Νέα

Κατεβασμα Windows 10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliaris23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες θελω τα φωτα σας αν ξερετε. Πηρα ενα laptop χωρις λειτουργικο και θελω να του περασω σπασμενα windows 10 πανω. Δεν ειμαι ασχετος, ξερω διαδικασιες κλπ κλπ με usb boot και τετοια. Το θεμα μου ειναι οτι το laptop το σεταρω για την αδερφη μου η οποια ειναι ασχετη οποτε θελω να ρωτησω τα εξης αν ξερει καποιος. Τα windows στα torrent που λενε en-US σημαινει οτι περιλαμβανουν μονο Αγγλικη γλωσσα? Για το λειτουργικο παντα. Και επισης, εαν κατεβασω activated win 10 ποσο πιθανο ειναι να ξεκινησει να πεταει pop up οτι ειναι μαιμου κλπ κλπ? Εαν εχετε καποιο σιγουρο λινκ που ειναι κομπλε ας το ποσταρετε παρακαλω!

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
γιατι δεν  της βαζεις τα δικα σου?εγω το εχω κανει σε 2 pc με τον ιδιο κωδικο και δεν εχει προκυψει κατι..

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Μαγκες θελω τα φωτα σας αν ξερετε. Πηρα ενα laptop χωρις λειτουργικο και θελω να του περασω σπασμενα windows 10 πανω. Δεν ειμαι ασχετος, ξερω διαδικασιες κλπ κλπ με usb boot και τετοια. Το θεμα μου ειναι οτι το laptop το σεταρω για την αδερφη μου η οποια ειναι ασχετη οποτε θελω να ρωτησω τα εξης αν ξερει καποιος. Τα windows στα torrent που λενε en-US σημαινει οτι περιλαμβανουν μονο Αγγλικη γλωσσα? Για το λειτουργικο παντα. Και επισης, εαν κατεβασω activated win 10 ποσο πιθανο ειναι να ξεκινησει να πεταει pop up οτι ειναι μαιμου κλπ κλπ? Εαν εχετε καποιο σιγουρο λινκ που ειναι κομπλε ας το ποσταρετε παρακαλω!
Καλησπέρα,

- Τα windows στα torrent που λενε en-US σημαινει οτι περιλαμβανουν μονο Αγγλικη γλωσσα?
  + Νομίζω πως ναι
- Και επισης, εαν κατεβασω activated win 10 ποσο πιθανο ειναι να ξεκινησει να πεταει pop up οτι ειναι μαιμου κλπ κλπ?
  + Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος

Θέλεις Ελληνικά Windows 10 ;

OP
OP
K

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κατα προτιμηση ναι γιατι ειναι ασχετη με τα windows και τα αγγλικα της σε μετριο επιπεδο οποτε καποιο παραθυρο σφαλματος θα ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμο. Γι'αυτο και μονο.

OP
OP
K

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δεν  της βαζεις τα δικα σου?εγω το εχω κανει σε 2 pc με τον ιδιο κωδικο και δεν εχει προκυψει κατι..
Tα δικα μου ηταν preinstalled, δεν εχω δισκο. Αν και μπορω να φτιαξω clone νομιζω αλλα δεν το εχω ψαξει αυτο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256
Ακόμα δε ρωτήσατε αν ειναι ωραία η αδελφή του,?
Πως το πάθατε.
Κάτι δεν πάει καλά,
Χάλασε το μπου

Wild Bill

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
9
Πόντοι
0

Φίλε μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις την ζωή σου δύσκολη. Κατεβασετα αυθεντικά πέρνα τα και σε ενα usb και δώσε 10 ευρώ να πάρεις ένα key και όλα μια χαρα.

Δες και εδώ αμα θες.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Κατέβασε κανονικά windows από τη microsoft, τα international και κάνε μια αναζήτηση στο amazon για κλειδί. Με 15 το πολύ ευρώ έχεις λειτουργική άδεια και είσαι κομπλέ. Η αδελφή καλή; :dancing:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256
Φίλε μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις την ζωή σου δύσκολη. Κατεβασετα αυθεντικά πέρνα τα και σε ενα usb και δώσε 10 ευρώ να πάρεις ένα key και όλα μια χαρα.

Δες και εδώ αμα θες.
Κατέβασε κανονικά windows από τη microsoft, τα international και κάνε μια αναζήτηση στο amazon για κλειδί. Με 15 το πολύ ευρώ έχεις λειτουργική άδεια και είσαι κομπλέ. Η αδελφή καλή; :dancing:
Αυτο ηξερα και γω για τα γουιντοους, με δεκα ευρω τα χεις κανονικα με αναβαθμισεις κλπ´
Απ το ι μπει νομιζω.

Υγ,
Υπάρχει νεος/α στην ελλαδα να μην ξερει αγγλικα?

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
7-8 παίζουν τα προ στο φόρουμ της XIAOMI

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Και χωρίς κλειδί, τα windows Εκτός από το υδατογράφημα που θα έχει κάτω δεξιά της οθόνης, δεν πρόκειται να κλειδώσουν.
Για αυτό πλέον, κάποιοι μιλάνε για δωρεάν windows.

romeos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
78
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς πώς να απενεργοποιήσω τις ενημερώσεις τους; Συνεχώς κάνουν update και γεμίζει ο σκληρός.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Δε σου απαντάω την ερωτηση, αλλά σε παροτρύνω να ΜΗΝ απενεργοποιησεις τα updates. Αν σε απασχολεί ο χωρος στον δίσκο, όποτε το θυμάσαι τρέχε μια εκκαθάριση δίσκου και επέλεγε την εκκαθάριση αρχείων συστήματος (Clean up system files στα αγγλικά). Τα win updates μπορουν όντως να συσσωρεύσουν πολλά GB.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129

Dranel

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
47
Πόντοι
0
Τα ελληνικα τα βαζεις και μετα την εγκατασταση ως language pack. Τα language pack τα κατεβαζεις απο το site της microsoft οπως και τα windows 10. Τα windows 10 μπορεις και απο torrent preactivated, μια χαρα ειναι αν εχει πολλους seeders και σχολια και ειναι trusted ο uploader. Ισως βρεις και ελληνικα σε torrent ετοιμα. Υπαρχουν απειρα βιντεο για το πως να κανεις οτι θες στο youtube και για το πως μπαινεις στα bios του λαπτοπ σου (ειναι tricky καποιες φορες, οπως στα lenovo που εχουν ειδικο κουμπακι) και ρυθμιζεις να σου διαβασει απο στικακι για την εγκατασταση κτλ.
Κατεβασε μετα απο torrent ενα windows 10 activator (αν δεν ειναι preactivated ή αν ειναι απο το site της microsoft κατεβασμενα) το οποιο κανει και για τα office και ξεμπερδευεις μια και καλη με τα σπαστικα μυνηματα. Αν στο πολυ μελλον γινει κατι με κανα update κτλ, απλα κατεβαζεις ενα αλλο πιο νεο activator. Αυτα κανουν ολοι και ειναι κομπλε, μην χαλας ουτε ενα ευρω για την microsoft.

Απο εδω κατεβαζεις οτι θες απο προγραμματα, ταινιες, σειρες, games, anime, τσοντες, υπαρχουν τα παντα και ειναι κομπλε. Αν δεν δουλευει το ενα λινκ πας στο επομενο κτλ

Μετα το πας στην αδελφη σου, της λες και καλα οτι ειναι γνησια και της ζητας τα 10 ευρω που και καλα εδωσες για το κλειδι. Οποτε μετα την καραντινα θα εχεις για ενα μετάξι. Αλλαξε τον τιτλο του νηματος τωρα σε: ''ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ''.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129

γνήσια windows 10, με 1.80 ευρω.

αμα τα τσιγκουνευεσαι και αυτα ταλαιπωρησου με τα σπασμενα ..

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Μαγκες θελω τα φωτα σας αν ξερετε. Πηρα ενα laptop χωρις λειτουργικο και θελω να του περασω σπασμενα windows 10 πανω. [size=15pt]Δεν ειμαι ασχετος[/size], ξερω διαδικασιες κλπ κλπ με usb boot και τετοια. Το θεμα μου ειναι οτι το laptop το σεταρω για την αδερφη μου η οποια ειναι ασχετη οποτε θελω να ρωτησω τα εξης αν ξερει καποιος. Τα windows στα torrent που λενε en-US σημαινει οτι περιλαμβανουν μονο Αγγλικη γλωσσα? Για το λειτουργικο παντα. Και επισης, εαν κατεβασω activated win 10 ποσο πιθανο ειναι να ξεκινησει να πεταει pop up οτι ειναι μαιμου κλπ κλπ? Εαν εχετε καποιο σιγουρο λινκ που ειναι κομπλε ας το ποσταρετε παρακαλω!
Ρε τύπε λες ότι δεν είσαι άσχετος αλλά δεν ξέρεις ότι τα windows πλέον είναι πρακτικά δωρεάν. Τα κατεβάζεις από το επίσημο σαιτ της microsoft και τα εγκαθιστάς κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά θα έχεις ένα υδατογράφημα κάτω δεξιά στην οθόνη που θα λέει windows not activated ή κάτι τέτοιο και το μόνο που δε θα μπορείς να κάνεις είναι να παραμετροποιήσεις την επιφάνεια εργασίας.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.642
Πόντοι
12.756
εχει γνησια κλειδια με 10 ευρω

Stories

Νέο!

Stories