφέρονται σε καλές πιπατζούδες εννοούν ιερόδουλες που κάνουν ακάποτα και άλλα κασκαντερικά.
Αυτό το θέμα είναι για ιερόδουλες που κάνουν καθαρές πίπες. Δηλαδή με καπότα και που γενικά τηρούν κανόνες υγιεινής και εργάζονται σε σχετικά καθαρούς οίκους.
Στα συν, για εμένα, να κάνουν την πίπα υπομονετικά, όχι με σπρώξιμο στα αρχίδια και κόλπα για γρήγορο χύσιμο, να κάθονται να τις χουφτώσεις και όχι να απομακρύνονται και να έχουν ήπια συμπεριφορά.
τον παλιοανωμαλο :SΕίχα μείνει ικανοποιημένος από την τρελοκοτσιδού στη Διδύμου. Αλλά μετά κάποιος έγραψε ότι πήγε μαζί της και την έχυσε στα βυζιά.
Πληγώθηκες τύπε; :S
και γιατι δεν πας σε αυτες και να ζητησεις πιπα με καποτα τυπε?
ποια ηταν αυτη τυπε?Θα σου φανεί αστείο, αλλά μου έχει συμβεί. Είχα χαλαστεί όταν διάβασα για μία που δε με πλησίαζε ότι με άλλους κάνει τα πάντα όλα.
Δηλαδή με καπότα και που γενικά τηρούν κανόνες υγιεινής και εργάζονται σε σχετικά καθαρούς οίκους.
αφου θα εχεις καποτα ρε τυπεΓιατί κολυμπάνε στα κωλοβακτηρίδια. Είναι σα να με ρωτάς γιατί δεν ξαπλώνω σε χυμένα σεντόνια του μεταξουργείου.
αυτοι σε λιγο θα ζητανε και σαγιοναρες μιας χρησεως που εχουν στα καλα ξενοδοχεια τυπεάκου τι λέει ρε απόλυτε....θέλει κανόνες υγιεινής και καθαρούς χώρους... :S
δεν υπάρχουν μερακλήδες τύπε στις μέρες μας.. :-
Πουτάνα ή καριόλα;Θα σου φανεί αστείο, αλλά μου έχει συμβεί. Είχα χαλαστεί όταν διάβασα για μία που δε με πλησίαζε ότι με άλλους κάνει τα πάντα όλα.
αυτή είναι και πόρνη και πουτάνα...Πουτάνα ή καριόλα;
Ή και τα δύο;
αφου θα εχεις καποτα ρε τυπε
τι σε νοιαζει
Πουτάνα ή καριόλα;
Ή και τα δύο;
αυτο ειναι σεναριο για ταινια ρε τυπε :SΔεν είναι έτσι όπως τα λες. Όταν χύνεις, η πούτσα πέφτει, ακουμπάει στα μπούτια σου. Πας να βγάλεις το προφυλακτικό, όσο κι αν προσέξεις, μπορεί να ακουμπήσεις τη βάση της πούτσας με το χέρι σου, το οποίο έχει αγγίξει την πουτάνα. Βγάζεις το προφυλακτικό, ακουμπάει η πούτσα στα μπούτια που είχε ακουμπήσει πριν με το προφυλακτικό. Πάρε την παλιοαρρώστεια! :- (Για να μιλήσω για τα χέρια της κάθε μιας τι κουβαλάνε).
Σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, το ξέρω, αλλά μου έχουν συμβεί και μετά ανησυχούσα. Και γενικά επειδή είμαι πολύ άτυχος άνθρωπος, θέλω να προσέχω. Δεν φτάνει η καπότα λοιπόν, πρέπει είμαι προσεκτικός και στις παρτενέρ. Γι' αυτό αποφεύγω όσες κάνουν ακάποτο, πρωκτικό κ αυταρχικό. Και δεν πηγαίνω στα μπουρδέλα σε ώρες και μέρες αιχμής.
Αν έφτανε η καπότα για να με προφυλάξει θα πήγαινα και με πρεζούδες.
ρε τυπε εναν αλλον μενιο33 που μας ελεγε ακριβως τα ιδια τι τον εχεις;Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Όταν χύνεις, η πούτσα πέφτει, ακουμπάει στα μπούτια σου. Πας να βγάλεις το προφυλακτικό, όσο κι αν προσέξεις, μπορεί να ακουμπήσεις τη βάση της πούτσας με το χέρι σου, το οποίο έχει αγγίξει την πουτάνα. Βγάζεις το προφυλακτικό, ακουμπάει η πούτσα στα μπούτια που είχε ακουμπήσει πριν με το προφυλακτικό. Πάρε την παλιοαρρώστεια! :- (Για να μιλήσω για τα χέρια της κάθε μιας τι κουβαλάνε).
Σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, το ξέρω, αλλά μου έχουν συμβεί και μετά ανησυχούσα. Και γενικά επειδή είμαι πολύ άτυχος άνθρωπος, θέλω να προσέχω. Δεν φτάνει η καπότα λοιπόν, πρέπει είμαι προσεκτικός και στις παρτενέρ. Γι' αυτό αποφεύγω όσες κάνουν ακάποτο, πρωκτικό κ αυταρχικό. Και δεν πηγαίνω στα μπουρδέλα σε ώρες και μέρες αιχμής.
Αν έφτανε η καπότα για να με προφυλάξει θα πήγαινα και με πρεζούδες.
αυτο ειναι σεναριο για ταινια ρε τυπε :S
ρε τυπε εναν αλλον μενιο33 που μας ελεγε ακριβως τα ιδια τι τον εχεις;